Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Egely wheel (kolo) za merjenje energij

Egely Wheel je zmogljiv in natančen način za merjenje energij.
Naprava ima fizično kolo, ki se premakne takrat, ko pride do energijskega pretoka, to odčitavanje lahko vidite na ekranu. 

Egely kolo omogoča:

  • objektivno merjenje vaše bioenergije in vitalnosti;
  • povečajte svoj potencial, 
  • razvijte svoje telekinetične sposobnosti;
  • razvijte občutek lastnega zaznavanja sproščenega stanja in upravljanja z energijo;
  • merjenje vplivov na vas (kaj ali kdo vam daje ali odvzema energijo).

Shranjeno v leseni darilni škatli, kjer ga tudi hranite. 
Vzdržljiv in eleganten, izdelan s strani strokovnih rokodelcev z izjemno spretnostjo. Priložena je knjižica na 84 straneh z zgodovinskimi in znanstvenimi ozadji ter navodili, ki vas bodo vodila na poti.

Artikel je na zalogi
270,00
kom
270,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Kdo je naredil napravo?

Dr. George Egely (1950), inženir/izumitelj

“Ta naprava je verjetno najbolj resna igrača ali najbolj igriva resna stvar, kar ste jih kdaj srečali.”

Zgodba izumitelja dr. Georga Egely

Rojen sem bil leta 1950. Študiral sem na Tehnološki univerzi v Budimpešti, Fakulteta za strojništvo, Podružnica motorja. Tam sem leta 1974 diplomiral. Na fakulteti sem se večinoma ukvarjal s prenosom toplote in splošne energije. Kasneje sem raziskovanje tega področja znanosti nadaljeval na svojem prvem delovnem mestu, Oddelku za jedrske tehnike Centralnega raziskovalnega inštituta za fiziko Madžarske akademije znanosti. Moje glavno raziskovalno področje so bili prenosi energije, do katerih lahko pride ob morebitnih nesrečah v jedrski elektrarni. 

Leta 1982 sem doktoriral. Doktorat inženirskih znanosti o toploti na Tehnološki univerzi v Budimpešti.
 V letih 1980-81 sem s pridobitvijo štipendije Mednarodne agencije za atomsko energijo eno leto in pol delal v Združenih državah Amerike, v Brookhaven National Laboratory, kjer sem raziskoval vzorce tokov jedrskih elektrarn. Kasneje je bilo izdanih veliko publikacij o tem delu. 
To je bilo mesto, kjer sem v prostem času prvič bral o anomalijah, kot je zdravljenje s polaganjem rok. Kmalu me je začelo zanimati objektivno preučevanje teh neznanih pojavov z uporabo orodij in možnosti znanosti. Po vrnitvi domov iz ZDA in pregledovanju ustrezne znanstvene literature sem se odločil, da poskusim ustvariti nekakšno meritev, ki je primerna za dokazovanje obstoja tako imenovane bioenergije ali življenjske energije. (Ker je v tistih časih raziskovanje paranormalnih pojavov veljalo za "prepovedano" področje znanosti, sem najprej začel z raziskovanjem kroglične strele. Kroglasta strela je naravni pojav, ki na podlagi opazovanj povzroča anomalije, podobne tistim, ki jih povzroča bioenergija . Svoja opažanja in svojo teorijo o naravi kroglične strele sem objavil v svoji knjigi z naslovom "Kroglična strela – ključ v 4. dimenziji?".) 

Prej je bilo znano, da bioenergija povzroča različne učinke; na primer lahko spremeni trdnost predmetov (upogibanje kovin), spremeni električne lastnosti, vpliva na rast rastlin. (Te anomalije so bile opisane v moji knjigi z naslovom "Skrivnostne sile?". Njena prva objava se je zgodila leta 1990, revidirana verzija je bila objavljena leta 2004.) Moj namen je bil izbrati pojav, ki nam lahko enostavno, hitro, poceni in takoj nakaže obstoj in obseg bioenergije. Zato sem izbral zelo slabo dokumentiran, a preprost pojav: energijo, ki povzroči, da se določeni svetlobni predmeti vrtijo.
Prvi poskus so izvedli na petsto srednješolcih na naslednji način: vodo so natočili v petrijevko in udeleženci so morali spraviti vodo v gibanje, ne da bi se dotaknili posode ali potopili prste v vodo. Poskuse so posnele video kamere. Kot rezultat te serije poskusov smo ugotovili, da ta energija resnično obstaja. Kasnejši testi so potrdili obstoj te vrste energije.

