Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zvočna kopel z Jasmino in Živo - 12. december - ZAPOLNJENO

Kdaj: Kje: Poslovna stavba ELMA, Ulica 24 junija 23, VHOD 1-2, Ljubljana - Črnuče Prispevek: 20,00€

Zvočne kopeli se izvajajo s kristalnimi in drugimi instrumenti, kateri proizvajajo vibracije, ki pridejo vse do celic in celico spodbudijo, da ujame svoj ritem, da je mebrana pod ustrezno napetostjo, da vase spusti le tisto, kar je za celico ustrezno.

Človeški organizem sestavlja 35 bilijonov celic, na katerih se vsako sekundo odvije 7000 kemijskih reakcij. Kako? Procese usmerja bio elektro magnetni sistem.

Cela fizike! In naboj jedra vsake celice je pozitiven, naboj membrane- citoplazme pa negativen, kar okoli sebe ustvarja blago elektromagnetno polje, ki omogoča ustrezno zaščito, saj tako celica prepušča samo določene stvari, kar je tudi prav. Procese v celicah in tkivih spremljajo specialne vibracije, ki omogočajo komuniciranje med celicami. Celice morajo komunicirati, da se vsi procesi ustrezno tudi opravijo. Če se ne, se celice poškodujejo.

Značilno za poškodovane celice je to, da ima elektromagnetni naboj v celici spremenjeno elektromagnetno polje membrane, ki  pade iz 70-90 milivoltov na 30, pri rakastih celicah pa samo pod 10- 15 milivoltov. Če to število nihajev spremenimo na število nihajev zdravih celic, pride do ozdravitve.

Vsak organ ima torej svoje vibracijo, frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana.

Mesečne zvočne kopeli vodita Jasmina Kandorfer in Živa Leskovšek, obe certificirani učiteljici joge, prejemnici različnih certifikatov samonegovanja in samoraziskovanja, neodvisni raziskovalki človeku naravnih metod za doseganje ravnovesja telesa in duha.

Na dogodku bodo tudi vsi instrumenti, katerih vrednost presega 10.000 evrov, zato je temu primerna tudi cena 20,00 eurov na dogodek. Maksimalno število ljudi je 33.

Kaj sta o vplivu zvoka povedali Živa Leskovšek, Tjaša Cepuš in Jasmina pa si lahko pogledate v spodaj.

POGLEJ SI KAJ STA V ODDAJI POVEDALI ŽIVA IN JASMINA

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.