PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ali obstaja dušni načrt, preden se rodimo?

Ali obstaja dušni načrt, preden se rodimo?

Zakaj potrebujemo (tudi) boleče izkušnje? Trpljenje obstaja zato, da presežemo to stanje, da se iz tega nekaj naučimo ter tako lažje vidimo resnico. Rast ali ekspanzija se zgodita, kadar doživimo nek kontrast. Mnogi pravijo da je največja človeška bolezen lenoba in udobje, ki ga ne zapustimo, dokler nas do vratu ne stisne. Šele potem iščemo pomoč, raziskujemo zakaj doživljamo, to kar doživljamo, kako razrešiti to situacijo ali po duhovno - kako osvojiti lekcijo. Namreč določeni vzorci se tako dolgo ponavljajo v našem življenju dokler ne osvojimo lekcije in presežemo starih navad.

Življenjski načrt je postavljen preden se rodimo, z glavnimi mejniki, katere mnogi imenujejo usoda, a še vseeno lahko od nje v toku življenja odstopimo, ker v vesolju velja univerzalen zakon svobodne volje. Dokazov o reinkarnaciji je veliko, predvsem se zgodb prejšnjega življenja spominjajo otroci.

Ali si duša res sama izbere starše? Vsi, ki smo inkarnirani v tej dimenziji, se učimo in si nabiramo izkušnje, ki smo si jih izbrali kot duše. Duša vedno izbere družino pa tudi prijatelje, učitelje, partnerje, zato nobena izkušnja ali človek nista naključje. Duša se torej pred inkarnacijo odloči, kakšne izkušnje želi imeti na tem svetu in kdo ji bo te izkušnje omogočil. Izpolnjevati duni načrt pomeni izpolnjevati svoje poslanstvo, katerega odkrijemo, ko resnično sledimo svojemu srcu.

Jasminina knjiga “Darilo teme” prinaša razumevanje, zakaj se nam to dogajajo določene stvari, ter nam pomaga videti višji namen. Ko enkrat dojameš, da vesolje zmeraj deluje v tvoj prid, da nisi rojen pod nesrečno zvezdo in da ima vse svoj namen, se osvobodiš programa žrtve in začneš resnično živeti svoje življenje s prepoznavanjem sporočil vesolja.

Darilo teme; Jasmina Kandorfer

Darilo teme; Jasmina Kandorfer

V knjigi so opisani različna čustvena stanja, življenjske okoliščine in dogodki, ki se jih …

27,60
22,08
-20%

Brezplačno poglavje Darilo depresije iz knjige Darilo teme najdete tukaj:

https://klepetobkavi.si/brezplacno.html

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.