Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Jupitrova šola astrologije

Kdaj: Kje: Preko spleta, v živo Prispevek: 1.200, prijave do 9.9.2024 980€

Jupitrova šola astrologije je resnično utelešenje mojih dolgoletnih sanj in strasti, rojena iz globoke želje, da delim skrivnosti vesolja z vsemi, ki jih vleče klic zvezd in prebujenje duha. Ta šola izvira iz neustavljive želje, da bi odprla vrata do čarobnih skrivnosti zvezd za vse, ki, tako kot jaz, ne morejo ignorirati šepetanja vesolja. Je moj način deljenja čarobnosti astrologije, dragocenega zaklada, ki je oblikoval osrčje moje strasti in radovednosti skozi leta.

Si želite izziv učenja astrologije hitro in učinkovito?

Predstavljajte si, da imate ob sebi mentorja, ki vam lahko v nekaj mesecih predstavi znanje, za katero bi drugi potrebovali leta. Točno to sem zasnoval z mojim programom učenja astrologije. Ta program je plod več kot desetletnega dela, raziskovanja in predanosti. Zasnovan je tako, da starodavno znanje astrologije predstavi v lahko dostopnih segmentih, povezuje kompleksne koncepte na preprost način in postopoma gradi vaše razumevanje.

Dobrobit tega učenja? 

Globlje razumevanje sebe in vašega obstoja v Vesolju, kot ste kdajkoli menili, da je mogoče. Pridobili boste orodja in znanje, ki ne bodo le obogatila vašega življenja, ampak vam bodo dala moč deliti to modrost z drugimi.. To ni samo izobraževalna platforma, ampak prostor, kjer se spletajo trajne vezi, kjer lahko vsak izrazi svoje misli, izkušnje in odkritja na poti osebnega in duhovnega razvoja.

Skrivnosti Vesolja niso izven vašega dosega. 

Dostopne so vsem, ki si želijo odpreti vrata do globljega razumevanja sveta in samih sebe. In pot do tega cilja je presenetljivo preprosta. Ni potreben dolgoletni študij, ni potrebno potovanje v daljne dežele v iskanju razsvetljenja. Ne, vse, kar potrebujete, je že tukaj - v zvezdah nad nami.

 

Z Jupitrovo šolo astrologije se podajate na potovanje, kjer se učenje prepleta z osebnim razvojem, kjer znanje zvezd služi kot vodnik po poti samospoznavanja in kjer vsak lahko najde svoj prostor pod soncem. 

V jedru naše astrološke odisejade leži moja trdna obljuba, da vam razkrijem esenco astrologije v njeni najbolj čisti in nedotaknjeni obliki, brez uporabe zapletenih terminov, ki lahko odvrnejo radovedne iskalce. Moja vizija je, da se skupaj odpravimo na raziskovalno potovanje samoodkritja, na katerem bomo odkrili, kaj pomeni živeti v harmoniji z vesoljem. Želim vam pokazati, da so zvezde več kot le oddaljene luči na nočnem nebu; so naši večni vodniki, ki pripovedujejo zgodbe o naših potovanjih, namenih in predvidenih zasukih usode. 

Moje življenjsko poslanstvo in cilj je bil vedno narediti modrost astrologije dostopno vsakomur, ki si želi rasti in raziskovati globlje plasti svojega obstoja. Z velikim navdušenjem in odprtim srcem zdaj ponovno odpiram vrata svojega programa za majhno skupino posameznikov, ki so resnično pripravljeni in odločeni oblikovati svojo usodo. 

Toplo vas vabim, da se mi pridružite na tem potovanju odkrivanja.

Z mano boste raziskovali astrologijo na način, kot ga prej morda niste doživeli – z igrivostjo, iskrenostjo in tisto čarobnostjo, ki jo življenje nosi v sebi. Vsak modul, vsaka lekcija in vaja je kot nova postaja na našem skupnem popotovanju k večjemu razumevanju in povezovanju s svetom, ki nas obdaja. Naj bo to potovanje tako globoko osebno kot univerzalno razsvetljujoče, vodilo vas bo k globljemu spoznavanju sebe in odprlo vrata k neštetim možnostim, ki jih ta čudoviti svet, prekrit z zvezdami, ponuja.

Dobrodošli v Jupitrovi šoli astrologije, kjer magija astrologije pleše z iskrenostjo vašega srca in radostjo odkrivanja novih obzorij. Skupaj bomo stkali zgodbe, ki se prepletajo skozi zvezde in čas, razkrivajoč neizmerne globine naših bitij. Vaša avantura začenja tukaj, v objemu zvezd, ki so vedno čakale, da razsvetlijo vašo pot.

