Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Regeneracijski BOOST teden na Cipru z Jasmino na kliniki Neomed

Kdaj: Kje: Ciper Prispevek: 2.300 € - 2.500€

Ljudje, ki imajo težja obolenja, resne diagnoze in podobno, lahko povežem s Suzano, da se sami dogovorite vnaprej, kakšno strategijo terapij bi izvedli individualno za vas, pa vam potem tudi naredijo ponudbo po meri in greste v lastni režiji.

Tudi če sicer želite sami, ker vam termin ne ustreza, vas lahko povežemo ali pa jih kar sami kontaktirate.

 

Zakaj klinika Neomed?

Na inštitutu in medicinskem centru Neomed se inovativne tehnologije srečujejo s starodavno modrostjo in konvencionalne prakse harmonično sobivajo z novimi pristopi, ki našim gostom pomagajo na poti nazaj k zdravju.

To je tudi klinika, ki jo je po kovidu prvič obiskala Jasmina, na-to pa po nekaj mesecih odšla še na drugi terapevtski teden na kliniko.

Svoje doživljanje, celotno dogajanje je opisala tukaj:

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/jasminin-regeneracijski-teden-na-kliniki-v-cipru.html

Jasmina in Suzana Vitti, direktorica inštituta in medicinskega centra Neomed sta se zelo povezali. Suzana je izjemna ženska, rojena v Srbiji. Ljubezen jo je pred desetletji pripeljala na Ciper in danes je tak ena izmed najbolj cenjenih žensk, bila je tudi finalistka za nagrado Zlata ženska. V spodnjem videu so jo res lepo opisali:

Suzana je za našo skupinico iz Slovenije rezervirala celotno kliniko v tem tednu in tudi sestavila z ekipo odličen paket po posebej nizki ceni.

TRETMAJI NA KLINIKI

5 dni tretmajev zajema:

ZDRAVNIŠKI PREGLED OB PRIHODU S FIZIOTERAPEVSTKO EKIPO

INTRAVENSKO ZDRAVLJENJE

3 x 10pass ozona

2 x infuzija IV z ozonom + 1 g vitamina C

1 x  infuzija _ kombinacija vagusnega živca

RAZSTRUPLJANJE

1 x ozonska savna z EWOT

1 x ozoniranje preko ušes za ušesne kanale, sinuse

1 x kolonhidroterapija

1 x ozonska rektalna insuflacija

NAPREDNA FIZIOTERAPIJA

1 x ocenjevalna seja Papimi

4 x Papimi

3 x Multimag

Dodatno: dnevna kostna in zelenjavna juha, razstrupljevalni čaji.

Na kliniki je tudi kuhinja, kamor si lahko prinesete s seboj kosilo, lahko vam ga naročijo tudi tam.

 

OPIS STORITEV

IV Ozon in vitamin C

Medicinski ozon se pogosto uporablja in velja za varno terapijo, ki deluje na različnih ravneh organizma, da spodbudi lastno imunost telesa in neposredno cilja na patogene, viruse in bakterije ter tako pomaga pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja. IV terapija z vitaminom C je idealen način za krepitev imunskega sistema telesa in optimalno količino tega močnega antioksidanta.

Infuzija vagusnega živca

Ta neverjetna notranja rešilna bilka znižuje krvni tlak, uravnava imunski sistem in spodbuja hormone in encime, kot sta oksitocin in acetilholin, ki vplivajo na splošno dobro počutje in razpoloženje.

Multipass (10pass) ozonska terapija

Multipass ozonska terapija, znana tudi kot TenPass, je naj-močnejša na ozonu osnovana modalnost za zdravljenje kroničnih bolezni, ki je danes na voljo. Po besedah dr. Lahodnyja je znano tudi, da ustvarja aktivacijo matičnih celic, ki pospešijo celjenje notranjih in zunanjih ran. Večprehodno ozonsko terapijo lahko uporabljamo za zdravljenje številnih bolezni, ki so prej veljale za težko ozdravljive, deluje pa tudi kot odlična ozonska terapija. preventivni ukrep za preprečevanje bolezni.

Ozonska savna

Ozonska savna je močan dodatek k vsakemu protokolu zdravljenja ali razstrupljanja; z uporabo največjega organa v našem telesu, kože. Znotraj zaprte komore vroča para odpre vaše pore, da ozonu omogoči vstop v vaš krvni obtok in potuje skozi vaš limfni sistem, zaradi česar je to eden najhitrejših na-činov, da izkoristite ozonsko terapijo. Ne samo, da je zelo sproščujoče terapijo, vendar ima uporaba ozonske savne številne zdravstvene koristi. Je koristna terapija za vsakogar, še posebej pa pomaga tistim, ki trpijo zaradi kroničnih bolečin, borelioze, artritisa, fibromialgije, osteoporoze, neplodnosti, atletskih poškodb in bolezen prsnega vsadka.

