Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Astrološka redkost, ki odpira vrata v duhovne dimenzije bivanja!

Astrološka redkost, ki odpira vrata v duhovne dimenzije bivanja!
Letošnji april je energetsko najbolj izstopajoč mesec v tem letu! Namreč aprila obeležujemo težko pričakovani astrološki dogodek, katerega niso čakali samo astrologi ampak tudi mnogi duhovni raziskovalci!
 
Gre za konjunkcijo Jupitra in Neptuna, ki se sicer srečata približno vsakih 12-13 let, a le redko se soočita v duhovnih Ribah, kar se je nazadnje zgodilo kar 166 let nazaj! 
 
Prelomni moment 12.4. 2022 bo v množici povzročil duhovno prebujanje in če je Jimmy kdaj uporabil besedo turbulentno, ni bila poudarjena v takšni razsežnosti kot je sedaj! Energije so napete in izzivalne, ampak imamo pomoč Jupitra in Neptuna, ki odpirata večletno obdobje, v katerem se lahko posamezniki povežemo s svojo duhovno platjo, kar nam bo zagotovo pomagalo, da se prebijemo skozi daljše izzivalno obdobje. Posebni premik napoveduje vstop v boljšo dobo oz. t. i. “odpiranje vrat v novo resničnost”. Konjunkcija obeh globokih planetov v tem ustvarjalnem znamenju nam daje priložnost, da vsi skupaj ustvarimo novo vizijo boljšega sveta, sočutja in miru!
 
Seveda pa bomo ta velik astrološki dogodek praznovali skupaj!
 
Vabljeni na manifestacijski dogodek: priklic obilja ob astrološki redkosti Jupitra in Neptuna v ribah! Kaj bomo počeli?
 
1. del: teorija manifestacije, priklic obilja, urejanje odnosa z denarjem
2. del: vodena zvočna vibracijska meditacija za aktivacijo energijskega telesa in očiščenja aure
3. del: trenutek za notranji uvid s pomočjo svetih instrumentov
 
Če te zanima več, KLIKNI TUKAJ.

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.