Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Poletni pomlajevalni tečaj : 3-dnevni spletni webinar z Jasmino Kandorfer

Kdaj: Kje: Preko spleta Prispevek: 22€

3-dnevni spletni webinar poletnega pomlajevanja med drugim obsega: 

  • katere navade v poletnem času (ura in mesec) prinašajo pomlajevalni učinek, ki se odraža tako zunaj, kot v samem telesu; 
  • katere vadbe in tehnike bodo osvobodile in okrepile vaše zdravje, odnos s sabo in dosegle boljši pomlajevalni učinek, primerljiv z dragimi kozmetičnimi posegi, vendar bolj dolgoročni in globinski; 
  • kaj lahko počneš ob reki, ob obali ali doma na balkonu, kar bo optimiziralo tvoje celo bitje na vseh ravneh; 
  • recepture za kožo, lase in nohte; 
  • pomlajevalna prehrana za čas poletja, ki bo izboljšala videz kože, pa tudi podaljšala telomere; 
  • naravni filerji za obraz; 
  • vzroki tvoje utrujenosti, izčrpanosti in kako lahko to poleti popraviš;
  • starodavna pomagala za brezčasno lepoto; 
  • oblikovanje telesa in čvrstost.

 

Zakaj je poletje idealen čas za pomlajevanje?

Kot veste je najmočnejši potencial za pomlajevanje in revitalizacijo okrog 21. decembra, ko se priporoča veliko teme, notranjih vadb. 

No, junij pa je zagotovo tisti mesec, kjer bo efekt samonegovanja zelo viden in občuten na zunaj. Narava nas takrat oplaja z energije ovulacije in to je čas, ko so vse tehnike samonegovanja zelo močne in hitro vidne navzen. 

 

Kaj bo Jasmina predavala in izvajala?

Jasmina Kandorfer že več kot desetlejetje uči predvsem ženske sodelovanja z naravo, saj je tudi sama na svojih potovanjih okrog sveta in zelo poglobljenih učenjih prišla do tega, da je sodelovanje z naravo, biohacking narave tisti, ki je najbolj učinkovit, saj ni nobene borbe. Ko ni borbe, nas narava podpira in vse teče lažje. S tem dosežemo več lahkotnosti, občutek miru, da je vse "v redu". Sistem, ki ga živimo je ves čas v borbi in nas kuri. Podaljšujemo dneve, umetno se stimuliramo, da imamo več energije, delamo proti sebi, kimamo takrat, ko bi morali udariti po mizi in ko tako izgubljamo sebe, nam nudijo neučinkovite, a instant rešitve v obliki kirurških posegov, dragih krem in nekih čudežnih zdravil, ki v večini samo še bolj poškodujejo že tako izžeto telo. 

Jasmina Kandorfer je močno prizemljena in postavljena oseba, usmerjena v optimizacijo, ampak ne za ceno svojega zdravja in videza. V resnici lahko prav svojo najboljšo verzijo sebe, v srcu, duši in telesu … zaživimo ravno takrat, ko dejansko sodelujemo z naravo. 

To je njen biohacking v sodelovanju z matriko narave. 

Jasmina združuje znanost in starodavno modrost na zelo prizemljen, preprost in domač način. Njen način predajanja znanja je za marsikoga zelo nenavaden, saj je izjemno neposreden, preprost, ljudski, a srčen.

 

Cena in obseg

Cena 3-dnevnega spletnega webinarja - poletnega pomlajevanja je simbolična, zgolj 22 eurov, da s cenovno dostopnostjo doseže čimveč ljudi, ki prevzemajo odgovornost za svoje zdravje, počutje in kot posledica tudi izgleda.

 

Kako poteka?

Webinar zajema tri srečanja, ki jih pogledate ob svojem času, v svojem miru, v udobju svojega doma ali kjerkoli drugje, kjer najdete mir in ljubeče postavite svoja zanimanja in radovednost na prioritetno lestvico. 

To je kompromis, ki smo ga v sodobnem času morali sprejeti, sicer pa še vedno prisegamo na osebni kontakt in druženje v živo. 

Tako vsako leto organiziramo nekaj priložnosti za takšna srečanja na Bledu (meditacijski vikend in vikend za dušo), pa počitnice na Ižu (Hrvaška) in oktobra v Egiptu. 

 

Kaj boste s 3-dnevnim seminarjem pridobile?

Konkreten plan in osebno strategijo za optimizacijo. Webinar je predvsem zelo praktičen, da naučeno prenesete v vsakdanje življenje in to tudi izvajate!

Ravno zaradi tega je webinar razdeljen na tri srečanja, da lahko znanje osvojite do tega, da potem res RAZUMETE kako in kaj početi in ZAKAJ TO POČETI. Znanje brez razumevanja je velikokrat samo obremenjujoče in povzroča občutek krivde. Pri tem webinarju vam garantiramo, da boste pridobili zelo jasna navodila, odgovore na vsa vprašanja, da začnete živeti svojo najboljšo različico sebe. 

Znanje mora biti dostopno, a tudi spoštovano.

Cena za 1 dan je samo 7.3 eura, skupaj 22 eurov. Znanje, ki ga boste pa pridobile je pa brezčasna modrost!

 

PRIJAVA: 

Napovej svojo prisotnost na dogodku spodaj na obrazcu ali na dogodki@klepetobkavi.si  ali telefonski številki 02 6200 230.

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.