Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Meditacija učitelja

Meditacija učitelja je na fizični ravni zgolj kartonček v velikosti A5. Kot Živa knjiga ima na zadnji strani neke čudne "krice-krace", ki pa so dejansko nekaj neopisljivega ... 

To je pripomoček Valentine Ramiro (avtorice Žive knjige), ki se izvaja enkrat na trdi ni. Ena najbolj enostavnih, pa vendar izjemno močnih meditacij  "Meditacija učitelja" deluje na razširitev meja zavesti in odpravljanje blokad iz preteklosti. 

Gre za preprosto tehniko osredotočenja na zapis učitelja Al Morie, ki je v zgodovini poznan kot medij ali mahatma, preko katerega so bila na primer kanalizirana sporočila Heleni Blavatsky in Eleni Rerich.

Darilo ob nakupu
Artikel je na zalogi
10,00
kom
10,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Raziskave, ki so jih na "Inštitutu za znanost in razvoj" v Novosibirsku opravili o učinku delovanja Žive knjige so pokazale, da se pri uporabi Žive knjige izjemno poveča energijski pretok v levem predelu možganov, pri čemer je bilo ugotovljeno, da so se izmenjavali gama, theta in alfa valovi, kar pomeni, da je človek doživljal učinke raznih vrst meditacij, čeprav zavestno ni izvajal nobene izmed meditacijskih tehnik. Pozitiven učinek Žive knjige na različnih življenjskih področjih ima tako znanstveno dokazane osnove, čeprav je sama knjiga videti precej nenavadna. 

Medtem ko sodoben čas človeku ponuja vrsto navideznih dobrin, ki naj bi mu bile v življenju v podporo in pomoč, se zdijo starodavne in preizkušene tehnike meditacije, zlasti tiste, ki so usmerjene na umiritev uma, nekako v nasprotju z zahtevami časa visokih tehnologij in »velike hitrosti«. Pa vendar tako izkustvo ljudi, ki redno meditirajo, kot tudi izsledki znanosti kažejo, da so različne tehnike meditacije sodobnemu človeku lahko v pomoč pri krepitvi  telesa, uma in duha, predvsem pa v izogib pred duhovnim razvrednotenjem.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.