Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
Pomladni popust

Orgonit HARMONIJA

Vsebuje kristale, ki uravnovešajo vsa področja našega življenja.
Preko srčne čakre, ki uravnoveša vse ostale kot središče poskrbi, da je vse na svojem mestu. Orgonit vsebuje tudi kristal, ki poskrbi za nevtralizacijo elektro smoga.

Za več harmonije v vašem domu, deluje na površini 3035 m2

Vključeni kamni/kristali: 

  • KAMENA STRELA - energijsko najbolj univerzalni kristal

  • HEMATIT – kristal ozemljitve in zaščite

  • KARNEOL – kristal za čisto srce in ljubezen

  • TIGROVO OKO – kristal nove moči

  • ŽAD – kristal skrivnosti, ljubezni, sreče ter zaščite pred boleznimi in nesrečami

Artikel je na zalogi
80,00
65,00
kom
80,00
65,00

Telefonska naročila

02 62 00 230
Pomladni popust velja od 1. marca do 1. junija oziroma do razprodaje zalog.
Velikost:
Premer stožca je 11cm, višina 9cm, teža 530gr.
 
Zakaj je orgonit vaš zaveznik tudi pri odstranjevanju električnega smoga?
Zakaj je električni smog škodljiv in vpliva tudi na delovanje hormonov?
 
"Električno smog je tehnično proizvedeno sevanje, ki spreminja naraven električni pretok v organizmu. To pomeni, da vpliva na delovanje hormonskega sistema, moti normalno razmnoževanje celic in vpliva na spremembe naše možganske dejavnosti. Ko gre za povezavo med elektromagnetnim smogom in prehladi, so že potrjene povezave elektrosmoga s težavami nosnih sluznic ter s povečanim tveganjem za prehlad, astmo, pljučnico in celo embolijo. Posredno elektrosmog ruši naš imunski sistem tudi tako, da deluje na viskoznost krvi, vpliva na padec števila limfocitov, povečuje izločanje stresnih hormonov, pospešuje razvoj kandide in drugih zajedalcev ter sistemsko ovira delovanje imunskega sistema."
Vir: Preverjene naravne rešitve, Adijo Prehladi
 

In zakaj vsak dom potrebuje orgonit?

Orgonski generator  transformator usklajuje ravnovesje energij v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje.  Orgonski generatorji transformatorji ustvarjajo močno energetsko polje, ki na ljudi vpliva zdravilno in umirjajoče. Naše telo se napolni s čisto življenjsko energijo, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni naše energetske centre z energijo. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.

Uporaba orgonskih generatorjev transformatorjev omogoča zaščito

  • v bivalnih in delovnih prostorih pred sevanji mobilnih telefonov, TV-jev, računalnikov in monitorjev, mikrovalovnih pečic oz. vseh elektronskih naprav
  • pred negativnimi posledicami podzemnih vod in različnih elektromagnetnih stičišč na način, da podpirajo in krepijo vaš imunski sistem ter čistijo in uravnovešajo ter polnijo vaše energetsko polje (avro) in energetske centre (čakre) in s tem preoblikujejo neugodne vplive na fizični, mentalni, emocionalni pa tudi spiritualni ravni
  • pred negativno energijo drugih ljudi

Orgonitni stožec omogoča zaščito in čiščenje atmosfere, spodbuja  kreativnost in intuicijo,  omogoča varno vožnjo, je zelo učinkovita pomoč pri meditaciji in bio-zdravljenju, za lažje učenje, pozitivno vpliva na rastline in živali. Uporablja se tudi za za energiziranje vode in hrane, za čiščenje in energiziranje kristalov, itd.

Skratka povsod tam, kjer želite prisotnosti čiste življenjske energije!

Preberite si več o orgonitih in sestavi tukaj: 

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.