Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Angelit kapljica s srebrno zanko

Kapljica s srebrno zanko iz najkvalitetnejšega angelita.

Velja za kamen duhovnega stika in medijstva. V ta namen ga uporabljamo tudi v meditaciji.

Angelit z umirjeno energijo, ki krepi vero in spokojnost, razblinja strah. Je izjemno orodje za izpopolnjevanje astralnih potovanj in prejemanje angelskih sporočil. 

Deluje protistresno in na psihični ravni revitalizacijsko. 

Na ravni pete čakre obogati osebno vibracijo z nežnejšimi tomi, vendar pa ne raztaplja avtocenzure. Čisti avro in krepi spomin. 

Na fizični ravni deluje protivnetno, zato je uporaben pri vnetjih grla. Njegova vibracija obnavlja ožilje, čisti kri, nekoliko harmonizira delovanje ledvic inuravnava količino vode v telesu. 

Ni pa primeren za eliksirje. 

Artikel je na zalogi
24,00
kom
24,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

ČIŠČENJE KRISTALOV 

Kristale, drage kamne čistimo ob prihodu domov in vsaj 1x na mesec ali večkrat (po občutku).

Ko kupite kristal, ponavadi le tega domov prineseta polnega avrične sluzi. Njegova energija je zmedena in dejansko je lahko škodljivo, če kristal takoj začnete uporabljati. Kristal je namreč živo bitje. 

Vsak kristal torej pred uporabo sčistite. Obstaja več načinov čiščenja, verjetno najbolj znano je čiščenje z vodo, potem pa sonce, na zemlji, na luni. Seveda se lahko tukaj hitro zakomplicira, kajti nekateri kamni niso za na luni, eni niso za na sonce, eni niso za v vodo ... ravno zato opisujemo dva najbolj pogosta načina, priporočamo pa vsekakor uporabo glasbenih vilic.

Čiščenje kamnov v vodi, kjer je dovolj negativnih ionov

Običajno gre za vodo, v kateri raztopimo sol ali sodo bikarbono. V liter vode damo cca. 200 g soli, dobro premešamo in v takšni tekočini očistimo veino kamnov, ki so bili hote ali nehote programirani. Niso pa vsi kristali primerni za to.

Ker iščemo vodo, bogato z negativnimi ioni, bo super tudi, če kristale okopamo pod izviri ali v drugi tekoči vodi, kjer voda vrtinči. Če je takšno vrtinčenje desnosučno, je voda zanesljivo bogata z negativnimi ioni. 

Čiščenje kamnov, kristalov z glasbenimi vilicami

Najbolj hitra in učinkovita metoda. Glasbene vilice čistijo avrično sluz, programe, vse kar je vstavljeno v kamen namerno ali nenamerno. 

Sam postopek je otročje lahek - kamen položimo na trdo podlago, ki ne absorbira vibracij, udarimo z glasbenimi vilicami ob kak trd predmet (ali palčko priloženo) in ko zavibrirajo približamo kamnu. Postopek lahko nekajkrat ponovimo.

Glasbene vilice lahko dobite tukaj: 

Glasbene vilice "OM" (136,1)

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.