Odslej smo poskus razširili tudi na merjenje električne prevodnosti. Izkazalo se je, da lahko na električno prevodnost vplivamo tudi z bioenergijo. Po več kot desetih letih dela in eksperimentiranja nam je z nenehnim izboljševanjem merilne metode končno uspelo izdelati preprosto, prenosno, masovno izdelljivo elektronsko napravo, ki je primerna za merjenje in dokumentiranje dela bioenergije.

Leta 1993 smo ustanovili Egely Research and Development Ltd. za proizvodnjo in distribucijo naprave za merjenje vitalnosti Egely Wheel.

Leta 1996 sem začel z eksperimentalnim in teoretičnim delom na področju energetike, katerega cilj je odkrivanje okolju prijaznih, obnovljivih virov energije. Številne moje izobraževalne in tehnične knjige govorijo o teh temah (Prepovedani izumi, Rob britvice, Uvod v terensko tehnologijo, zvezek 1, 2 in 3).

 

UPORABA EGELY KOLESA

Uporabite svoj Egely zjutraj, ko ste polni energije

Najbolj polni energije ste zjutraj in zgodaj zvečer. Tudi če se počutite utrujeni, ko se zbudite, je to zato, ker se vaše telo prilagaja stanju, v katerem je bilo, ko ste spali. Vaša raven energije se je še vedno obnavljala, medtem ko ste počivali, zato je to odličen čas, da vadite kolo Egely. Naprava meri količino energije, ki jo proizvedete, in z več energije na začetku dneva imate boljše možnosti, da premaknete napravo in vidite, da je vaša energija izmerjena.

Telekinezo lahko vadite ob katerem koli času dneva, a če želite razumeti, kaj je potrebno za ustvarjanje močne sile, je lahko koristno, če imate prednost dodatne energije zjutraj, saj boste tako lažje izkoristili te zmožnosti.

Moč uma

Um je tisti, ki nam na podlagi prepričanj in preteklega programiranja pove, kaj je ali ni mogoče. Ko se prvič zbudite, je tudi vaša zavest bolj umirjena kot običajno. Ko je um obvladan, postanete bolj odprti za doživljanje "psihičnih" sposobnosti, energijskega dela ali telekinetične moči. Torej vam lahko delo s kolesom Egely, ko se zbudite, pomaga veliko hitreje videti rezultate, saj je v vašem umu manj odpora.

Višje ravni boste lahko dosegli, ko boste uravnoteženi in polni energije
Uporabite svoje Egely Wheel, ko ste mentalno čisti
Pomembno je, da imate jasen um, ko vadite z napravo Egely Wheel. Če imate preveč misli ali imate v mislih temo, ki se je ne morete otresti, bo to vplivalo na vašo sposobnost, da se osredotočite na kolo. 
Če mi lahko preprosto namerno zbistriš misli, je to super. Toda včasih je znebiti se dirkalnih misli lahko izziv.

 

Meditacija je močno orodje, ki vam lahko pomaga preusmeriti mentalno energijo navznoter, pomaga vam odstraniti vse odvečne misli in osredotočiti svoj um. Preden uporabite Egely Wheel, zaprite oči in začnite šteti od ena do 50 ali 100. Ko se osredotočite na dih, usmerjate svoj um samo na svoje štetje, kar pomaga raztopiti vse misli, ki vas lahko ovirajo pri štetju. izrazite svojo telekinezo.

