Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Roževec zapestnica

Vzdevki za roževec: kamen prijateljstva, srčni kamen, kamen ljubezni, kamen plodnosti, kamen materinstva.

Energijski vpliv roževca na podzavest in zavest

Vibracija roževca nas skozi čiščenje srčnih čustvenih usedlin približuje sebi in sproži proces nevtralizacije zaznavanja in dojemanja življenjskih situacij skozi polarne skrajnosti. Okrepi se tudi raven empatije, izginejo notranji destruktivni monologi. Zelo dober kamen tudi za prizemljevanje.

Nudi globok občutek povezanosti s svetom.
Osvobaja nas skrbi in slabe navezanosti, hkrati pa spodbuja razvoj intuicije in kreativnosti. 

Opis vibracije na fizični ravni
Srcu in ožilju koristi najbolj, če ga nosimo blizu timusa. Eliksir sproži boljše delovanje encimov, deluje tudi na debelo črevo, spolno območje in ledvice. 

Artikel je na zalogi
14,80
kom
14,80

Telefonska naročila

02 62 00 230

Tradicionalna uporaba roževca
Tradicionalno je veljal za kamen plodnosti, z njim pa so zdravili predvsem srčne težave, ženske bolezni, zelo uporabljen je bil tudi v ljubezenski magiji. 

Energijsko delo z roževcem

Je izjemno dovzeten za programiranje za pridobivanje in širjenje ljubezni in prijateljstva. 

Uporablja se v številnih energijskih kristalnih mrežah. Preveri kristalne mreže za krepitev ljubezni v obstoječem partnerstvu, v kristalni mreži za spanje, kristalni mreži za priklic sorodne duše, kristalni mreži za zdravljenje.

Ustreznost, primernost

  • Primerno za darilo ljubljeni osebi. Partnerju ali prijatelju, tudi otroku. 
  • Primerno darilo ob rojstvu, primerno za dojenčke (nežna energija brezpogojne ljubezni je poznana novim dušicam).
  • Primerno za nosečnice.
  • Primerno za vse ženske, ki jim manjka nežnosti, miline, umiritve, spokojnosti. 
  • Primerno za ženske, ki so zelo stroge do sebe. 
  • Primerno za prizemljevanje. 
  • Primerno za vzpostavljanje ljubeče energije v vaši okolici.

Izvor

Na trgu je največ roževca iz Brazilije, kljub temu pa so najlepši primerki iz Madagaskarja, od koder prihaja tudi ta roževec. 

Preverite tudi aktualno ponudbo kristalnih mrež. 

ČIŠČENJE

Kristale, drage kamne čistimo ob prihodu domov in vsaj 1x na mesec ali večkrat (po občutku).

Ko kupite kristal, ponavadi le tega domov prineseta polnega avrične sluzi. Njegova energija je zmedena in dejansko je lahko škodljivo, če kristal takoj začnete uporabljati. Kristal je namreč živo bitje. 

Vsak kristal torej pred uporabo sčistite. Obstaja več načinov čiščenja, verjetno najbolj znano je čiščenje z vodo, potem pa sonce, na zemlji, na luni. Seveda se lahko tukaj hitro zakomplicira, kajti nekateri kamni niso za na luni, eni niso za na sonce, eni niso za v vodo ... ravno zato opisujemo dva najbolj pogosta načina, priporočamo pa vsekakor uporabo glasbenih vilic.

Čiščenje kamnov v vodi, kjer je dovolj negativnih ionov

Običajno gre za vodo, v kateri raztopimo sol ali sodo bikarbono. V liter vode damo cca. 200 g soli, dobro premešamo in v takšni tekočini očistimo veino kamnov, ki so bili hote ali nehote programirani. Niso pa vsi kristali primerni za to.

Ker iščemo vodo, bogato z negativnimi ioni, bo super tudi, če kristale okopamo pod izviri ali v drugi tekoči vodi, kjer voda vrtinči. Če je takšno vrtinčenje desnosučno, je voda zanesljivo bogata z negativnimi ioni. 

Čiščenje kamnov, kristalov z glasbenimi vilicami

Najbolj hitra in učinkovita metoda. Glasbene vilice čistijo avrično sluz, programe, vse kar je vstavljeno v kamen namerno ali nenamerno. 

Sam postopek je otročje lahek - kamen položimo na trdo podlago, ki ne absorbira vibracij, udarimo z glasbenimi vilicami ob kak trd predmet (ali palčko priloženo) in ko zavibrirajo približamo kamnu. Postopek lahko nekajkrat ponovimo.

Glasbene vilice lahko dobite tukaj: 

Glasbene vilice "OM" (136,1)

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.