Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Wu Lou Feng Shui simbol zdravja, sreče in obilja (čista medenina)

Eden najmočnejših in najbolj priznanih simbolov obilja in zdravja v Feng shuiju, znan kot wu lou ali kalabaš, kar pomeni "dajalec življenja".

Prav tako naj bi ga taoistični menihi uporabljali za zadrževanje zlih duhov, ta predmet pa ima številne pozitivne asociacije.

Spodaj preberite kam ga postavite, sicer pa je splošna postavitev v domu za leto 2024 SEVER.

Artikel je na zalogi
33,00
kom
33,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Postavitev Wu Lou Feng Shui glede na vašo namero.

Za dober Feng Shui lahko uporabite in prikažete Wu Lou v svojem domu ali pisarni. Vendar je vse odvisno od tega, kaj želite doseči v življenju.

Ugodna zvezda se v letu 2024 nahaja v SEVERNEM delu doma ali poslovnih prostorov. Prinaša bogastvo, pridobljeno z
marljivim delom in finančne nagrade ter napredovanje v karieri.
Tja v 2024 postavite wu lou.
Druga klasična ugodna postavitev za 2024 in za wu lou je JUGOVZHOD.

Za bogastvo in obilje
Čeprav je Wu Lou zaprt v zvezi s spodbujanjem dobrega zdravja, ga nekateri uporabljajo tudi kot simbol bogastva. To je zato, ker je vrh Wu Lou ozek, spodnji pa širok. Ta oblika simbolizira privabljanje in kopičenje bogastva.

Zaščita pred ljudmi s slabimi nameni
Postavitev črnega obsidiana Wu Louja na vašo delovno mizo lahko pomaga preprečiti ljudi s slabimi nameni ali katero koli negativno energijo. 

Uporabite za izboljšanje zdravstvenega stanja
Glede na svojo številko Kua jo prikažite v položaju Tien Yi ali kotu zdravja v spalnici, da izboljšate zdravstveno srečo posameznika.
Če ste vi ali ožji družinski član zboleli, postavite ta simbol poleg njegove postelje ali ga obesite na vzglavje, da pospešite okrevanje.

Wu lou je odlično darilo za ljudi, ki so slabega zdravja.
Če pa želite povečati zdravstveno srečo za celotno gospodinjstvo, postavite enega v vzhodni del dnevne sobe. Ta sektor je znan kot »univerzalni kotiček zdravja in sreče«.

Svojo KUA število si lahko izračunate tukaj.

Feng Shui zdravila za Letečo zvezdo #2 in #5 (napredno FS znanje)
Mnogi zdravniki svetujejo uporabo medenine Wu Lou kot kovinsko zdravilo za natalno ali letno Letečo zvezdo #2, znano kot zvezda bolezni. Lahko ga postavite v prizadeti sektor, da nevtralizirate neugodno energijo te sovražne zvezde. Poleg tega kovina oslabi element Zemlje v ciklu oslabitve, zato je kovinski tip popolno zdravilo za Feng Shui v tej situaciji.

Podobno kot razlogi za cikel oslabitve Leteče zvezde št. 2 je vse, kar je narejeno iz kovine, primerno zdravilo za Letečo zvezdo št. 5, znano kot zvezda nesreče. Lahko postavite ali obesite vrvico kitajskih kovancev, pritrjenih z medeninastim Wu Lou, da okrepite kovinski element in dodatno oslabite negativne energije.

Druge možnosti postavitve

Zahodni sektor (kovinski element): sreča vaših otrok

Zahod je sektor sreče vaših potomcev in vlada mu kovinski element. V zahodni del vašega doma postavite Wu Lou, da aktivirate ugodno energijo za srečo svojih otrok.

Severozahodni sektor (kovinski element): obilica sreče

Severozahod je vaš mentorski sektor sreče in mu vlada kovinski element. Če želite aktivirati to področje, da bi pritegnili obilico sreče, lahko postavite Wu Lou iz medenine ali druge kovine v ta sektor vašega doma ali severozahodni kot vaše pisarne.

Material
Ta kip je izdelan iz visokokakovostne medenine in ima fino graviranje. Je retro obdelan z jasnimi obrisi, gladkimi linijami in vrhunsko teksturo.

Izvrstna izdelava in realističen videz sta način za polepšanje vašega osebnega prostora in sta popolna dekoracija za dom, pisarno, knjižnico, menzo, kavarno, čajnico, hotelsko dekoracijo.

Preprosto čiščenje
Ti kipci so zelo dobro vzdrževani, prah morate obrisati le s suho krpo. 

Lastnosti
Ni ga enostavno poškodovati, deformirati in zbledeti, vzdržljiv za dolgotrajno uporabo, polirana gladka površina, varen za uporabo.

Specifikacija
material: medenina
Velikost: 7 cm
Barva: zlata

Kipec se lahko odpre, zgornji del se odvije.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.