Uporabite Egely Wheel, ko ste čustveno stabilni
Ko se počutite čustveno, je lahko težko obvladati svojo notranjo energijo. Vaša čustva so kot ocean in v vas ustvarjajo val energije, ki se razbija na robovih vašega bitja. Za učinkovito uporabo kolesa Egely morate dovolj uravnotežiti svoje čustveno stanje, da boste to energijo usmerili skozi roke. Ena od metod za razrešitev čustev je vizualizacija, kako iščete rešitev za situacijo, ki je povzročila čustveni pretres.

Vaša podzavest ne ve, da vaša vizualizacija ni resnična, zato, ko v sebi ustvarite rešitev, verjame, da ste to res storili. Ko to počnete, dovolite čustvom, da pridejo na površje in se sprostijo, kar vam omogoča svobodo, da izkoristite svojo notranjo energijo, ne da bi vas ovirali. Čustva lahko umirimo tudi z vadbo, kot je tek, saj s tem iz telesa odstranimo vsa odvečna čustva, tesnobo ali stres.

Uporabite svoje Egely Wheel, ko ste navdušeni
Eden najboljših trenutkov za vadbo telekineze na kolesu Egely je takrat, ko ste navdušeni ali navdihnjeni. Ko se počutite navdušeni, imate v sebi veliko notranje energije, zaradi česar je veliko lažje dostopati do svojih sposobnosti. Poskusite najti načine za navdih ali navdušenje v vsakdanjem življenju. Če ste umetnik, nekaj časa delajte na umetniškem delu, nato poskusite uporabiti svojo napravo. Oglejte si svoj najljubši film, poslušajte svojo najljubšo pesem ali preživite čas z ljudmi, ki so vam pomembni.

Prav tako je lahko koristno, če vadite z nekom, ki mu zaupate. Biti z nekom in skupaj izkoristiti svoje sposobnosti je tudi odličen način, da postanete navdihnjeni in ustvarjalni. Lahko se bosta napajala z energijo drug drugega in tako pomagala ustvariti učinek snežne kepe navdušenja, ki vam bo pomagalo razviti vaše telekinetične sposobnosti.

 

Pranajama
Pranajama je tehnika globokega dihanja, ki vam pomaga dostopati do velikih količin energije prane, ki je energija, ki se porabi pri uporabi vaših telekinetičnih sposobnosti. Pranayama ni nujna za prikaz rezultatov z vašo napravo Egely Wheel, vendar je to način, kako izboljšati rezultate in jih videti veliko hitreje.

Ta starodavna tehnika dihanja vam lahko pomaga tudi pri dvigu ravni življenjske energije
Obstaja veliko virov o tem, kako izvajati pranajamo, in to vam lahko pomaga do odličnih rezultatov z vašo napravo Egely Wheel. Ko najdete vadbo pranajame, ki vam ustreza, si vsak dan posvetite čas izvajanju te vaje globokega dihanja, nato pa vadite uporabo Egely Wheel. Pranajama odpira energijske centre v vašem telesu in ustvarja stalen pretok energije med vami in virom vsega življenja. Ko ste polni te energije življenjske sile, lahko veliko bolj obilno manipulirate z realnostjo, doživite višja stanja zavesti in izkoristite svoje energijske sposobnosti, kot je telekineza.

Ozemljitev
Ozemljitev je proces povezovanja z zemeljsko energijo in dostopa do energije življenjske sile za pomoč pri opolnomočenju vašega fizičnega in energijskega telesa. Ozemljitev je koristna za uporabo vaših telekinetičnih sposobnosti, saj vas pomaga napolniti z energijo, kar vam omogoča, da jih izrazite veliko bolj obilno. Pred vadbo z napravo Egely Wheel je lahko koristno, če greste ven in hodite bosi po tleh. Poskusite najti suho zemljo ali pesek, saj je to najboljša oblika zemlje, da se ozemljite.

