Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nega

Negujemo se lahko zato, da bi se imeli radi … ali pa zato, ker se imamo radi. Še bolj pomembno vprašanje pa je … kaj je smisel? Samo lepota? Industrija kozmetike in lepote deluje na mehanizmu, da nam zbija samozavest s tem, ko nam preko medijev v glavo vceplja neko idealno postavo in izgled, ki je daleč od resnice. Preberi več

Nega

Negujemo se lahko zato, da bi se imeli radi … ali pa zato, ker se imamo radi. Še bolj pomembno vprašanje pa je … kaj je smisel? Samo lepota?
Industrija kozmetike in lepote deluje na mehanizmu, da nam zbija samozavest s tem, ko nam preko medijev v glavo vceplja neko idealno postavo in izgled, ki je daleč od resnice. Fotošop, filtri in druga orodja, ki nas prikazujejo v lepši in bolj idealni verziji nas perejo glavo do te mere, da postanemo panični in se ulovimo na trnek industrije, ki ima vedno pripravljeno čudežno, a drago rešitev v obliki Kreme, mazila, dopolnila, šampona …   (več tukaj)

A vendarle, če znamo brati deklaracije vidimo, da so aktivne učinkovine v resnici na podlagi tistih stvari, ki jih najdemo v naravi, v najbolj čisti obliki. 
Vaša koža, vaši nohti, vaši lasje, polnost vaših mišic … vse to ni odraz tega, kako skrbite zase od zunaj, temveč predvsem kako skrbite za svojo celico. 
Celica je tista poglavitvna. Če je celica dovolj prehranjena in hidrirana, stimulirana (s svetlobo in gibanjem) potem je to vidno v naši zunanjosti. 

A podaljški, umetni nohti, silikonski vsadki in druge finte nam zameglijo um. Tukaj so še nerealni trendi, ki trenutno poveličujejo predvsem velike riti in smo na tem, da je vse skupaj daleč od narave in realnosti. 

Tako pozabimo na tisto, kar naše telo v resnici potrebuje in tukaj se lahko zanesemo na tisočletja stare modrosti, prvinskost narave in tako najdemo pot nazaj do sebe. Da na celični in hormonski ravni popravimo tisto, kar je iztirilo. Seveda, bomo potrebovali čas, več kot za tretma botoksa bo potrebno, da polikamo obraz … a bo trajajoče in s temi metodami, bomo telo popravili od znotraj. 

Na tej strani vam priporočamo izdelke, ki jih uporabljamo sami. Za njimi stojimo in jih uvrščamo v vsak dom domače lekarne in domače lepotilnice, KER se cenimo in spoštujemo. Sebe in svet okrog sebe. 

Žalostno je namreč, koliko žensk ima težave s ščitnico Ali kakšnim drugim hormonom, pa uporabljajo konvencionalno kozmetiko, ki je polna hormonskih motilcev. 

V vseh Letih ustvarjanja naše izobraževalne oddaje smo tudi jasno videli vzorec, koliko frizerk, manikerk ima težave s hormoni. Le zakaj? Hormonski motilci, xenoestrogeni, parabeni, silikoni, vse to preko kože takoj vstopa v naš sistem, že čez nekaj minut. 
Zato se dajmo končno naučit postavljati meje ljudem okrog sebe, ki nas izčrpavajo, pa tudi izdelkom. 

Če imate službo in delate za nekoga 8 ur na dan, potem “delajte” zase vsaj eno uro na dan. 
Če imate avto in ga peljete vsako leto na tehnični pregled in servis, potem redno servisirajte tudi sebe. 

 

POMLAJEVANJE NA NARAVEN NAČIN

Nekaj najpogostejših izzivov … 

LASJE - ponavadi imajo sive, redke, izpadajoče zaradi pomanjkanja B vitaminov. Zelo pomaga tudi uživanje prosa. Preverite pod zavihkom BREZPLAČNO tudi program za popolno obnovo las in lasišča. 

KOŽA - koža potrebuje redno hidracijo in nekaj maščobe. Sijajna za kožo in organe je vadba joge obraza, uporaba joni jajčka. Od terapij pa japonski cosmo lifting ter akupunktura. 

Tako za pomlajevanje kože, las, organov, umiritev vnetij in podobno … je na prioritetni lestvici fotobiostimulacija ali rdeča svetlobna terapija (včasih tudi fotobiomodulacija). 

Manjši panel je nizka investicija glede na to, kaj vse ti nudi … predlagamo, da si preberete:

Pomlajevanje rdeča svetlobna terapija: 
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/pomlajevanje-koze-brez-kirurgije-botoxa-in-kemije-terapija-z-rdeco-lucjo-fotobiostimulacija.html

Pomlajevanje rdeča svetlobna terapija: 
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/pomlajevanje-koze-brez-kirurgije-botoxa-in-kemije-terapija-z-rdeco-lucjo-fotobiostimulacija.html

Izpadanje las in svetlobna rdeča terapija: 
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/ustavite-izpadanje-las-s-svetlobno-terapijo-moc-rdece-luci-za-lase-fotobiostimulacija.html

Fotobiostimulacija in možgani, demenca
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/izboljsanje-delovanja-mozganov-in-upocasnitev-napredovanja-demence-s-fotobiostimulacijo-rdeca-svetlobna-terapija.html

Ščitnica in rdeča svetlobna terapija: 
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/scitnica-in-svetlobna-terapija-fitobiostimulacija.html

Bolečine in rdeča svetlobna terapija:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/premagovanje-bolecin-z-rdeco-svetlobno-terapijo-fotobiostimulacija-3619.html

Spanje in rdeča svetlobna terapija: 
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zaspite-hitreje-in-izboljsajte-spanec-s-pomocjo-svetlobne-terapije-fotobiostimulacija.html

Artritis in svetlobna rdeča terapija:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/pomagaj-si-sam-pri-artritisu-pomoc-terapije-z-rdeco-lucjo-fotobiostimulacija.html

 

POMAGALA

Nutrikozmetika je vse bolj v ospredju, saj gre za razumevanje koncepta, da lepota prihaja od znotraj. Pri pomlajevanju in obnovi vam bodo v izjemno pomoč adaptogeni, sploh kombinacija s šisandro ter čago. Preveri več v zavihku adaptogeni. 

Spodaj si lahko preneseš tudi hormonski program za celično pomlajevanje (PDF verzija)
Hormonski program za celično pomlajevanje

LASJE videoknjižnica

Odstrani filtre
 
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.