Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Svetlobna kocka ‘Mirne sanje’

Otroci potrebujejo občutek, da so z nami povezani. Povezanost jim daje občutek varnosti.
Občutek varnosti pa je glavni predpogoj, da otroci (in tudi mi odrasli) lahko mirno zaspijo.

Svetlobna kocka je pripomoček, ki vam pomaga ustvariti prijeten in varen večerni ritual, zaradi česar otroci lažje zaspijo in tudi mirneje spijo.
Na kocki je 5 vprašanj, ki otroku in nam odraslim pomagajo, da govorimo o dnevu, ki je za nami. Kaj smo se novega naučili, za kaj smo hvaležni, kaj se nam je lepega zgodilo, itd. Na tak način utrjujemo prijetne občutke v sebi ter otroka učimo, da se osredotoča na pozitivne stvari v njegovem življenju.

Artikel je na zalogi
17,00
kom
17,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Eno od vprašanj se glasi, kaj se je danes zgodilo neprijetnega. S tem vprašanjem otroka povabimo k pogovoru o njegovih skrbeh, strahovih, žalosti, jezi, ki jih je občutil skozi dan. Ko se bo o tem z nami pogovoril, bo lažje zaspal, prav tako pa bodo odloženi neprijetni občutki pripomogli k temu, da ne bo imel slabih sanj ali pa bo le-teh bistveno manj.

Kocka sveti v večih različnih prijetnih barvah in tako otroka še dodatno umirja. 

Od 3.let naprej

 

Na voljo po naročilu

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.