Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vikend za dušo: dušni svet in duhovna rast

Kdaj: Kje: Hotel Salinera, Strunjan Prispevek: 247,00€

 

Tokratni vikend za dušo je namenjen raziskovanju dušnega sveta in duhovni rasti. 
 
Program skozi celoten vikend na močnih energijskih točkah obsega predavanja, delavnice, različne aktivnosti ter zvočne kopeli, ki bodo delovale kot zdravilo za dušo. 
Z vami se bodo v dušni svet podale kar štiri izjemne ženske, ki bodo poskrbele, da se osvobodite vsega, kar ni več v vaše najvišje dobro, hkrati pa pričakale vzdušje za globoko sprostitev, pridobivanje novih informacij in izkušenj. 
 
Kaj boste spoznali in doživeli na tokratnem vikendu za dušo:
 • Aleksandra Drole: Dušne skupine z vpogledom v akaške zapise 
 • Marija Marinko: Kako nas lahko bremenijo nerojene duše, splavi, entitete, ki so prilepljene na nas ali so v našem domu
 • Tina Orel: Indijska astrologija, povezovanje žensk, energijske tehnike
 • Živa Leskovšek: jutranje vadbe in zvočne sprostitve
 
Predhodne prijave so obvezne, saj so vikendi za dušo tradicionalno vedno razprodani tedne pred samim dogodkom, zato poskrbite, da pridete na seznam in da se boste pridružili skupini.

Vikend za dušo zajema veliko delavnic, predavanj, sprehodov, meditacije, pa tudi kopanje v morju in v bazenu! Vse je vključeno v ceno!

Bazen v Strunjanu je napolnjen z morsko vodo, ki je ogreta do 32 °C.

Blagodejno delovanje morske vode na človeško telo zagotavljajo minerali in oligoelementi, ki jih najdemo le v morju ali v izdelkih iz morja. Strunjanski zrak zaradi aerosolov, ki jih oddaja morje, ugodno vpliva na dihala (krepi sluznico dihalnih poti) in na splošno počutje. Odlikujejo ga tudi nizke koncentracije bakterij, alergenov in dima ter visoke vrednosti parcialnega pritiska kisika in relativno visoke koncentracije natrija, klora, broma in joda. Zaradi vsega tega je zdravilišče Strunjan primerno za bolnike z dihalnimi motnjami.

 

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

 

Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?

Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.

Če ne želim plačati sobe zase, to pomeni, da bom v sobi s tujcem?

Ta oseba, ki vam bo dodeljena v sobo je vaš veliki učitelj. In tujca bosta vse dokler se ne predstavita. Dejansko je to najbolj zanimiva stvar, da zmeraj prideš v sobo s tistim, ki ga potrebuješ, ki ima takšno življenjsko zgodbo, ki pomaga tebi. Imamo povratnike na vikende za dušo zgolj zato, da vidijo koga bodo dobili v sobi. Tako da, le pogumno! Krasna izkušnja!

Nimam prevoza do Strunjana, kaj lahko naredim?

Naša sodelavka vas bo povezala z ljudmi, ki gredo iz vašega konca, tako da se boste lažje skoordinirali.

Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?

Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.

Se lahko na vikendu za dušo kupi tudi kakšno knjigo, dopolnilo ali kaj podobnega?

Da, in to po posebnih cenah, zadnji dan je možnost.

Kdo bo predaval, vodil vikend za dušo?

Vaša gostiteljica je Jasmina osebno, ki vas bo popeljala skozi celoten vikend skupaj z izbranimi strokovnjaki, ki jih videvate tudi na ekranih oddaje Klepet ob kavi.

Kaj se bomo učili, o čem bo govora, kaj bomo počeli?

Program se vedno prilagodi skupini, stopnji znanja, potrebam. Se pa vedno osredotočamo na to, kako si postaviti dnevne rituale, na tehnike, ki človeka zares sčistijo in mu prinesejo stabilnost in harmonijo, tako na nivoju telesa kot duše in duha. Odgovarjamo na vsa vprašanja, svetujemo točno kaj je primerno za vas individualno. Na energijskih točkah se naučimo sprejemati in akumulirati energijo, tam se pomlajujemo ob izjemnih energijah, ki so v Sloveniji najmočnejše!

Čez vikend pa nas spremljajo tudi različna glasbila, kot so gong, kristalne posode, šamanski bobni, piščali, školjke. Naučili se boste nešteto energijskih tehnik, meditacije, vsega, kar vam lahko koristi skozi celo življenje.

Zajtrk in večerje - je tudi opcija za vegane in vegetarijance?

Da. Brez skrbi. Zajtrk in večerja sta samopostrežna.

Kaj potrebujem s sabo?

 •  podlogo za jogo ali telovadbo,
 •  udobna oblačila, kopalke, copate,
 •  zvezek in pisalo,
 • nekaj denarja za kosila (zajtrk in večerja sta vključena v ceno).

Kje bomo spali?

V hotelu Salinera ****/*** v Strunjanu, ki je postavljen na  Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem in vam napolnila baterije!

Hotel se nahaja sprehod stran od mesečevega zaliva, kjer pa se bomo naužili tudi posebne energijske točke, ki velja za najmočnejšo v Sloveniji.

Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. Točen naslov: Strunjan 14, 6320 Portorož

Kdaj je PRIHOD v hotel in kdaj se program zaključi?

V hotelu Salinera se bomo namestili med 15. in 17.uro. Ob 17:30 pa se že začne program. V nedeljo se program konča ob 13. uri. 

Cena:  247,00 € 

 

Kaj vključuje cena?

 • 2x nočitev v dvoposteljni sobi,
 • 2x večerja,
 • 2x zajtrk,
 • vstop v bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo,
 • celoten program delavnic, terapij in material.

Kaj cena NE vključuje?

 • prevoz do Strunjana in nazaj,
 • kosila.

Možnost je tudi udeležba brez nočitev in hrane. Cena v tem primeru je 180,00€

Prijavite se lahko s klicem na 02 62 00 230 ali izpolnitvijo spodnjega obrazca.

Želite na potovanje? Oddajte vašo prijavo

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.