Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Šamanski ritual medicinskega kolesa

Kdaj: Kje: Poslovna stavba Elma, Ulica 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče Prispevek: 60€

Šamanski ritual medicinskega kolesa ti ponudi usklajevanje z vsemi elementi narave in vpogled v njihove kvalitete, ki pravzaprav predstavljajo različne dele tebe.

Šamanski krog, krog medicine, kolo šamanske medicine in še mnogo drugih imen označuje starodavno, a napredno tehnologijo, ki nas vabi, da se sestavimo v celoto. 

Ponuja nam možnost, da vstopimo v opolnomočeno stanje in kreiramo v kvantnem polju. 

Oblik ter imen je veliko, a namen je eden. Tako šamansko medicinsko kolo, kamniti krogi, mandale – vse to so sofisticirana orodja antičnih skupnosti. Kolesa so uporabljali tako druidi, Egipčani, Maji, Inki, Hopiji ... 

Krog je simbol celote, zdravljenja in integracije neverjetne moči elementov, ki je bila tisoče let bolj razumljena kot danes. 

 

Kako poteka dogodek?

Dogodek poteka v manjši skupini. 

Na obred pridite oblečeni v zemeljske barve, zaželene so naravne tkanine, ki omogočajo večjo fluidnost različnih frekvenc. 

Ob vstopu v predprostor se sezujete in počakate na individualno prekajevanje s svetimi kadili, nato lahko pot nadaljujete v prostor, kjer se nahaja medicinsko šamansko kolo Zasedite svoj prostor in počakajte na začetek. 

Ritual bomo najprej razložili in nadaljevali z axis mundi ritualom ter vpoklicem svetih energij, ki bodo prisotne v tem procesu. 

Tisti, ki bodo želeli, bodo v tej fazi doživeli tudi šamanski snif, rape, o katerem si lahko več preberete tukaj: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/ceremonija-samanskega-snifa-rape-rastlinska-medicina-iz-amazonije.html

Na ceremoniji se bo užival rape pripravek, ki prihaja direktno iz Amazonije in ga je ustvarila prva šamanka. Neverjetno zgodbo preberite tukaj:  https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zgodba-o-prvi-zenski-samanki-in-njenem-pripravku-samanskega-snifa-za-zenske-rape.html

 

Nadaljevanje je namenjeno intuitivnemu zaznavanju za začetno pozicijo v šamanskem kolesu in nato meditacijam na vseh elementih oz. vseh straneh neba. 

Po koncu meditacij sledi izmenjavanje občutkov, izkušenj in po potrebi (če se je pri kakšnih elementih pojavilo več blokad in izzivov) še individualni proces v kolesu.

Dogodek je zaprtega tipa ter intimen, namenjen pa je predvsem tistim, ki so že na poti osebnega in duhovnega razvoja. 

Šamansko medicinsko kolo je izjemno zahtevna in poglobljena tehnologija, ki jo boste na dogodku samo osnovno začutili in izkusili, dobili pa boste tudi navodila, kako si ga lahko pripravljate sami doma in ohranjate ravnovesje elementov in svojega notranjega stebra. 

Za več informacij si lahko ogledate in preberete naše spletne vsebine:

- Šamansko medicinsko kolo; Jasmina Kandorfer: https://www.youtube.com/watch?v=GAYUru2mpBU

- Šamanski snif: https://www.youtube.com/watch?v=NF_VncrDY34

- Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zgodba-o-prvi-zenski-samanki-in-njenem-pripravku-samanskega-snifa-za-zenske-rape.html

- Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/ceremonija-samanskega-snifa-rape-rastlinska-medicina-iz-amazonije.html

 

CENA DOGODKA: 60 €/osebo

 

PRIJAVA: 

Rezervirajte svoje mesto s prijavo na spodnjem obrazcu.

Mesto si zagotovite s poslanim POTRDILOM O PLAČILU na naslov dogodki@klepetobkavi.si.

Naziv: KLEPET OB KAVI d.o.o., Ulica Gradnikove brigade 8, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 4199 692 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

NAMEN (*obvezno): Šamanski ritual

 

Če imate morebitna vprašanja o samem dogodku, smo vam na voljo preko dogodki@klepetobkavi.si ali 02 6200 230.

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.