Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Amerika, prihajamo!

Amerika, prihajamo!

Odločitev je padla! Avgusta ali septembra jo mahnemo med Nezemljane in Indijance. Kako prosim? Ja, takrat se odpravimo v Severno Ameriko, natančneje v mistično Sedono, pa na Grand Canyon na sončna vzhod in zahod ter na pravljični Bryce na lov za vilami in škrati pa tudi v antilopa park ... Skratka, sliši se pestro. In verjamemo, da tudi bo! Jasmina je z Igorjem Štrucljem, raziskovalcem življenja in zavesti (in bodočim soraziskovalcem omenjenih krajev) sestavljala popotniški itinerar. Bi radi šli z nami? Ne zamudite ogleda posnetka!

Vemo, da je tako potovanje velik finančni zalogaj, a vendar izkušnje, ki jih dobimo na potovanjih, vedno odtehtajo zapravljeni denar. Potovanja nas navdihujejo, napolnijo z energijo in obogatijo z mnogo spoznanji. Potovanja spremenijo naš pogled nas svet in ljudi, zato se zdi, če sledimo nasvetu esejista Davida Mitchella: »Odpotujte dovolj daleč, da srečate sebe,« daljna Amerika kot naročena!

Potovanje po svetih krajih zahodne Amerike

Sorodne objave

Smo ljudje že zreli za te novice?!

Kaj aktualnega je na vesoljskem področju? Šalo na stran. O tem, da bi bilo egoistično misliti, da smo sami v vesolju, …

So nacisti sodelovali z nezemljani?!

Tematika NLP-jev, Nezemljanov in nadnaravnih pojavov je bila in ostaja najstrožje varovana skrivnost. Veliko je …

Je javnost pripravljena na resnico o Nezemljanih?

Ali smo res sami v vesolju? Duhovni šepetalec Matjaž Obranovič nas je danes z odgovorom šokiral. Kaj se dogaja v …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.