Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ali planet Zemljo obvladuje nekdo iz ozadja? KDO?

Ali planet Zemljo obvladuje nekdo iz ozadja? KDO?

Trije gosti, vsak svojega mnenja, bodo v tokratni razširjeni, 40-minutni oddaji razpravljli o tem, ali bodo nezemljani spremenili našo civilizacijo, če ja, kako, in v prvi vrsti, ali mislijo, da nezemljani sploh obstajajo. Matjaž Obranovič kot duhovni šepetalec dobiva informacije v zvezi s tem direktno kot nekakšen medij, Alojzi Vrbenik z razvitim akumuliranim genskim spominom zadeve zopet razlaga nekoliko drugače, neodvisni raziskovalec Luka Mancini pa je glede ufologije tudi razvil svojevrstno stališče. Kako in po čem vedeti, da gre za delovanje nezemljanov, zakaj je naš psihofizični nivo oz. stopnja zavesti še premalo razvita, da bi lahko dojemali obstoj nezemljanov, zakaj se širša javnost ni pripravljena seznaniti z njimi ter kako to, da o videnjih čudnih predmetov na nebu oz. srečanjih z nezemljani govori vedno več ljudi? Je to povezano z višanjem splošne zavesti ljudi ali so vzroki drugje? Veliko zanimivega se nam obeta, zato ne zamudite ogleda posnetka!

 

Tudi za bosanske piramide pravijo, da so delo nezemeljskih bitij. Z vrhu Piramide sonca (ene od piramid v Bosni) seva energijski žarek, ki so ga ekipe znanstvenikov iz Hrvaške, Srbije, Italije in Finske celo izmerile z določenimi instrumenti. Vseh šest vidcev je Semirju Osmanagiću, odkritelju bosanskih piramid, takrat reklo, da so bosanske piramide zgradila bitja iz vesolja! 

V Visoko se ponovno odpravljamo še poslednjič v tem letu, in sicer 25. avgusta. Pred tuneli nas bo sprejel dr. Osmanagić osebno. Doživeti piramide je že samo po sebi velika dogodivščina, druženje z njim pa je v teh časih dejansko redka priložnost. S piramidami je namreč povezan skozi različna življenja, zaradi česar lahko preko njegove povezave tudi sami bolj začutimo vseprisotno zdravilno vibracijo. Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Preverite, kdaj odpotujemo, in se pravočasno prijavite:

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-v-avgustu.html

Sorodne objave

Terapevtski učinek piramid v Bosni je dokazan!

V Visoko, kjer se nahajajo bosanske piramide odhaja vse več ljudi.  Od arheologov, zdravnikov, fizikov in drugih …

Kamen, ki krepi osebnostno moč

Libijsko steklo je kamen zamegljene ali čiste zlatorumene barve, ki ga del strokovne in ezoterične literature obravnava …

Znanja, ki so človeku v pomoč na njegovi poti evolucije

Tokrat vas navdušeno pozdravljamo z Jezerskega, kjer se bomo oktobra učili šamanističnih praks in fitomedicine pod …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.