Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Živa knjiga

 
Avtor: Valio Ramira
Format: 14,6 x 20,6
Vezava: mehka
Število strani: 62, barvno

Živa knjiga je delo dr. Valio Ramire, ki se je rodila globoko v sibirski tajgi. Živa knjiga aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih na zavedni ravni sicer ne prepoznavamo, kar pa ne pomeni, da jih ne "lovimo".

Je knjiga, ki bere tebe, ne ti njo. Knjiga, na katero se polagajo roke ali pa se polaga na različne predele telesa.

Deluje na principu vzpostavitve povezave z Univerzumom. Po stiku z Živo knjigo se nam v življenju začnejo dogajati stvari, ki jih na zavedni ravni prepoznavamo kot spremembe v odnosih, okoliščinah, vsakdanjih situacijah in podobno, a le te imajo skupni imenovalec: izjemen dvig intuicije.

Priporočamo vam branje spodnjih člankov:
Ste pripravljeni na branje Žive knjige?

Zbudi se! Bodi tukaj in zdaj!
Kako do višje zavesti s petimi preprostimi nasveti?
3 knjige in 3 filmi, ki dvigujejo vibracijo

Artikel je na zalogi
30,00
kom
30,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Živa knjiga se bere z dlanmi: dlani polagamo na strani. Pri tem izhajamo iz svoje intuicije: ali si izberemo poljubno stran ali pa gremo od začetka do konca knjige. Knjigo si lahko položimo tudi na solarni pleksus ali v primeru bolezenskih stanj na obolelo mesto.

Priporočljiv čas uporabe knjige je 15-20 minut vsak dan, če je le možno ob istem času.

Živa knjiga nam posreduje informacije, ki naše enrgijsko polje reprogramira oz. programira v namen uresničitve svojega življenjskega programa.

 

Zakaj "Živa knjiga" dela čudeže?

Bistvo in osredotočenost knjige je izvor univerzalne ljubezni. S tretjim očesom se je potrebno osredotočiti na izvor univerzalne ljubezni in pretok steče. Ljubezen dela čudeže, ne knjiga. Knjiga je samo inštrument. Pisava v knjigi so "antene", ki nam transformirajo točno tiste energijske frekvence, ki jih za realizacijo svojega življenjskega programa potrebujemo.

 

 
 
Veliko je stvari, ki iz Sibirije prihajajo v Slovenijo. Tudi naša ekipa je Sibirijo že obiskala, tam preživela nekaj časa, da smo lahko začutili tisto, kar se ne da opisati, tisto, kar je nekaj posebnega, nekaj izvornega. Hvaležni smo, da je Živa knjiga prišla v Slovenijo in opravlja svoje delo. Če jo že imate, potem ste pripravljeni tudi na meditacijo Učitelja, kartonček, ki je kot dodatek k Živi knjigi, ki je po navodilih dr. Valio čakal pri Marii Ani Kolman 10 let na svoj čas.

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in neskončnostjo. V cedrinih gozdovih živi duša Sibirije, duša velike Rusije, tu so korenine slovanske duše. Tišina tajge hrani spomin na naše prednike, ki skupaj z duhovi narave živijo v času, ki je v neskončnosti te čudovite dežele večnost. Izkušnje naših prednikov, izjemno bogastvo narave in absoluten mir – vse to je čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo.«


Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.