Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
 • naravno – ekološko
 • celostno – holistično
 • razstrupljanje
 • podpora kostem in sklepom
 • prebava

Čagin ekstrakt

Zakaj izbrati čagin ekstrakt?

 • Na lestvici ORAC zavzema čaga prvo mesto, kot goba z najvišjo vsebnostjo antioksidantov
 • Sibirska čaga ima dokazano 12-krat močnejši terapevtski učinek kot čaga iz nižinskih področij
 • GARANTIRANO uporabljen samo vrhnji, črni sloj čage, ki ima večkratni učinek v primerjavi z notranjimi, svetlejšimi sloji (namig: kakovostna čaga je črne barve)
Artikel je na zalogi
118,00
kom
118,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Za vas smo pripravili tudi BREZPLAČNA e-priročnika: Sibirska fitomedicina in Moč adaptogenov. Na voljo TUKAJ.

Sestavine: olesenela brezova goba ali čaga s področja visokogorja južnega Altaja, sušena po metodi hladnega sušenja pri nizkih temperaturah, posebej pripravljena voda iz zdravilnega vrelca Aržan suj, sorbinska kislina.

Količina: 250ml

OPOZORILO!
ČAGA ZA 127 EUROV SE V RUSIJI PRODAJA ZA 3 EURE?!?!

Na Ruskem trgu, pa tudi v Srbiji in v Sloveniji se prodaja čaga z manj kot 10 % prave čage (v Rusiji takšna stane zgolj 200 rubljev - okrog 3 evre), ki pa ni primerljiva s črno altajsko čago, ki je dostopna samo z uvozom Marie Ane Kolman preko oddaje Klepet ob kavi in je pripravljena po posebni recepturi, o čemur govori tudi spodnja izjava proizvajalca, ki proizvaja izključno to čago za samo enega naročnika, iz čage, ki je pobrana izključno pod Beluho na Altaju s strani poznanih oseb iz vase Kučerla v pogojih, kjer je temperatura pod -40 stopinj. Takšna čaga ni dostopna niti v Rusiji, saj se po tej recepturi pripravlja izključno po dogovoru z Mario Ano Kolman.

POZOR: Prava sibirska čaga  mora imeti ustrezen certifikat, ki dokazuje njen izvor in kakovost. Največji terapevtski učinek ima čaga, ki je stara več kot 9 let in ki raste na brezah v južnem delu Sibirije oz. na Altaju na nadmorski višini 1500m, kjer pozimi temperature padejo pod 50 stopinj.

ZAKAJ JE ČAGA NAJBOLJ CENJENO ORODJE SIBIRSKE FITOMEDICINE?

 • Ponekod se zaradi svojih farmakološko aktivnih sestavin uvršča med medicinske gobe.
 • V ljudskem zdravilstvu Azije se uporablja za zdravljenje že 7600 let
 • V zadnjih 50 letih se vse bolj uveljavlja tudi na Zahodu, v uradni in komplementarni medicini

Veliko zanimanje za terapevtske učinke čage med ljudmi in tudi v znanosti je zagotovo sprožil Nobelov nagrajenec za literaturo Aleksander Isajevič Solženicin (1918-2008) s svojim romanom Rakov oddelek   (Ра́ковый ко́рпус, 1967). V času Stalinovih čistk je bil Solženicin izgnan v Uzbekistan,  kjer je zbolel za rakom.  Zdravil se je v državni bolnišnici v Taškentu in o tem pisal v romanu Rakov oddelek. Glavni junak Kostogalotov je pravzaprav Solženicin, ki je pri 40.letih zbolel za rakom. Znano je, da je Solženicin o čagi slišal v bolnici in jo začel redno uživati. Umrl je star 90 let.

