Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

A so vse teorije o nastanku in uporabi piramid v zgodovini laž?!

A so vse teorije o nastanku in uporabi piramid v zgodovini laž?!

Odkritje bosanskih piramid pri mestecu Visoko v osrednji Bosni je eno največjih razkritij v zadnjih 100 letih. Kakor ostale piramide, tudi te, Sloveniji bližnje neverjetne človeške tvorbe burijo domišljijo zaradi preciznosti gradnje, dimenzij ter raznih ugotovitev o upoštevanih matematičnih zakonitostih. Analize potrjujejo, da je osrednja bosanska piramida (piramida Sonca) stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše odkrito piramido na Zemlji. Kaj več o nenavadnostih, ki se dogajajo v okolici in notranjosti piramid, pa nam bo zaupal nihče drug kot najditelj bosanskih piramid Semir Osmanagić. 

Danes je že znano, da so piramide postavljene na vseh kontinentih, in po pričevanju Osmanagića podre vse zgodovinske zgodbe o nastanku in uporabi piramid kot grobnic (kar seveda ne drži). 

Svetovno znani arheolog in odkritelj bosanskih piramid celo prihaja v Slovenijo, da preda ta pomembna odkritja, vezana na resnično zgodovino piramid, ki so po njegovih svetovnih raziskovanjih najpopolnejši energijski stroji. Kaj vse boste lahko izvedeli na predavanju izveste na povezavi spodaj. Pred začetkom bo potekala tudi kratka zvočna terapija, katere vibracije so povezane s samo tematiko predavanja.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/dr-semir-osmanagic-zamolcana-resnica-zdravilnosti-piramid.html

Sorodne objave

12 neizpodbitnih dejstev o bosanskih piramidah

Bosanske piramide so eden največjih tovrstnih artefaktov na svetu. Stojijo na zares strateški lokaciji, saj so pod njimi …

Obstaja vilinsko mesto, ki se nahaja nedaleč od Slovenije!

Če rečemo, da poleg običajnega snovnega sveta obstaja še druga realnost, kjer prebivajo vile, škratki, nimfe in druga …

Qi gong: najbolj zdrava oblika vadbe, primerna tudi za starejše

Na Kitajskem so dolgo časa ocenjevali uspešnost zdravnikov najprej po tem, kako dobro so uspeli zaščititi ljudi pred …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.