PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ali smo zgrešili poslanstvo spolnosti?

Ali smo zgrešili poslanstvo spolnosti?

Spolna energije ustvarja novo življenje, hkrati pa ohranja naše življenje.

Izgubljanje energije pri moškem je v precejšnih primerih povezana z izgubljanjem energije v spolnih odnosih.

Večini ljudem je spolnost tabu. O spolnosti se premalo pogovarjamo, saj je zelo velik del našega življenja. Spolnost je lahko izjemno orodje, ki je zdravilno na fizičnem in psihičnem nivoju, hkrati pa nam omogoča duhovno rast. Pomembno je, da se moški nauči poslušati žensko in da se ženska nauči predati moškemu. Ljubljenje ni zgolj fizični akt.

Dokler ne sprejmemo sami sebe, se ne moremo popolnoma predati zlitju duš v spolnem odnosu. Klasično spolnost uničuje veliko stvari: vse od kreditov pa do otrok in stresa v službi.

Spolni odnos  bi se moral pripravljati dlje časa, da se odnos izvaja nemoteno in da je ta čas posvečen samo uživanju drug drugega. Potrebno je pripraviti primeren prostor. Ključna pa je sproščenost in se predati temu, kar se bo zgodilo samo po sebi.

Če se ljudje odločimo zavestno za spočetje novega živega bitja in povabimo dušo k sebi, je to čisto drug duhovni nivo, kot pa, če je otrok spočet »ponesreči«.

 

Trditvi v knjigi mag. Zorana Železnikarja- Spregledano poslanstvo spolnosti:

Spolna znanost in umetnost kot sredstvo za pospeševanje duhovne rasti in ustvarjalnega delovanja primerna samo za čustveno uravnovešene, osebno stabilne in moralno visoko razvite ljudi. Premalo pozornosti posvečamo naši psihi in preveč fizičnemu telesu. Večina se uči spolnosti samo kot fizični akt (pogosto skozi pornografijo), nikjer pa se ne naučijo, da je spolnost tudi izliv duš. Duša ostane žejna, spregledana in opeharjena, če je naš cilj zgolj potešitev fizične sle.

Imeti spolni odnos z nekom, ki ga ne ljubite ruši ravnovesje vaših subtilnih energij, kar ustvarja psihično bojno stanje, ki terja poplačilo. Če se ne čutimo sposobne ljubeče rabe naše spolne energije, je raje sploh ne uporabimo. Akt samo na fizični ravni povzroči vrsto procesov, ki so naperjeni temu, da se naša duhovna shema ruši. Izbira primernega spolnega partnerja je izjemno pomembna. Obstaja ne samo fizična privlačnost ampak tudi privlačnost duše.

 

Priporočamo branje še preostanek knjige, ki vam bo odprla pogled na svet spolnosti.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.