Danes pri nakupu nad 70 eurov prejmeš japonski kovinski kazalnik ZLATI LOTUS!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Meditacijski vikend na off za začetnike

Kdaj: Kje: Zenja, Vrelec življenja, Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača

Vikend je primeren za:

- moške in ženske;

- preobremenjene mamice;

- vse, ki živite intenziven življenjski slog;

- podjetnice in podjetnike; 

- ljudi pred, med in po burn out-u; 

- ljudi, ki se soočajo z napadi panike ali obsesivno kompulzivnimi motnjami.

 

Glavno zavedanje vikenda na off je v tem, da včasih sploh ne moreš vplivati na stresne situacije, ki se ti zgodijo v življenju. Lahko pa VEDNO polno vplivaš na to, da dejansko spremeniš svoj odziv in s tem spremeniš VSE!

Na ta vikend ne prideš zato, da ubežiš pred problemi, temveč zato, da se naučiš čez vse izzive življenja ohraniti mirno kri in trezno glavo. Izzivi vedno bodo, naš odziv nanje pa je tisto, čemur rečemo osebnostna zreslost ali duhovna rast. 

Vikend ni namenjen temu, da se bomo samo odzemljili v visoke vibracije, daleč nad svojimi problemi. Prizemljili se bomo in dobili zavedanje, tehnike, metode, s katerimi bomo živeli mnogo lažje, pa tudi manj izzivov si bomo manifestirali. 

 

Vikend globoke sprostitve obsega: 
- tečaj meditacije in izvajanje dihalnih tehnik;
- poznavanje hormonov za sprostitev; 
- praktična orodja za dosego notranjega miru preko prehrane ter navad;
- zvočne kopeli; 
- telovadba (joga, qi gong, tai chi ipd.)
 
Tema tokratnega druženja bo celično pomlajevanje, globoka sprostitev zagotavljanje počitka in hitre regeneracije, autofagija, hormonskega ravnovesja in nasploh umestitev tega znanja v vsakdanje življenje.

Vsaka ženska bi bila rada lepa. A to lepo odžira stres vsakdanjih obveznosti, pričakovanj v službi, s strani moža, družine. Na tokratnem vikendu za dušo bomo pozornost posvetili praktičnemu znanju, ki ženski omogoča, da bolj spoštuje, ceni sebe in optimalno izkoristi nekaj minut dnevno, ki si jih nameni zato, ker se ima rada.

Dejstvo je, da je že nekaj minut, ki jih pravilno koristi le zase, naredi veliko!

Pomladi njeno telo, ga regenerira in to se pozna ne le na fizičnem telesu (lepša koža, manj gub, vitko in gibko telo), temveč tudi na počutju in posledično v odnosih.

Stres nas naredi zadirčne, nejevoljne in prepirljive, a obstajajo triki, kako ga znižamo, kako uravnovesimo svoje hormone in začnemo živeti tako, da bolje poskrbimo zase, saj le tako tudi bolje in brezpogojno poskrbimo za tiste, ki so v našem življenju.

 Izčrpanost, utrujenost od vsega, kar se nam dogaja je lahko preteklost, saj se bomo na vikendu za dušo naučile poskrbeti zase na način, da bomo  nadgradile sebe in posledično bomo bolj uspešne tudi na vseh ostalih področjih v življenju!>

Vikend globoke sprostitve bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela.

Za globoko sprostitev pa ne bomo poskrbeli samo z izvajanjem različnih tehnik, zvočnih kopeli, temveč sam kraj, kjer je izjemna energija najmočnejših energijskih točk močno prisotna in že sama po sebi blagodejno vpliva na človeka.

Pridete, če pride vaša prijateljica?

Ne čakajte nanjo, velika večina se pridruži sama, kar je tudi najboljša oblika, saj že leta opažamo, da takšni ljudje naredijo največji napredek.

