Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nauki življenja - knjiga 12-letnice

Knjiga Nauki življenja in duše opisuje potovanje dvanajstletne deklice Aurore v duhovni svet in odpira povsem drugačen pogled na življenjske situacije.
 
Artikel je na zalogi
25,00
kom
25,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Avtorica poglobljeno opisuje, na kakšen način jo je Greta v Laliosu učila duhovnega zdravljenja z božansko ljubeznijo, ravnanja z ljubeznijo, čutiti in biti ljubezen, ter na življenje, stvari in bitja gledati z duhovne plati – z ljubeznijo. Bistvo njenega učenja je bilo, kako prisluhniti srcu, svojim sanjam in prepoznati njihovo pravo sporočilo.
Po avtoričinem zaključenem učenju pri Greti, se Arnold, Klara in Aurora pridružijo živalim, s katerimi skupaj potujejo v kraj, kjer je tudi poleti zima. V tem čudovito lepem, zaledenelem kraju ni ljubezni. Na poti doživijo neverjetne stvari, opazujejo različna pretekla življenja, na podlagi katerih gredo skozi duhovne preizkušnje, in na koncu pridejo do določenih spoznanj.
V njej so predstavljeni izseki preteklih življenj posameznikov, pridobljeni na podlagi vpogledov v duhovno knjižnico božanske ljubezni, ter prikazi, na kakšen način v dejanjih reagiramo, kako svoje lastnosti krepimo in usmerjamo.
Pomembno je, da znamo v dejanjih preseči negativne ponavljajoče se vzorce obnašanja in da krepimo dejanja pozitivnih čustev. Ne pozabimo, da ni nič samoumevno. Hvaležnost in ljubezen sta pot k univerzalni ljubezni. 

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.