Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

ALI VEMO KAJ NANAŠAMO NA SVOJO KOŽO?

ALI VEMO KAJ NANAŠAMO NA SVOJO KOŽO?

Mrzli dnevi in suh zrak, so že potrkali na naša vrata. Zaradi suhega zraka in mraza pa naša koža postane veliko hitreje bolj občutljiva, suha, luskava in pusta. Zato je potrebno v tem času našemu telesu posvetiti še dodatno nego, skrb in ljubezen.

Koža je naš največji organ, ki opravlja za nas pomembne funkcije, ko so zaščita, absorpcija, uravnana našo temperaturo telesa in vode. Vendar moramo paziti kako negujemo našo kožo, kaj dajemo nase. Dan danes najdemo na prodajalnih policah ogromno izdelkov, ki nam obljubljajo nego kože, ampak ali ste kdaj pomislili in pogledali, kaj vse se skriva v teh izdelkih, iz česa so narejeni?

Večina kozmetičnih izdelkov vsebuje sto različnih sintetičnih kemikalij (umetna barvila, konzervansi ipd.), zaradi katerih pride dostikrat do alergijskih reakcij. Pa ne le do tega. Vse kar nanesemo na kožo ona skrbno vsrka vase in v le 6 minutah to že preide do našega krvnega obtoka. Tako z redno uporabo sintetičnih izdelkov počasi rušimo samo ravnovesje kože.

Če pa izdelamo kremo sami, vemo točno kaj smo zmešali skupaj, kaj dajemo na kožo. Poleg tega si lahko izdelamo edinstveno kremo, v katero lahko damo točno tiste vonjave in barve, ki so nam všeč. Ob tem pa se lahko zabavamo in smo ob koncu zadovoljni ter ponosni nad svojim ustvarjanjem.

Naravne sestavine so najboljša naložba za naše zdravje. Če se imaš rada in se ceniš, boš to podarila sebi. Če imaš rada prijatelje in družino pa imaš tukaj super idejo s čim jih letos obdariti.

Vabljen/a na delavnico naravne kozmetike, kjer si bomo sami izdelali kreme. Vodila jo bo Tanja Sluga, ki vzpodbuja ljudi, naj pazimo, da KAR DAMO NASE, LAHKO DAMO TUDI VASE.

Več o delavnici in prijave si lahko prebereš tukaj.

Če ste na Planet TV in Planet PLUS zamudili oddajo s Tanjo Slugo, si ga lahko pogledate tukaj:

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.