Danes v čast materinskega dne prejmeš ogrlico Čarobni napoj s 50% popustom in darilom!
Čarobni napoj je kombinacija kristaloterapije in aromaterapije za žensko dušo.
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Sobni ionizator 20m (nagrajeni izdelek)

Za čistejši in varnejši zrak v zaprtih prostorih. 

Ionbox 20m je večkrat nagrajeni generator negativnih ionov, ki sprosti do 20 milijonov negativnih ionov na sekundo.
Uporaba ionizatorja je še posebej pomembna za astmatike, alergike in hipertonike (ljudi s povišanim krvnim tlakom), saj jim pomaga blažiti simptome bolezni in pripomore k njihovemu drastičnemu zmanjšanju. Poleg tega negativni ioni dokazano znižujejo raven stresnega hormona, zato občutimo izjemno sprostitev in umirjenost.

Priporočamo vam branje spodnjih člankov:
Negativni ioni — po prebiranju tega članka jih boste v stanovanju želeli še več!
To so 4 stvari, ki jih je pametno imeti vedno v avtu!

Artikel je na zalogi
133,00
kom
133,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Več o negativnih in pozitivnih ionih
Ioni obstajajo v zraku povsod okoli nas kot pozitivno ali negativno nabite molekule zraka.
Pozitivni ioni so molekule ali spojine, ki imajo v celoti pozitiven naboj. Trenutne raziskave so pokazale, da so pozitivni ioni pogosto povezani s škodljivimi spojinami, ki neugodno vplivajo na naše telo. Nekateri primeri pozitivno nabitih ionov ali spojin: kemikalije v zraku (HOS), prah, plesen, alergeni, bakterije in virusi. Pozitivne ione pogosto najdemo v zaprtih okoljih, kot so: pisarne, zgradbe, avtomobili, slabo prezračevana območja, močno onesnažena območja in, na žalost, dom. Dokazano je, da okolje, bogato s pozitivnimi ioni, zmanjšuje naše splošno zdravje in počutje.
Po drugi strani pa negativni ioni znanstveno dokazano zagotavljajo številne koristi. Negativni ioni so molekule ali spojine, ki imajo v celoti negativni naboj in se naravno nahajajo v zunanjem okolju. V izobilju jih najdemo v bližini slapov, plaž in gorskih izvirov. Negativni ioni prispevajo k boljšemu fizičnemu in duševnemu počutju ter obenem naravno filtrirajo zrak.
Nasprotni naboji se namreč privlačijo. Negativni ioni se vežejo na škodljive pozitivne ione in pozitivno nabite spojine v našem zračnem prostoru, zaradi česar postanejo škodljive pozitivno nabite spojine težke →  padejo na tla (namesto da bi zašle v naša pljuča).
Že po krajšem času uporabe boste lažje zadihali, dolgoročno pa vam bosta vaše telo in zdravje izjemno hvaležna.

Priporočamo vam, da ionizator postavite na višje mesto in ga po potrebi prestavljate po stanovanju ali hiši, da prečisti vse prostore.
V spalnici naj deluje ponoči dvakrat do trikrat na teden (bolniki naj ga imajo vsak dan), potem ga prenesete tudi v ostale prostore.
Vzdrževanje ionizatorja je popolnoma enostavno, saj ga enkrat na teden zgolj obrišete z vlažno krpo ter očistite njegovo okolico, saj se umazanija iz zraka najbolj nalaga v bližini.

Najbolj pohvaljeni

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.