Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Smola sibirske cedre ali Živica 100 ml

Sestava v 100 ml: 

20% smole sibirske cedre
80% olja iz oreščkov sibirske cedre
Poreklo: Rusija (Sibirija)

Kapljica smole sibirske cedre, ki jo damo tik pred spanjem pod jezik, deluje kot  adaptogen, poleg tega pa s svojim oživljajočim delovanjem omogoči vsem žlezam in organom, da delujejo močneje in bolj kakovostno, s čimer se vzpostavi tudi proces regeneracije vseh celic in tkiv v organizmu.   

V času nevarnosti okužb se priporoča kot enostavna in zanesljiva zaščita: v vsako nosnico nanesemo kapljico smole sibirske cedre.

Za uporabo pri posameznih težavah se priporočajo tudi 5 ali 15% koncentracije, ki jih iz 20% koncentracije dobimo po sledeči recepturi:

Koncentracija 5%:

100 ml 20% živice +  300 ml olja =  5 % koncentracija ali 1ml 20%živice + 3 ml olja 

Koncentracija 15%:

100 ml 20% živice + 33 ml olja = 15% koncentracija ali 1 ml 20% + 0,33 ml olja

Artikel je na zalogi
45,00
kom
45,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Pozdravljeni! 
Na zalogi imamo še nekaj kosov živice ali smole sibirske cedre z rokom uporabe najmanj do 2.11.2022. Zaradi roka uporabe smo znižali ceno na 45€.
Čeprav se rok izteka, jo lahko uporabljate zunanje vsaj še leto dni. 
Živico ali smolo sibirske cedre uporabljajte tako, da si nekaj kapljic nanesete v obe nosnici. Če je sluznica nosnic mastna, je to namreč nadvse primerno okolje za viruse, ki zato ne bodo nadaljevali svoje poti v dihala, ampak bodo ostali v nosnicah, kar znatno zmanjša možnost okužbe. V živici so namreč naravni baktericidi s protivirusnim in protimikrobnim delovanjem.
Lahko jo uporabljajte tudi zunanje: za rane, odrgnine, opekline, masažo vnetij in za preprečevanje okužb po piku insektov ali ugrizu klopov. 

Maria Ana Kolman

 

Priporočamo vam, da si preberete ta članek:

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/smola-svetega-drevesa-ki-bi-jo-morali-imeti-v-vsaki-domaci-lekarni.html

Rusko ime živica za smolo sibirske cedre je izpeljanka iz staroslovanskega besednega korena živ, kar pomeni življenje.

Sibirci smole ne pridobivajo tako, da bi cedro ranili. Do sibirske cedre imajo namreč spoštljiv odnos, saj je njihovo sveto drevo. Smolo nabirajo izključno na drevesih, ki jim jo ponudijo sama, saj le tako smola deluje kot najmočnejši katalizator.

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.