Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
-10%

ZMANJŠEVANJE STRANSKIH UČINKOV PRI KEMOTERAPIJI IN OBSEVANJU (protokol sibirske fitomedicine)

Vsebuje naslednje izdelke:

  • Čaga, reishi, korenina navadnega repinca;
  • Čaga z rožnim korenom;
  • Čaga z elevterokokom.

 

 

Receptura ruskega onkologa in fitoterapevta dr. Korepanova. 

V spodnjem opisu si preberite celoten protokol jemanja.

Artikel je na zalogi
165,00
148,50
kom
165,00
148,50

Telefonska naročila

02 62 00 230

Čaga, reishi, korenina navadnega repinca: kombinacija se uporablja kot dopolnilno sredstvo pri zdravljenju raka, ker zmanjšuje stranske učinke kemoterapije in obsevanja, pospešuje nastanek makrofagov (naravne celice ubijalke) in uravnava T in B limfocite, ter tako omejuje razrast rakavih celic. Dokazano je tudi, da  lahko omeji toksične in stranske učinke kemoterapije in obsevanja (utrujenost, izguba apetita, izguba las, „zadušitev“ kostnega mozga, visoko tveganje za razne okužbe), lajša bolečine med kemoterapijo in obsevanjem, povečuje razstrupljevanje jeter in tako izboljšuje njihovo delovanje ter spodbuja obnavljanje jetrnih celic.

Protokol uživanja:

- v času kemoterapije ali obsevanja: 2 x dnevno 1 kapsula ½ ure pred jedjo

- po kemoterapiji ali obsevanju 90 dni 1 x dnevno 1 kapsula ½ ure pred jedjo

V pakiranju je 30 kapsul.

 

Čaga z rožnim korenom: kombinacija dveh močnih adaptogenov, imunomodulatorjev in imunostimulatorjev, ki »mobilizira« lastne obrambne mehanizme organizma.

Protokol uživanja:

- v času terapije: 2 x dnevno 1 žlička (5 ml) zjutraj pred obrokom. 

- v času 90 dni po terapiji: 1 x dnevno (5 ml) zjutraj pred obrokom.

Količina v steklenički je 100 ml ali 20 žličk.

 

Čaga z elevterokokom: V kliničnih študijah s področja farmakologije in regenatorne medicine so raziskali učinek obeh  adaptogenov pri kemoterapiji in obsevanju. Ugotovili so, da se je število limfocitov povečalo za 50%. Za 1/3 se je povečalo število celic ubijalk (makrofagi), ki napadajo maligne celice in s tem povečujejo zaščitno sposobnost organizma, kar upočasnjujejo proces razvitja raka in nastanek metastaz in omogočajo lažje prenašanje kemoterapije in radioaktivnega obsevanja.

Protokol uživanja:

  - v času terapije: 2 x dnevno 1 žlička (5 ml) zjutraj pred obrokom. 

 - v času 90 dni po terapiji: 1 x dnevno (5 ml) zjutraj pred obrokom.

Količina v steklenički je 100 ml ali 20 žličk.

 

V skladu z veljavno zakonodajo EU ne morete najti dejstev oziroma trditev o učinkih, ki bi lahko vzbujale vtis, da imajo izdelki, ki jih priporočamo, torej zelišča, gobe in druge rastline kakršen koli zdravilni učinek, čeprav fitoterapija, tradicionalna kitajska in indijska medicina obstaja že tisoče let in so jo preizkusili številni ljudje. Prav tako ne moremo omeniti nobenih učinkov, ki jih potrjujejo sodobne znanstvene študije. Kljub temu zaupamo v zdrav razum ljudi. Podrobne informacije o teh rastlinah lahko poiščete na spletu v javno dostopnih virih.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.