Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Preseganje vedenjskih vzorcev

Avtor: Tadej Pretner
Format: 15 x 21
Vezava: mehka
ISBN: 978-961-91147-4-2
Št. strani: 160

Z veseljem sem prebrala knjigo, ki mi je podarila več možnih odgovorov na moja tiha vprašanja. Kje je meja med energijsko vsebino vesolja in Bogom, med materijo in duhom? Je ves smisel le v učenju in delovanju? Knjiga te vzpodbudi, da razmišljaš o sebi, o bogastvu in pestrosti razvoja. Prav tako pa te opozori, kako si vsak po svoje razlaga posamezne pojme, jih morda napačno razume ali pa prehitro poveže s splošno znanimi razlagami, še sploh kar se tiče polarnosti (dvojnosti).

Artikel je na zalogi
14,97
kom
14,97

Telefonska naročila

02 62 00 230

Zakaj se mi nekaj dogaja in zakaj se odzivam prav tako in ne drugače in koliko lahko vplivam na vse to? Tadej podaja kratka in jedrnata lastna razmišljanja o pogostih dilemah. Podarja nam videnja nekega vprašanja z več strani, s spoznanji različnih znanstvenikov, pisateljev, mislecev, Jezusa…. In ko se spoznamo kot energijska bitja, nam ponudi marsikateri odgovor.

Energijska realnost je pred nami in z njimi razlaga vedenjskih vzorcev. Tadej to zna. Znanost in duhovnost se zdita povsem ločeni, vsaka na svojem koncu, a v knjigi najdemo podatke, da zmoremo to ločenost preseči. Duhovno, ki predstavlja stalno gibanje, kroženje in spreminjanje, nam nudi množico informacij in idej. Neprestano smo v stiku z njimi, da jih potem utemeljimo in uzakonimo. Brez duha ni oblike in materija brez duha ne more živeti. Da, to je odgovor.

Avtor se pogumno dotakne vprašanja Boga, ki se zdi svet in nedotakljiv, a ga razloži energijsko kot nekaj vsepričujočega. Prisoten je v vsem, kar se dogaja. Izraža se prek nas in mi mu pomagamo širiti se. Njegovo glavno gibalo je ljubezen. Z ljubeznijo in gibanjem se razširjamo in razvijamo zavest prav tako kot otrok, ki mora čez vse faze razvoja in rasti. Nič ni stalnega. Vse se neprestano spreminja, enkrat krči drugič širi. Tako vsi skupaj širimo zavest. Več kot vemo, laže nam gre.

Pričujoča knjiga nam podarja veliko podatkov za preseganje lastnih meja in omejitev. Lahko jo uporabimo kot priročnik, ki nas vodi čez prepoznavanje vzorcev obnašanja in delovanja, saj opozori, kako vplivajo na dušo in telo ter kako se soočati z njimi. Ti vzorci so gibalo bivanja in z njimi se srečujemo v vsakodnevnem življenju. Vedno znova se učimo, tudi na lastnih napakah. Bistveno pa je, da jih ne ponavljamo. Tako se menjamo in dopolnjujemo, odložimo staro in sprejmemo novo. Ni dobrega in zlega, ni pravilnega in nepravilnega, ni greha in ni kazni. Vse samo je. Modrost je prav gotovo v tem, da znamo v srcu združiti nasprotja in jih razsvetliti. Le od nas je odvisno, za kaj se bomo odločili. Vsi procesi so povsem normalni, se ciklično ponavljajo in ko knjigo preberemo, to prav gotovo začutimo. Dotakne se obeh polov vseh in vsega. Iz nasprotij z združevanjem dvojnega dosegamo harmonijo in zdravje ter delujemo iz srca. Z novimi spoznanji in znanji smo sposobni voditi svoje telo, dušo in duha, saj se zavemo, da smo v neprestanem stiku z vsemi informacijami, ki jih za življenje potrebujemo.

Želim, da se knjiga dotakne čim več src, saj nam bo potem vsem skupaj laže živeti.dr. Milena Plut - Podvršič 

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.