Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Orgonitni podstavek: ZLATA TRANSFORMACIJA

Orgonitni podstavek orgonizira vodo in jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo, s čimer izniči negativne efekte, ki jim je voda v mestnih vodovodih izpostavljena (klor, kovinske cevi …). Izboljšuje okus hrane in podaljšuje rok trajanja le-te.Odstranjuje škodljive posledice eventuelnih aditivov in strupov iz hrane in pijače.

Orgonitni podstavek vsebuje posebej izbrane kristale za podporo pri zlati transformaciji. Povezovanje našega duhovnega bitja z mamo Gajo (dušo planeta Zemlje) in s kozmosom (axis mundi).

Za energiziranje vode in čiščenje energij v domu na površini 60 m2

Vključeni kamni/kristali:

  • ČRNI TURMALIN
  • AMETIST
  • RDEČI JASPIS
  • KAMENA STRELA

 

Artikel je na zalogi
103,00
kom
103,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

 

Zakaj je orgonit vaš zaveznik tudi pri odstranjevanju električnega smoga?
Zakaj je električni smog škodljiv in vpliva tudi na delovanje hormonov?
 
"Električno smog je tehnično proizvedeno sevanje, ki spreminja naraven električni pretok v organizmu. To pomeni, da vpliva na delovanje hormonskega sistema, moti normalno razmnoževanje celic in vpliva na spremembe naše možganske dejavnosti. Ko gre za povezavo med elektromagnetnim smogom in prehladi, so že potrjene povezave elektrosmoga s težavami nosnih sluznic ter s povečanim tveganjem za prehlad, astmo, pljučnico in celo embolijo. Posredno elektrosmog ruši naš imunski sistem tudi tako, da deluje na viskoznost krvi, vpliva na padec števila limfocitov, povečuje izločanje stresnih hormonov, pospešuje razvoj kandide in drugih zajedalcev ter sistemsko ovira delovanje imunskega sistema."
Vir: Preverjene naravne rešitve, Adijo Prehladi

Orgonit vpliva tudi na rast rastlin, dobro vpliva tudi na hišne ljubljenčke in je nasploh blagodejen tudi za otroke.

Ne verjamete, da deluje?
Naredimo lahko preizkus:Kozarec vode iz pipe postavimo na mizo, drugega pa na orgonit za 20-25 minut. Po preteku tega časa okusimo eno in drugo vodo: mrtva voda, ki je bila na orgonitu oživi. Spremeni se njena struktura, vse, kar je v njej škodljivega, postane neškodljivo ...

S pitjem take vode lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju!

Uporaba:
Kristali ki so vliti v orgonite ne potrebujejo posebne nege, saj se  čistijo sami preko orgonita. Lahko pa svoj kristalni nakit, ki ga imamo doma, čistimo na orgonitnih    podstavkih. Izrednega pomena je, da imate svoj orgonit radi in da ravnate z njim, kot z živim bitjem in povrnil vam bo z neizmerno količino prepotrebne pozitivne energije.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.