Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Peter Amalietti - Na zdravje!

Knjiga, ki je Jasmino spremljala na njeni poti okrog sveta!
Celovita pot naravnega zdravljenja brez tablet in zdravnika. Zdravstveni nasveti iz Tibeta, Indije, Kitajske in Japonske. 
 
Karakteristike
Leto izdaje 2012
Število strani 239
Dimenzije 16,5 X 23
Avtor Peter Amalietti
Vezava Mehka
Izdal Amalietti & Amalietti

 

Artikel je na zalogi
22,95
kom
22,95

Telefonska naročila

02 62 00 230
Uvod avtorja
 
Človek ni star, kolikor piše v njegovi osebni izkaznici, ampak je star toliko, kot se počuti starega. To počutje pa je neposredno povezano s količino življenjske sile, ki posameznika preveva. Manj ima te življenjske sile, bolj je dovzeten za bolezen. Bolezen pa je čas, ko se telo pospešeno stara. Proces staranja je namreč stranski proizvod časa, v katerem je telo potrošilo več energije, kot jo je lahko nadomestilo in obnovilo. 
 
Kot časa tudi staranja ni mogoče ustaviti. Je pa mogoče s povsem naravnimi sredstvi in postopki ta neprizanesljivi zob časa omiliti in upočasniti pešanje življenjske sile v odraslem posamezniku.
 
Drznem si trditi še več, da je mogoče s priročnimi in preizkušenimi metodami, ki jih predstavljam v tej knjigi, ta proces pešanja obrniti v drugo smer, namreč v proces krepitve življenjske sile v človeku. Najprej pa moramo seveda vsaj upočasniti to pešanje življenjske sile (počasen propad telesa in uma) in ga zaustaviti. 
 
To najpreprosteje in nadvse učinkovito storimo z ustrezno prilagoditvijo in popravki našega življenjskega sloga. Sodoben mestni življenjski slog je o tujen od narave, zato ga spremljajo številne bolezni. Za zdravljenje telesa in duše sodobnega človeka je edino pravo zdravilo vrnitev v objem matere narave. Na naslednjih straneh si bomo skupaj ogledali vse vidike našega bivanja, kajti z boleznijo in staranjem se moramo istočasno spoprijeti na več frontah.

 

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.