Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vikend za dušo: NA OFF za globoko sprostitev

Kdaj: Kje: Hotel Vile Park3*** Portorož, Obala 2c, 6320 Portorož) Prispevek: 350€

Vikend za dušo: NA OFF za globoko sprostitev

 

Vikend je namenjen globoki sprostitvi, ki jo bomo dosegali preko: 
- predavanja, ki bodo pomagala razumeti anatomijo sprostitve in stresnih odzivov;
- delavnic in vaj za sprostitev vagusnega živca; 
- praktičnih vaj za usklajevanje možganskih polovic;
- tehnik za hormonsko ravnovesje;
- zvočnih kopeli;
- meditacijskih tehnik za čiste začetnike in redne meditante.
 
 
Vikend je primeren za: 
- moške in ženske;
- preobremenjene mamice;
- vse, ki živite intenziven življenjski slog;
- podjetnice in podjetnike; 
- ljudi pred, med in po burn out-u; 
- ljudi, ki se soočajo z napadi panike ali obsesivno kompulzivnimi motnjami.
 
Glavno zavedanje vikenda na off je v tem, da včasih sploh ne moreš vplivati na stresne situacije, ki se ti zgodijo v življenju. Lahko pa VEDNO polno vplivaš na to, da dejansko spremeniš svoj odziv in s tem spremeniš VSE!
 
Na ta vikend ne prideš zato, da ubežiš pred problemi, temveč zato, da se naučiš čez vse izzive življenja ohraniti mirno kri in trezno glavo. Izzivi vedno bodo, naš odziv nanje pa je tisto, čemur rečemo osebnostna zreslost ali duhovna rast. 
 
Vikend ni namenjen temu, da se bomo samo odzemljili v visoke vibracije, daleč nad svojimi problemi. Prizemljili se bomo in dobili zavedanje, tehnike, metode, s katerimi bomo živeli mnogo lažje, pa tudi manj izzivov si bomo manifestirali. 
 
 
 
Kaj bomo dosegli?
Dejansko sprostitev in polnjenje baterij ter hkrati vseživljenjsko znanje, ki bo pomagalo, da ostaneš v svojem centru povezanosti in stabilnosti tudi takrat, ko se dogajajo stresni trenutki, dogodki, situacije. 
Poanta duhovne rasti ni, da bereš duhovne knjige, temveč da znaš znanje uporabiti v praksi takrat, ko te nekaj nervira, izzove, ko pride do napadov jeze, strahu, ko se stresni dogodki odvijajo. In to je tisto, kar vam bomo predali. 
Tehnike, metode, vaje, teorija in doživetja na tem vikendu globoke sprostitve vam bodo pomagale, da boste lažje prenašali stresne situacije in dojeli, da se nam dogajajo samo dogodki, ki niso ne dobri ne slabi, če jih ne označujemo mi. 
 
S tem se človek osvobodi in začne delovati na način da preseže svoje uničujoče podzaveste vzorce in začne manifestirati svoje srčne želje.
 

PRIJAVA:  spodaj na obrazcu ali dogodki@klepetobkavi.si  ali 02 6200 230

Želite na potovanje? Oddajte vašo prijavo

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.