Praznična ponudba: brezplačna poštnina, brezplačna energijska kartica, cedrina semena ... preveri spletno trgovino!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Altajsko ogledalo iz brezove skorje

Darilo ob nakupu v juniju: vodni oreh ali čilim! Preveri kaj to je  -> https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/darilo-ob-nakupu-izdelka-iz-sibirije-cilim-zakaj.html

Ogledalo je narejeno iz brezove skorje iz Altaja.
Breza predstavlja ženstvenost in lepoto.

Ogledalo je primerno kot kozmetični pripomoček za torbico, predvsem pa za izvajanje tehnik pomlajevanja in uresničevanja svojih ciljev. 

Ogledalo ima namreč v starih kulturah popolnoma drugačen pomen, simboliko in magijo (več preberite spodaj). 

Ogledalo  je eden izmed najbolj skrivnostnih starodavnih magičnih simbolov. 

V starodavnih tradicijah je ogledalo simbol človeške duše, karme ali usode , pa tudi  božanskega uma, ki ustvarja svet po svoji podobi.

Pomen ogledala kot magijskega ali čarobnega pripomočka v preteklosti, pa je moč razbrati tudi iz mitov, legend in pravljic.

Darilo ob nakupu
Artikel je na zalogi
25,00
kom
25,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Ogledalo v ovitku iz brezovega lubja ima na notranji strani napis »Sem najlepša«. 
Ne gre za prevzetnost kot v pravljici o Sneguljčici, gre za energijsko delovanje na stanje duha in posledično tudi na stanje in videz telesa. 

Skorja breze ima pri tem posebno vlogo, ki jo izraža že njeno ime: slovansko ime breza izvira iz praslovanskega imena   *berza, kar prihaja verjetno od praindoevropskega *bherg’os iz korena *bhereg  in pomeni 'svetetiti se, blesteti'. 

Bela breza je poetični simbol ženske, lirična podoba pomladi,  simbol svetlobe in čistosti pri Slovanih, baltskih narodih, Germanih in ugrofinskih ljudstvih.   V arheoloških najdbah na področju Rusije je mnogo brezovih zvitkov, saj je med ljudstvom veljal običaj, da so prošnje svojim bogovom in dobrim duhovom pisali na brezovo skorjo in jih pritrjevali na drevo.    

Breza je drevo, posvečeno boginjam lepote, sveti in blesti se v svoji čisti lepoti in uokvirja ogledalo, ki ima sposobnost zrcaliti podobo  lepote v našo zavest in življenje. 

Preberite zakaj je ogledalo magični pripomoček:

  • zakaj hrani informacije;
  • zakaj in kdaj se ogledalo pokriva;
  • kako lahko z njim okrevamo;
  • kako moramo z njim rokovati;
  • kaj je pomembno, ko se pogledamo ...

 

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.