Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Orgonitni nevtralizator za mobilni telefon

Orgonitni podstavek za mobilni telefon omogoča izmerjeno nevtralizacijo visokofrekvenčnih EM sevanj mobilnih telefonov do več kot 70 % tudi v dveh najbolj kritičnih pogojih pri uporabi mobilnega telefona:

  • izmerjeno zmanjšanje sevanja ob polnjenju, priklopu na električno omrežje (takrat je sevanje zelo visoko, zato tudi sicer nikoli ne uporabljajte telefona, ko se polni);
  • izmerjeno zmanjšanje sevanja ob pogovoru ali vsaj, ko vzpostavlja telefonsko zvezo (takrat je sevanje zelo visoko, zato tudi sicer ne približujte telefona ušesu dokler zveza ni vzpostavljena). 

Orgonitni podstavek za mobilni telefon je še posebej primeren za uporabo v pisarnah ali doma na mestu, kjer ponavadi polnite svoj mobitel.

Orgonitni podstavek za mobilni telefon pa istočasno služi tudi za:

  • nevtralizacijo sevanj drugih tehničnih naprav do cca. 20 m2;
  • oživljanje vode (položite nanj kozarec vode za 30 minut, voda postane živa in informirana zaradi vgrajenih kristalov);
 
Artikel je na zalogi
67,00
kom
67,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Patentirani izdelek Roberta Koprivca - orgonitni nevtralizator za mobitel, vsebuje:

  • 4 programirane gorske kamne (kamene strele)

Za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. 

Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.

  • drobne kristale črnega turmalina (kristal ozemljitve in zaščite)

V orgonitnem nevtralizatorju za mobitele opravlja vodilno nalogo nevtralizacije sevanj vseh vrst, osvobaja pa nas tudi psihičnih blokad, negativnih energij ter nasploh slabih občutkov. Črni turmalin ima sicer tudi zelo pozitiven vpliv na živčni sistem in energijo vodi v vse organe, ki se tako hitreje regenerirajo.

  • kristale apatita (kamen moči in komunikacije)

Igra vključno vlogo tudi na celični komunikaciji, ki je motena zaradi različnih tehničnih sevanj. Apatit tudi pospeši tvorbo novih celic, hrustanca, celo kosti in zob. Sicer pa apatit vsebuje informacijo, ki nas motivira, pomaga preseči izčrpanosti na fizični in psihični ravni ter pomaga zaceliti rane od travmatičnih dogodkov. 

Če boste orgonitni podstavek za mobitel imeli v pisarni, bo informacija apatita vplivala tudi na boljšo komunikacijo s strankami in sodelavci, pa tudi boljše izražanje na sestankih. Poleg tega pomagala omiliti strah in krepi strast. 

  • kristale smaragda (kamen srca)

Poleg tega, da kristal smaragda nudi dodatno nevtralizacijo negativnih sevanj, gre za izjemno plemenit kamen, ki je bil visoko cenjen zaradi svoje moči že v času Inkov in Aztekov. Kot simbol večnosti velja v Egiptu, za talismane pa so ga uporabljali tudi Aristotel, Kleopatra in Aleksander Veliki. 

Zanimivo je, da so mu Inki in Kaldejci pripisovali celo večjo moč kot Diamantu. 

Sicer pa smaragd v orgonitnem nevtralizatorju za mobitel ponuja tudi druge vibracije, ki odpirajo srce, krepijo spomin, psihočne sposobnosti in čistost misli. 

  • bakren simbol rože življenja

Roža življenja je stara kot svet, kati vse v našem stvarstu temelji na temu osnovnemu vzorcu. Celo ko pride do spočetja, je to vzorec po katerem se začnejo deliti prve človeške celice. Ta vzorec svete geometrije je najden po vsem svetu, ne pripada nobeni kulturi. 

Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, odklepa starodavne modrosti in moči, zato ga tudi imenujejo jezik luči. Je pa zanimivo, da tudi sam simbol močno prispeva k ozemljitvi, kar je tudi namen tega orgonitnega podstavka, namenjenega nevtralizaciji sevanj s strani mobilnih telefonov in drugih naprav. 

Vsak podstavek je izmerjen in gre skozi različne teste, ki dokazujejo njegovo funkcionalnost. 

 

Skrb za orgonitni nevtralizator za mobitel:

Energijsko čiščenje kristalov ni potrebno. Čiščenje pod vodo ali postavljanje na sonce ali luni ni potrebno. Čiščenje prahu po potrebi. Podstavek za mobitel nima nobenega roka za uporabo, gre za trajen samozadostni pripomoček. Četudi vam morda pade na tla iz velike višine ter se okruši, to ne spremeni njegovega delovanja, temveč samo povzroči “lepotno napako”.

 

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.