Stojte 10 minut ali se sprehodite in uživajte v naravi. Ko se prizemljite, se vaš um zbistri, vaše čustveno stanje postane uravnoteženo in ste popolnoma prisotni. Če živite na območju, ki je vlažno ali premrzlo, da bi zunaj hodili bosi, lahko kupite nekaj peska, ga nasujete v veliko škatlo ali pladenj in postavite noge vanj za 10-20 minut na dan. Ozemljitev ni bistvenega pomena samo za dostop do energije življenjske sile, ampak vam lahko pomaga tudi pri zmanjševanju stresa. Vse to vam lahko pomaga videti hitrejše rezultate z vašo napravo Egely Wheel in vsakič dobiti močnejše odčitke.

Katero roko uporabiti za napravo Egely Wheel?

Mnogi verjamejo, da leva roka predstavlja žensko energijo, desna roka pa moško energijo. Pri ženski energiji gre za sprejemanje in zadrževanje, pri moški pa za pošiljanje in izražanje. Torej, katera roka je najboljša za napravo Egely Wheel? Vaša desna roka je morda najboljša izbira za uporabo, čeprav bi morali obe roki delovati dovolj, saj telekineza deluje tako, da premika predmete z vašo energijo, ki jih lahko pošilja ven in stran od vas ali pa jih vleče k sebi.

Glede na to, kako poskušate izraziti to energijo, boste želeli ustrezno uporabiti svojo roko. Obe roki imata sposobnost premikanja predmetov, vendar je verjetno, da boste imeli eno, ki je bolj dominantna kot druga. To kombinacijo lahko najdete tako, da izmerite energijo, ki jo oddaja vsaka od njih, in vidite, katera meritev je najmočnejša.

 

Začnite meriti danes

Kolesu Egely zaupa na tisoče ljudi, ki se ukvarjajo z jogo, telekinezo, meditacijo in zdravljenjem. Ta naprava je najboljša rešitev za merjenje vašega energijskega pretoka in učinkovitosti zdravljenja, ob tem pa dobite takojšnjo povratno informacijo.

 

Verjemi vase
Pri uporabi kolesa Egely Wheel je najpomembnejše, da verjamete vase. Imate možnost izkusiti svoje telekinetične sposobnosti; samo verjeti moraš vanje. Za vas je več, kot se zdi na prvi pogled, in ko boste prvič okusili energijsko delo, boste navdihnjeni, da nadaljujete in prebudite svoj polni potencial.

Egely Wheel je eno najbolj koristnih orodij za dostop do vašega opolnomočenja, saj vam pomaga izmeriti, kako uspešni ste pri svojih prizadevanjih. Če iščete način, kako izkoristiti svoje prirojene moči in sposobnosti, preizkusite Egely Wheel še danes!

 

Uporaba kolesa Egely za aktiviranje čaker
Uporaba kolesa Egely za aktivacijo čaker je preprosta in jo lahko dosežete v nekaj kratkih vajah. Sledi vodnik po korakih za uporabo kolesa Egely za aktivacijo čaker v telesu:
Za začetek poiščite miren kraj, kjer vas ne bodo motili, in sedite v meditaciji. Kolo Egely postavite predse in ga držite v roki. Sprostite telo in duha tako, da nekajkrat globoko vdihnete. Uporabite svojo energijo, da svojo pozornost usmerite na čakro, ki jo želite aktivirati. Vizualizirajte svetlo in žarečo energijo, ki teče skozi določeno čakro v vašem umu. Držite Egely Wheel blizu zadevne čakre in opazujte njeno gibanje. Če je gibanja malo ali nič, je zadevna čakra blokirana. Čakra je odprta in uravnotežena, če se Egely Wheel hitro vrti.

 

Duhovne koristi višje frekvence

Egely Wheel se lahko uporablja za merjenje človeškega bioenergetskega polja ali aure in spodbujanje duhovne blaginje. Veliko ljudi se obrača na to napravo, da bi jim pomagala uravnotežiti svojo energijo in izboljšati svoje duhovno zdravje. Kolo Egely pomaga posameznikom pri odkrivanju načinov za dvig njihove frekvence, kar lahko pripelje do povečanega duhovnega zavedanja in jasnosti.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.