Danes BREZPLAČNA POŠTNINA + revija Duša in telo.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tektit 1 132,18g

Tektit je zvezdni kamen, transformiran ostanek velikega Asteroida, redki so primeri oglatih, okroglih oblik.  Zaradi črne barve najprej deluje zelo temačno, a je v svoji trdi notranjosti oranžen. Vsebuje zgoščeno svetlobo in vibracijo, ki omogoča da vzpostavimo red in ravnovesje na vseh nivojih obstoja.    Uporablja se za različne namene, Jasminin najljubši način je ob mantraju vibracije OM, tako še bolj aktivira delovanje tektita.
Tektit uporabljajo tudi pri ostranjevanju črne magije, urokov. Tektit vsemu slabemu povsem odzvame moč in onesposobi delovanje slabega. Veliko ga uporabljajo tudi na resnih sestankih, pogovorih, v službi, povsod kjer se odvija kaj pomembnega, hkrati pa tudi resnega.   Tektit je tudi idealna zaščita proti sevanju.
Tektit pomaga obvladovati naše skrbi, je čudovit pripomoček iz prehajanja iz starega v novo, iz slabega v dobro, iz stresa v mir …   

Opomba: vsak ne more uporabljati tektita, se ob njemu počuti neprijetno, saj ima močno vibracijo. Tektit ima kot vsi zvezdni kamni svojo inteligenco, zato včasih ni mogoče, da pridemo do njega ali pa nam ne ustreza, ker mu le ta s svojo prisotnostjo preprečuje, da bi škodoval sebi, svojim bližnjim ali okolici. Skratka, kamen, ki te mora sam poklicati. Kot pravi modrost … ko je učenec pripravljen, pride učitelj.

Artikel je na zalogi
264,36
kom
264,36

Telefonska naročila

02 62 00 230

Na voljo samo štirje tektiti okroglih oblik različnih velikosti. Zvezdni kamni so vse redkejši, vse dražji in vse manj dostopni, hkrati pa vse bolj dostopni ponaredki. Kamni je kupila Jasmina osebno na mednarodnem sejmu kristalov od zanesljivega vira, ki ga pozna že veliko let.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.