Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako spremeniti tok usode? Tadej Pretner

“Mi pač ni  namenjeno, takšna je pač usoda.”

Izjava tistih, ki se ne zavedajo, da sami ustvarjajo svoje življenje in da obstaja pot izven okvirjev, napovedi, ki so jih morda slišali od koga, ki je pogledal v prihodnost ali pa je neka usoda del preteklosti, ker se družinski vzorci pač ponavaljajo. 

Vnaprej znani tok usode je možno spremeniti in to je knjiga, ki vam bo pri tem pomagala!

Avtor te knjige je Tadej Pretner, ki je po mnenju “Klepeta bo kavi” v Sloveniji najbolj prizemljena oseba, ki predaja dragocena znanja na preprost in razumljiv način, tako tudi ta knjiga ponuja razumevanje mehanizma usode, ter tehnike in metode za vsakdanje življenje, ki program usode prepišejo.

Več o knjigi spodaj.

 

 

Artikel je na zalogi
24,00
kom
24,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

 

Avtor

Tadej Pretner

Format

16,5 x 24

ISBN

978-961-94003-3-3

Št. strani

240

 

Usoda odreja tok naših življenj, a v osnovi jo kreira univerzalna zavest, katere del smo tudi mi, s tem pa imamo moč, da jo spremenimo. Ideja, da bi tok usode usmerjali po svoji volji, se zdi večini privlačna, vendar tisti, ki o tem zgolj zbirajo informacije in čakajo, da bodo naleteli na takšno, po kateri bo vse drugače, ne uspejo. Zavestno kreiranje toka življenja je namreč povezano z ekspanzijo individualne zavesti, do katere pride skozi energijsko delo, ne pa skozi razpravljanje o karmi in usodi.

V prvem delu knjige postreže avtor s številnimi dokazi, da naša življenja ne potekajo po sosledju vzrok-posledica, ampak so v veliki meri določena vnaprej. Sledi opis mehanizmov, ki nas zadržujejo v vnaprej znanem toku usode, v zadnjem delu knjige pa so opisani načini, kako lahko v čim večji meri postanemo zavestni sokreator toka usode; podprti so s številnimi energijskimi vajami in postopki, ki temeljijo pretežno na uporabi torzijskega polja, moduliranega z lastnim srčnim utripom.

Predlagamo, da si pogledate oddaje Tadeja Pretnerja na YT kanalu Klepet ob kavi. Tadej Pretner pa v sodelovanju s Klepetom ob kavi spomladi pripravlja tudi delavnico kristaloterapije, preverite pod zavihkom DOGODKI

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.