ČRNA SIBIRSKA ČAGA IZ ALTAJA

 • BREZ SLADKORJEV ali ALKOHOLA
 • Edini konzervans je naravna sorbinska kislina iz jerebike
 • Uporabljen samo zunanji črn sloj čage, zaradi česar se črna sibirska čaga iz Altaja ne more primerjati z nobeno drugo čago na tujem ali domačem tržišču
 • Voda, ki je sestavni del črne sibirske čage je voda iz izvira Aržan suj, ki je obenem altajsko sveto mesto
 • Voda ima veliko srebrovih ionov, kar daje podoben učinek kot koloidno srebro ali pa če ješ s srebrnimi žlicami in piješ iz srebrnih kozarcev

Zgodba o tem kako je nastala naša receptura za ČAGIN ČAJ ali zgodba o tem kako je receptura  altajskega šamana za zdravilen črn čagin čaj prišla v Slovenijo

Tukaj najdete informacijo o lestvici ORAC, na kateri je čaga na prvem mestu.

PODPORA OB ZDRAVLJENJU S KEMOTERAPIJO IN PRI DRUGIH TEŽJIH DIAGNOZAH 

po 3 x dnevno 1 žlico pred obrokom - 3 mesece, po tem pa preidejo na male žličke - vsaj 3 mesece oz. do stabiliziranja stanja.

Ta močna koncentracija je pomembna, da ustavi rast rakavih celic in sproži apoptozo (odmiranje rakavih celic) !!!

Onkološki bolniki hodijo na kontrole in zato svoje stanje lahko sami spremljajo. 

Priporoča pa se, da  tudi po ozdravitvi oz. zazdravitvi 2 x letno ponovijo 3 mesečni tretma - 3 x  dnevno eno malo žličko

Količine:
za mesec dni 4 stekleničke pri doziranju 3 x ena žlica (15 ml)
za mesec dni 2 steklenički pri doziranju 3 x mala žlička (5 ml)

Po navodilu proizvajalca smo odstranili certifikate, analize in listino o ustreznosti proizvoda z zakonodajo EU proizvajalca Biostimul. Te dokumente so si namreč prodajalci  čage drugih proizvajalcev  samovoljno prisvojila oz. ukradli s spletne strani Klepet ob kavi in z njimi dokazujejo ustreznost svojih proizvodov.   
Ker zdaj na trgu vlada prava zmeda, čaga različnih proizvajalcev pa se deklarira z ukradenimi dokumenti, je proizvajalec vsakemu proizvodu priložil ORIGINALNO listino  o sestavi, izvoru in kakovosti.

V skladu z veljavno zakonodajo EU ne morete najti dejstev oziroma trditev o učinkih, ki bi lahko vzbujale vtis, da imajo izdelki, ki jih priporočamo, torej zelišča, gobe in druge rastline kakršen koli zdravilni učinek, čeprav fitoterapija, tradicionalna kitajska in indijska medicina obstaja že tisoče let in so jo preizkusili številni ljudje. Prav tako ne moremo omeniti nobenih učinkov, ki jih potrjujejo sodobne znanstvene študije. Kljub temu zaupamo v zdrav razum ljudi. Podrobne informacije o teh rastlinah lahko poiščete na spletu v javno dostopnih virih.

Tina Feldin

Poskušamo pri očetu, navdušila nas je Maria Ana Kolman, dobro deluje po prvem mesecu. Nadaljujemo in držimo pesti.

Zoran Tomič

Bil na predavanju in tale stvar me je čisto šokirala! Pa vem da v opisu ne sme pisati veliko stvari, ki pa bi lahko koga ogrozile ... škoda, ampak ja, to je prav čaga.

Nina Prestor

Kupila sem čago na predavanju, bila sem skurjena in na koncu z živci tole pa me je obudilo!

Nataša Kirn

Hvala da ste tole pripeljali k nam! Čudeži ....

Ana Marija Pečnik

To je nekaj čisto drugega kot druge stvari kokr so na trgu. Prej smo probali z alkoholnim izvlečkov in kupovali neke kapsule, ki sploh verjetn niso ble čaga, al pa vsej prava ne.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.