Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
 • Hormonsko ravnovesje
 • Podpora za ženske težave
 • Pomlajevalni učinek

Olje Princesa Gornjega Altaja

Olje  Princesa Gornjega Altaja je premišljena kombinacija kombinacija petih olj in matičnega mlečka z bioaktivnim delovanjem:

  • pomlajuje in ohranjajo mladost in lepoto
  • skrbi za hormonsko ravnovesje ter žensko zdravje in plodnost
  • z močnim terapevstkim učinkom
  • ekstrakt borove matke (ortilium secunda),
  • ekstrakt rdeče ščetke (rodiola gelida) in matični mleček.

 

Ustvarjeno po stari recepturi, idealno za sodobno žensko

Olje Altajske princese so v Sibiriji ustvarili predvsem za ženske. Namen je bil ustvariti nekakšno "skrivno orožje", ki pomaga sodobni ženski premostiti vse izzive, s katerimi se danes neizbežno srečuje.

Kombinacija petih izbranih olj deluje sinergijsko in med drugim izboljša tudi spolno funkcijo in libido pri moških in ženskah.

Količina: 100 ml

Artikel je na zalogi
58,00
kom
58,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Gre za povsem naravno olje z močnim bioaktivnim delovanjem, izdelano po skrivni recepturi altajskega ljudskega izkustva. Nadeli so mu ime Princesa Gornjega Altaja, saj si zaradi izjemne sestave in močnega terapevtskega učinka resnično zasluži sloves, kot ga pripisujejo altajski princesi.

Priporočljivo je, da se olje Princesa Gornjega Altaja  uživa vsaj dvakrat letno po mesec dni dve do tri čajne žličke pred vsakim obrokom.

Sestava terapevtskega olja Princesa Gornjega Altaja:

 1. olje sibirske cedre,
 2. rakitovca
 3. pegastega badlja

Zakaj izdelki iz Sibirije?

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in neskončnostjo. V cedrinih gozdovih živi duša Sibirije, duša velike Rusije, tu so korenine slovanske duše. Tišina tajge hrani spomin na naše prednike, ki skupaj z duhovi narave živijo v času, ki je v neskončnosti te čudovite dežele večnost. Izkušnje naših prednikov, izjemno bogastvo narave in absoluten mir – vse to je čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo.«

Sibirija je vsekakor dežela, kjer se prostor in čas iztekata v neskončnost. Življenje njenih prebivalcev teče v večnem krogu, ki ga vrtijo letni časi in naravne danosti, ki se jim tamkajšnji prebivalci enostavno prilagodijo. Narava daje ljudem vse, kar za življenje potrebujejo, čeprav so življenjske okoliščine zelo težke. Zdi se kot da se želi narava tem ljudem odkupiti za dolge in mrzle zime s tem, da jim daje izjemno bogastvo hranil in drugih življenjsko pomembnih stvari. Naravna bogastva Sibirije so bila že v daljni zgodovini povod za osvajanja teh daljnih pokrajin, od koder so v Evropo prihajali dragi kamni, krzno, hrana in zdravilne rastline.

Danes kot da na novo odkrivamo zdravilno moč fitomedicinskih proizvodov iz Sibirije, iščemo potrditev njihovega zdravilnega delovanja z znanstvenimi in kliničnimi študijami, sibirska ljudstva pa te naravne bisere uporabljajo iz izkustva, ki se ohranja kot praspomin.

Že v 18.stoletju so v Sibirijo odhajali mnogi evropski znanstveniki – arheologi, botaniki, geologi, kemiki, zdravniki itd., ki so proučevali skrivnosti in zaklade »speče dežele«. V času Carske Rusije je bila Sibirija tudi priljubljena dežela za umetnike. Očarala jih je s svojo lepoto, spokojnostjo, podobami in barvami. Tu so nastajala čudovita likovna dela mnogih ruskih slikarjev, tu je ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin v pesmi »19.oktober« zapisal:

»Odlaga gozd škrlatni svoj nakit,

in mraz srebri utrujene poljane..«

Nekaj zanimivosti področja izpod Beluhe: 

Gora Beluha je najvišja gora Sibirije.  Leži točno v središčni točki enake oddaljenosti od vseh štirih oceanov: Indijskega, Tihega, Atlantskega in Severnega ledenega morja. 

Na Beluhi naj bi bila Zemlja s popkovnico energijsko povezana s Kozmosom. 

Na Zemljo naj bi s to povezavo pritekale energije zdravja, sreče in modrosti.   

“Rastline s področja pod Beluho imajo kar 12 krat večji energijski oz. zdravilni potencial kot z drugih predelov Sibirije.
Viktor Milioushenko, doktor meroslovja 

Na področju Beluhe raste na tisoče redkih rastlin, ki ne rastejo nikjer drugod in imajo izjemno močan zdravilni učinek

V Sloveniji imamo izpod področja Beluhe pripeljane fitofarmacevtske pripravke čage, živice, mumije in olje sibirske cedre, ki je del olja Altajske princese.

Če razmišljate kako podpreti svojo plodnost, preberite ta članek:

Poglejte si prispevek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/pomoc-za-starse-mlajsih-otrok.html

Darilo: Knjižica "Sibirska fitomedicina"

V skladu z veljavno zakonodajo EU ne morete najti dejstev oziroma trditev o učinkih, ki bi lahko vzbujale vtis, da imajo izdelki, ki jih priporočamo, torej zelišča, gobe in druge rastline kakršen koli zdravilni učinek, čeprav fitoterapija, tradicionalna kitajska in indijska medicina obstaja že tisoče let in so jo preizkusili številni ljudje. Prav tako ne moremo omeniti nobenih učinkov, ki jih potrjujejo sodobne znanstvene študije. Kljub temu zaupamo v zdrav razum ljudi. Podrobne informacije o teh rastlinah lahko poiščete na spletu v javno dostopnih virih.

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.