Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Podpora onkološkim bolnikom pred, med in po klasičnem zdravljenju - LJUBLJANA

Kdaj: Kje: Poslovna stavba ELMA, Ulica 24 junija 23, VHOD 1-2, Ljubljana - Črnuče Prispevek: 22€

Ob diagnozi rak vsakdo doživi hud stres – ne le v psihičnem smislu, ampak tudi v smislu biokemijskih procesov v organizmu. Posledično pa se aktivira instinktivno pogojena primarna želja po življenju. Odločitev, da se bo boril in premagal bolezen postane takrat močna spodbuda, ki pa zahteva tudi močno voljo. Če je človek v slabem psihofizičnem stanju, je zato takoj ob diagnozi potrebno pomagati organizmu, da se okrepi. Narava za to ponuja pomoč v obliki adaptogenov, ki  telesu pomagajo pri prilagajanju na novo nastale okoliščine tako, da biokemijske reakcije v organizmu (presnova, delovanje hormonov in encimov) preidejo v meje normale. Adaptogeni delujejo tudi kot imunostimulatorji in antioksidanti, saj gre za substance, ki so sposobne preprečiti škodo, nastalo zaradi delovanja prostih kisikovih radikalov v tkivih.

 V času zdravljenja, ne glede na to ali gre za operativno odstranitev tumorja, za kemo- ali radioterapijo, organizem potrebuje pomoč za ohranitev močnega imunskega sistema, hitro okrevanje, pa tudi za preprečitev stranskih učinkov terapije. Znanstvene in klinične študije so potrdile pomebnost podpore v času intenzivnega zdravljenja s pomočjo fitoterapevtskih proizvodov z vsebnostjo adaptogenov in imunostimulatorjev, ki stimulirajo nastajanje limfocitov in celic  ubijalk (makrofagi). Te napadajo maligne celice in s tem povečujejo zaščitno sposobnost organizma.   Zelo pomembno po operativnih posegih je tudi to, da se s pomočjo fitoterapije  lahko zavre razsoj bolezni oz. metastaziranje. 

Po zaključenem zdravljenju je organizem potrebno očistiti  toksinov, ki so nastali tako s terapijo kot tudi ob razpadu rakavih celic. Fitomedicina je pri tem nepogrešljiva, saj lahko na naraven način iz organizma odstrani potencialno nevarnost za recidiv bolezni. Poleg tega fitoterapevti priporočajo protokol uživanja proizvodov z vsebnostjo čage preventivno tudi po ozdravitvi in krepitev imunskega sistema s pomočjo adaptogenov vsako jesen in pomlad.

Predavanje ni namenjeno le onkološkim bolnikov, vendar tudi vsem, ki želijo pridobiti nova znanja iz področja fitomedicine in vključiti v svojo domačo lekarno zdravilne rastline. 

Predavanje bo vodila Maria Ana Kolman. Po znanja sibirske fitomedicine se je prvič Maria Ana Kolman obrnila, ko je iskala pomoč za svojega otroka. Ta znanja so ga ozdravila in Maria Ana je preko različnih šamanov, zdravilcev, zdravnikov in znanstvenikov izkustveno pridobivala znanja in se povezala z najbolj spoštovanimi znanstveniki, hkrati pa tudi z ljudskimi zdravilci, ki so ji razkrili starodavne modrosti. 

PRISPEVEK: 22,00€

 Saj je število udeležencev omejeno, je potrebne predhodna prijava na 02 6200 230 ali z izpolnitvijo spodnjega obrazca.

Se vidimo!

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.