Sicer pa je celoten vikend, res vikend za dušo. Brez napora, neobremenjeno, sproščeno bo, a vendar vedno tudi neizmerno napredujemo osebnostno, najdemo vzroke, zakaj se nam določene stvari ponavljajo v življenju in seveda ... vedno tudi zelo dobro jemo in krasno spimo.

Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. Sobe so dvoposteljne in vas bomo razvrstili z osebo, katero menimo da se boste ujeli oziroma od nje kaj naučili.

 

- Vabljeni, da se prepustite brezplačnim meditacijam: https://klepetobkavi.si/meditacije.html?gclid=EAIaIQobChMI24DNgLqj-gIVq4xoCR11pQMIEAAYAiAAEgLrgPD_BwE

Več vsebin o odklopu in meditaciji:

- Dvig notranje vibracije prek zvoka in meditacije; Jasmina Kandorfer: https://www.youtube.com/watch?v=RkrCfjqF1R4

- Kako narediti digitalni detox? https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/kako-narediti-digitalni-detox.html

- Zakaj meditirati in kakšni so učinki na telo? https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zakaj-meditirati-in-kaksni-so-ucinki-na-telo-257.html

 

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Prišla bi, pa nimam nikogar, ki bi šel z mano?

Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.

 

Če ne želim plačati sobe zase, to pomeni, da bom v sobi s tujcem?

Ta oseba, ki vam bo dodeljena v sobo je vaš veliki učitelj. In tujca bosta vse dokler se ne predstavita. Dejansko je to najbolj zanimiva stvar, da zmeraj prideš v sobo s tistim, ki ga potrebuješ, ki ima takšno življenjsko zgodbo, ki pomaga tebi. Imamo povratnike na vikende za dušo zgolj zato, da vidijo koga bodo dobili v sobi. Tako da, le pogumno! Krasna izkušnja!

Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?

Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.

Kdo bo predaval, vodil vikend za dušo?

Klepet ob kavi.

Obroki - je tudi opcija za vegane in vegetarijance?

Da, brez skrbi, hrana bo pripravljena iz bližnje bio kmetije, le sporočite nam to predhodno.

 

Kaj se bomo učili, o čem bo govora, kaj bomo počeli?

Program se vedno prilagodi skupini, stopnji znanja, potrebam. Se pa vedno osredotočamo na to, kako si postaviti dnevne rituale, na tehnike, ki človeka zares čistijo in mu prinesejo stabilnost in harmonijo, tako na nivoju telesa kot duše in duha. Govorimo tudi o hrani, prehrani, odgovarjamo na vsa vprašanja, svetujemo točno kaj je primerno za vas individualno. Na energijskih točkah se naučimo sprejemati in akumulirati energijo, tam se pomlajujemo ob izjemnih energijah, ki so v Sloveniji najmočnejše!

Čez vikend pa nas spremljajo tudi različna glasbila, kot so gong, kristalne posode, šamanski bobni, didgeridoo, piščali, školjke. Naučili se boste nešteto energijskih tehnik, meditacije, vsega, kar vam lahko koristi skozi celo življenje.

Kaj potrebujem s seboj?

- podlogo za jogo ali telovadbo

- udobna oblačila, copate

- zvezek in pisalo

Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas.

 

KDAJ: 27. 1. - 29. 1. 2023

KJE: Zenja, Dolnje Ležeče 19, Divača (https://www.zenja.si/)

Cena: 350 €/osebo

Promo cena: 280 €/osebo za prijave do 10.1.2023

 

Prevoz do Zenja, Vrelec življenja (Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača) ter nazaj, v lastni izvedbi.

 

Po oddani prijavi boste na vaš e-mail naslov prejeli predračun s strani naše turistične agencije Mana.

PRIJAVA: 

spodaj na obrazcu ali dogodki@klepetobkavi.si  ali 02 6200 230.

Želite na potovanje? Oddajte vašo prijavo

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.