Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Biseri Sibirije – trojček: mumija, živica in elevterokok

+GRATIS GLAVNIK IZ SIBIRSKE CEDRE.

Veliko ljudi, ki se je odločilo, da bodo bolj podprli svoje zdravje, in to na naraven način, se odloči za vse tri bisere Sibirije, torej mumijo, elevterokok in živico.

Jutro začenjajo z mumijo, dopoldan z elevterokokom, živico pa imajo kar na nočni omarici, saj je zadnja stvar, ki jo zaužijejo pred spanjem.

Darilo ob nakupu
Artikel je na zalogi
126,00
kom
126,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Za več informacij o posameznemu biseru Sibirije si oglejte opis posameznih izdelkov.

Kako pa v življenje vključiti vse tri in tako okrepiti svoje zdravje in dobro počutje?

Zjutraj na prazen želodec ena kapljica mumije, ki jo zmešate z decilitrom vode. Mumija vam bo ob takšni uporabi zadoščala za več kot dve leti.

Elevterokok bo umiril vaš nivo stresa, hkrati pa vam dal več energije, kar pomeni, da te umiri, hkrati pa dvigne nivo energije, življenjske energije. Nekaj kapljic ga v vodo vkapajte dopoldan, ali vsaj do 15.00 ure in spijete. Steklenička vam bo zadoščala mesece.

Dan zaključite z živico, kapljico te izjemne smole sibirske cedre, ki je nabrana na Alataju ob ustrezni luni bo namreč poskrbela za optimalno delovanje vseh telesnih procesov.

 

  • ZJUTRAJ: kapljica mumije v 1 dcl vode
  • DOPOLDAN oz. Do 15.00 ure: elevterokok – 10-15 kapljic v vodo
  • ZVEČER: kapljica živice pod jezik

Zakaj izdelki iz Sibirije?

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in neskončnostjo. V cedrinih gozdovih živi duša Sibirije, duša velike Rusije, tu so korenine slovanske duše. Tišina tajge hrani spomin na naše prednike, ki skupaj z duhovi narave živijo v času, ki je v neskončnosti te čudovite dežele večnost. Izkušnje naših prednikov, izjemno bogastvo narave in absoluten mir – vse to je čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo.«

Sibirija je vsekakor dežela, kjer se prostor in čas iztekata v neskončnost. Življenje njenih prebivalcev teče v večnem krogu, ki ga vrtijo letni časi in naravne danosti, ki se jim tamkajšnji prebivalci enostavno prilagodijo. Narava daje ljudem vse, kar za življenje potrebujejo, čeprav so življenjske okoliščine zelo težke. Zdi se kot da se želi narava tem ljudem odkupiti za dolge in mrzle zime s tem, da jim daje izjemno bogastvo hranil in drugih življenjsko pomembnih stvari. Naravna bogastva Sibirije so bila že v daljni zgodovini povod za osvajanja teh daljnih pokrajin, od koder so v Evropo prihajali dragi kamni, krzno, hrana in zdravilne rastline.

Danes kot da na novo odkrivamo zdravilno moč fitomedicinskih proizvodov iz Sibirije, iščemo potrditev njihovega zdravilnega delovanja z znanstvenimi in kliničnimi študijami, sibirska ljudstva pa te naravne bisere uporabljajo iz izkustva, ki se ohranja kot praspomin.
Že v 18.stoletju so v Sibirijo odhajali mnogi evropski znanstveniki – arheologi, botaniki, geologi, kemiki, zdravniki itd., ki so proučevali skrivnosti in zaklade »speče dežele«. V času Carske Rusije je bila Sibirija tudi priljubljena dežela za umetnike. Očarala jih je s svojo lepoto, spokojnostjo, podobami in barvami. Tu so nastajala čudovita likovna dela mnogih ruskih slikarjev, tu je ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin v pesmi »19.oktober« zapisal:
»Odlaga gozd škrlatni svoj nakit,
in mraz srebri utrujene poljane..«

V skladu z veljavno zakonodajo EU ne morete najti dejstev oziroma trditev o učinkih, ki bi lahko vzbujale vtis, da imajo izdelki, ki jih priporočamo, torej zelišča, gobe in druge rastline kakršen koli zdravilni učinek, čeprav fitoterapija, tradicionalna kitajska in indijska medicina obstaja že tisoče let in so jo preizkusili številni ljudje. Prav tako ne moremo omeniti nobenih učinkov, ki jih potrjujejo sodobne znanstvene študije. Kljub temu zaupamo v zdrav razum ljudi. Podrobne informacije o teh rastlinah lahko poiščete na spletu v javno dostopnih virih.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.