Papimijeva ionska indukcijska terapija

Papimi je najmočnejša nano pulzna magnetna terapija, ki je na voljo z vrsto prednosti, vključno s stimulacijo imunskega sistema in lajšanjem bolečin, poleg tega pa skrajša čas okrevanja po zlomih in poškodbah. Papimi ne le pomaga pri celjenju zlomljene kosti, temveč jo tudi krepi, ob redni uporabi pa pomaga preprečiti prihodnje zlome.

MultiMag terapija

Magnetna terapija se v glavnem uporablja za lajšanje bolečin, vendar se uporablja tudi za pomoč pri zdravljenju simptomov multiple skleroze (MS), osteo in revmatoidnega artritisa, poškodb tkiv in kosti, psihiatričnih motenj in stresa med drugimi stanji, zahvaljujoč protivnetnim učinkom, to magnetna terapija omogoča. Druge splošne koristi vključujejo izboljšanje krvne-ga obtoka pri starih poškodbah, zmanjšanje vnetja, popravlja-nje energijskih neravnovesij, krepitev imunske funkcije in spodbujanje boljšega spanca.

Kolon hidroterapija

Počasno debelo črevo ali črevesje lahko dovoli živilom, da gnijejo, namesto da fermentirajo zaradi daljšega časa, ko so v debelem črevesu, kar je neposreden učinek počasne gibljivosti. Ko v debelem črevesu pride do gnitja, okolje postane ne-gostoljubno za koristno črevesno floro. Neželene bakterije, kvasovke, virusi in paraziti uspevajo. V takšnih pogojih se lahko sprostijo specifične spojine, ki lahko poškodujejo črevesno steno, kar povzroči črevesno prepustnost (znano tudi kot puščajoče črevo) in povečano vnetje. To dejansko poveča obremenitev telesa s toksini, omejuje dodatno drenažo in poti razstrupljanja, povečuje disfunkcijo nadledvične žleze in ščitnice ter povzroča vnetje možganov in povzroča druge težave. Hidroterapija kolonika debelega črevesa je eden najučinkovitejših načinov za zmanjšanje toksičnega bremena v debelem črevesu z odstranjevanjem odvečne prizadete fekalne snovi z uporabo prečiščene vode in nežnih masažnih tehnik.

Cena vključuje:

-          nastanitev v 5 zvezdičnem hotelu Poseidonia, ki se nahaja direktno na plaži in samo nekaj minut stran od klinike;

-          samopostrežni zajtrki v hotelu;

-          5-dnevni tretmaji na kliniki (1.445 €);

-          dnevna kostna in zelenjavna juha na kliniki;

-          predavanja z Jasmino na temo pomlajevanja in celične re-generacije;

-          ritual na Afroditini skali (če se odločite za izlet, prispevek je samo za prevoz).

OBVEZNO DOPLAČILO:

Letalska karta in transferji. Letalska karta iz Zagreba do Paphos znaša od 30 do 60 eurov, znano nekaj mesecev pred letom.

Cena NE vključuje:

-          dodatnih storitev na kliniki: še kakšna IV, obrazne terapije, dodatne kolonhidroterapije ...

-          večerje, prigrizke, malice in kosila (nasproti hotela je trgovi-na in mnogo restavracij);

-          prevoz do Afroditine skale (prispevek je minimalen samo za prevoz).

 

Znesek je približen in še ni točen. Poravna se v dveh obrokih.

 

Prvi obrok

Od tega zneska se kot predplačilo za storitve v kliniki poravna znesek 1.445 €, plačilo se izvede direktno kliniki. Ko je znesek poravnan, pošljete potrdilo in za vas uredimo še ostale stvari.

Drugi obrok

V drugem obroku pa se poravnajo stroški za hotel, letalsko karto ter vodenje in organizacijo, kar predstavlja približno 900 €, odvisno od cen transferja in letalske karte.

Skupaj bo znesek okrog 2.300 € - 2.500 € zajemal: hotelske nočitve z zajtrkom, transferji, celotno vodenje, vse storitve iz seznama na kliniki.

 

PRIJAVA: 

spodaj na obrazcu ali dogodki@klepetobkavi.si  ali 02 6200 230.

Želite na potovanje? Oddajte vašo prijavo

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.