Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Toksemija - vzrok za mnoge bolezni - predavanje Jelene Dimitrijević na sejmu Altermed

Kdaj: Kje: Sejem Altermed (Celjski sejem, Dečkova cesta 1, 3000 Celje) - predavalnica CELJANKA

Sodoben človek danes živi v toksični juhi in se večinoma niti ne zaveda kako določen način življenja vpliva na naše zdravje. 

Toksemija je v bistvu zastajanje strupov v organizmu, saj proces izločanja ni več optimalen. Praktično to pomeni, da se bodo strupi nabirali v naših tkivih in v krvi. Prvi simptomi obremenjenosti s strupi so po navadi glavobol, utrujenost, slabša koncentracija, razdražljivost, pogosti prehladi, občutljivost na določeno hrano, vrtoglavice, slabost, prebavne težave … Če takrat ne ukrepamo, se začne kriza v telesu.

 Telo se vedno razstruplja samo, ampak če je preveč toksinov na različnih ravneh našega bitja, potem ne more več opravljati svojih nalog. To, kar je pomembno, je ustvariti okolje, ki bo telesu pomagalo, da nemoteno izvaja proces samoočiščenja. Na predavanju bomo govorili zakaj prihaja do zastrupljenosti, kako to vpliva na naše telo, katere so faze zastrupljanja in razstrupljanja telesa in zakaj je pomembno razumeti tovrstne mehanizme. 

Predavateljica: Jelena Dimitrijević, certificirana nutricionistka, holistična svetovalka za zdravo življenje

Jelena Dimitrijević je certificirana nutricionistka in holistična svetovalka za zdravo življenje. Njena znanja izhajajo tudi s področij tradicionalne kitajske medicine, ajurvede in naturopatije. Ukvarja se z osebnimi svetovanji, predavanji, izobraževanji, sodeluje pri projektih, ki so povezani z zdravim načinom življenja, piše za različne časopise in gostuje v TV oddajah, ki se ukvarjajo z zdravjem. Njeno poslanstvo je pomagati ljudem pri osebnih preobrazbah, da lažje pridejo do dobrega in uravnoteženega zdravja (fizičnega, psihičnega, mentalnega, emocionalnega in duhovnega). Pri tem jo vodijo osebne izkušnje in resnična empatija do sočloveka, živali in planeta Zemlja. 

Po predavanju bo Jelena prav tako na voljo za svetovanja na naši stojnici.
Od 15 do 17 h pa bo nudila kratke analize telesa (organi, minerali, vitamini, toksini, težke kovine…).

 

KDAJ: 15.5.2020 ob 13. uri

KJE: 16. sejem ALTERMED, predavalnica CELJANKA

PREDHODNE PRIJAVE NISO OBVEZNE.

Več informacij o 16. sejmu ALTERMED najdete na spletni strani:

https://ce-sejem.si/sejmi-2020/pomladno-sejemsko-prebujanje-2020/16-sejem-altermed/

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.