Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 2-3g

Moldavit je zvezdni kamen, ki je na Zemljo prišel iz vesolja. Z namenom. Pravijo mu tudi kamen srca. Gre za enega izmed najdražjih kamnov, mnogokrat ponarejenih, zato moldavitom prilagamo tudi originalni certifikat.

Moldavit je kamen, ki te postavi na pot tvojega srca. Na tvojo dušno pot, da bi živel življenjsko poslanstvo in živel svoje življenje, ter ne življenje, kot so si ga zate morda zamislili starši, partner, okolica. Tisto, kar vibrira s tabo in tvojim dušnim poslanstvom.

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih sposobnosti.
Artikel je na zalogi
74,40
62,00
kom
74,40
62,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Deluje predvsem na srčno čakro, ki v ravnovesje postavlja vse spodnje, zgornje in druga energijska telesa. Zanimivo je tudi, da se med vsemi, ki nosijo moldavit splete nevidna energijska srčna mreža, ki dviguje vibracijo kolektivne zavesti.

Z izjemno zeleno auro moldavitu pravijo tudi zgoščena čista Ljubezen. Osvobaja dušo in prinaša v življenje tisto, kar je v najvišje dobro vsakega posameznika.

Gre za enega izmed najmočnejših pripomočkov za zdravljenje in odpravo bolečin tudi na fizični ravni, ne samo čustveni, mentalni …

Najmočnejše ga čutimo na čelu, kjer nas očisti negativnih misli, skrbi in problemov ter tako odpre drugačen pogled na isto situacijo, kjer nismo vpleteni v dramo, temveč smo zgolj opazovalec, s tem pa nam omogoči tudi vpogled v rešitve.

Moldavit te s svojo prefinjeno visoko vibracijo popelje višje od vseh tistih nižjih, kjer čutiš tesnobo, nemir … Povezuje te z ljudmi, ki so na podobni ravni osebnostnega in duhovnega razvoja. Prav tako te moldavit povezuje z s svetom angelov, vodnikov in drugimi svetimi salami.

Razvija ljubezen in sočutje, tako si pripravljen odpustiti tam, kjer si tega nisi nikoli predstavljal. Zlo spreminja v dobro. Nižje vibracije transformira v višje in tako naprej …

Moldavit je zvezdni kamen, kar pomeni, da je na Zemljo prišel iz vesolja, pred približno 15 milijoni leti, in sicer zgolj na območje Nemčije in Češke.
Vsi moldaviti, ki jih najdete v spletni trgovini Klepeta ob kavi so direktno iz rudnika na Češkem.

Pravijo, da je prišel z izjemno plemenitim namenov v svoji izjemni zeleni barvi (srčna čakra), in sicer da vsakomur, ki ga sprejme v svoje življenje posreduje popolno podporo ljubezni, saj Moldavit je zgoščena čista Ljubezen, ki izjemno močno deluje prav na središčno srčno čakro, s tem pa tudi na ostale čakre.

Vibracija moldavita je zelo visoka, zato ga mnogi ljudje ne morejo nositi vsak dan, ves dan.
Zelo močno deluje v smeri tvoje lastne poti, kar pomeni, da te vrže na lastne tirnice, poveže z vodniki in angelskim svetom ter drugimi tebi pomembnimi bitji.

ČIŠČENJE MOLDAVITA

1. faza
V kozarec natrosite sol, in sicer toliko, da prekrije kamen. Nalijte vodo in moldavit pustite v kozarcu 24 ur, nato ga sperite pod tekočo vodo vsaj 10 minut. Če imate možnost le to narediti ob potoku v naravi, toliko bolje.

2. faza
Moldavit potrebuje sonce. Pustite ga vsaj 60 minut na soncu, saj bo njegova učinkovitost mnogo večja. Ob polnjenju na soncu lahko pospremite tudi z molitvijo, namenom. Torej, ga programirate, vendar pozor. Želje in cilji naj ne bodo povezani z materialnim svetom.

Čiščenje v teh dveh fazah opravite večkrat letno ali kadar začutite.

KJE GA NOSITI?

Moldavit se nosi čimbližje vašemu srcu.

 

Za več informacij o moldavitu, vam priporočamo ogled tega posnetka:

Barbara Novačan

Nosim ga že 2 mesca in je res nekaj neverjetnega. Tudi ljudje okrog mene opazijo, da sem bolj prijazna, pa se sploh ne trudim!

Anita Klanjšek

Moji odnosi z vsemi so se res izboljšali. Ampak najbolj pa s sabo. Prenehala sem kaditi in ko si vzamem čas da se uredim – to naredim zaradi tega ker hočem, ne zato ker moram.

Amadeja Tišler

Sem si ga naročila danes, pa da poskusim.

Monika Hrovat

Jaz sicer ne čutim nobenega posebnega sevanja iz kamna, se pa čuti sem v zadnjem mescu odpikala ene par oseb, ki bi jim mogla že zdavnaj! Tako da je zdej prostor za nove, take ki bodo bolj na moji frekvenci!

Kaja Rasko

Najbolj čista frekvencna je tale moldavit. Jaz sem si ga kupila na Češkem že pred leti, sem vesela da se zdaj dajo dobiti tudi pri nas.

Milena Fric

Malo je drag tale moldavit, ampak če je vse to res kaj pravite, potem je še poceni.

Petra Kovach

Moj bratranec v Nemčiji pravi, da ljudje investirajo v moldavite, kot v zlato in srebro ...

Vlasta Rejc

Naročila!

Doroteja Čuk

Kupila za mojo mamo. Sicer ni vedla zakaj se gre, ampak ga sploh več ne da dol iz vrata!

Nastja Mlinarič

Hvala vam. Super je! In res se povežeš s tistimi ki ga imajo na poseben način ...

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.