Povezovanje

V Jupitrovi šoli astrologije vas čaka tudi živahna in dinamična spletna skupnost, ki služi kot prostor za izmenjavo odkritij, učenje iz izkušenj drugih in širjenje astrološkega znanja v katerega e lahko pridružite ali ne. Ko zaključite program, boste suvereno obvladali jezik zvezd, njihove simbole in tehnične nianse, kar bo osvežilo vaš pogled na astrološke analize, sinteze in napovedi. Ne boste le sposobni povezati se z vesoljem in razvozlati njegovih sporočil, ampak boste pridobili dragoceno sposobnost deljenja teh vpogledov z drugimi, pomagali jim boste razumeti in se uspešno spopadati z življenjskimi izzivi ter jim pomagali, da v svojih življenjih zasijejo v polni meri.

Predstavljajte si, kako lahko s tem znanjem obogatite življenja svojih bližnjih in vaše skupnosti, nudite smernice v časih negotovosti in razsvetljujete poti k bolj izpolnjenemu in srečnemu življenju. To je esenca astrologije, sedaj na dosegu roke. Sedaj je vaš čas, da delite to svetlobo, ta trenutek je tu, prav zdaj.

Enostavno in praktično

Jupitrova šola astrologije je zasnovana tako, da astrologijo približa vsakomur in jo naredi praktično uporabno, pri tem pa združuje starodavno modrost astrologije z meditacijo in zavedanjem. Na ta način vam pomaga razvijati in negovati osebni odnos z zvezdnim nebesom, hkrati pa podpira vaše celostno dobro počutje. Prepustite se temu potovanju, kjer astrologija ne služi le kot orodje za razumevanje zunanjega sveta, temveč kot most do globljega, bolj harmoničnega življenja znotraj vaše lastne biti.

 

V Jupitrovi šoli astrologije se učite, kako:

Z mojstrsko izostrenim razumevanjem in interpretacijo natalne karte ter jezika astrologije postanite kot potencialno bodoči profesionalec ali kot osebni raziskovalec, ki z veščino in samozavestjo razkriva globine nebesnih skrivnosti. 

Naj svet horoskopa postane vaše platno, kjer razkrivate najboljši potencial natalne karte, ki deluje kot svetilnik v noči, usmerjajoč vašo življenjsko pot proti samoizpolnjevanju. 

Z globokim razumevanjem nebesnih načel naj se vaše astrološko znanje preplete z vašim vsakodnevnim življenjem, in postane praktično orodje, duhovno znanstveni kompas, ki oblikuje vaše dnevne izkušnje. Naj izzivi postanejo priložnosti, težave se spremenijo v rast. Iz situacij, ki se zdijo nerešljive, kujte nove možnosti, ki obogatijo vašo življenjsko pot, obdajajoč vas z barvami novega upanja. 

Kot arhitekti lastnega programa za delo na sebi in s potencialnimi strankami postanite most med nebesi in zemljo, glasniki zvezdnih sporočil, luč, ki osvetljuje poti tistih, ki iščejo smernice v labirintu življenja.

Astrologija je resda orodje za napovedovanje dogodkov, a je predvsem duhovna znanost o Zavesti, prapor svetlobe, ki osvetljuje poti skozi labirinte naše notranjosti. Ko osvetlite svoje življenjsko vodilo, svojo rojstno karto, dojamete, da ne obstaja slaba rojstna karta. Oboroženi z znanjem in tehnikami, ki jih obvladate, dojamete, da ima vsak človek potencial za uspešno krmarjenje svojega življenja. 

Astrologija je kot zrcalo, ki odseva dogodke, ki se odvijajo znotraj nas in okoli nas. Je zvezdni atlas, ki razkriva vezi med dogajanjem v neskončnosti vesolja in dogajanjem v našem globokem, nezavednem jazu. To je znanje, ki združuje neizmerljivo velikost vesolja in neopisljivo dimenzijo našega notranjega sveta, razodevajoč skrivnostno povezanost med nami in neskončnostjo univerzuma.

Program prvega letnika

V prvem letu naše astrološke šole boste zakorakali v čarobni svet natalne astrologije, kjer boste zgradili temelje, nujne za vsak naslednji korak v vaši astrološki poti. Ta začetna faza vas bo oborožila z globokim znanjem in samozavestjo za natančno interpretacijo natalne astrološke karte, razsvetljevanje ključnih življenjskih vidikov, ki jih odstira program Jupitrove šole astrologije. Učni načrt pokriva naslednja področja:

 • Planeti v Astrologiji 

Planetarna Simbolika: Poglobite se v simboliko in pomen planetov. Raziskujemo naravo planetov, njihovo gibanje, vključno z retrogradnostjo in stacionarnostjo, ter planetarna dostojanstva in skrivnostni vpliv neaspektiranih planetov.

 • Zodiakalna znamenja in astrološke hiše

Razkrivamo bogatost vsakega od dvanajstih zodiakalnih znamenj in njihov vpliv na vaše življenje, vključno z raziskovanjem njihovih elementov, kvalitet in polaritet, ter poglobljeno obravnavo astroloških hiš.

 • Lunine Faze in njihov vpliv

Odkrijte, kako Lunine faze vplivajo na naše življenje, s posebnim poudarkom na moči polnih Lun in mlajev, ter raziskovanje transformacijskega potenciala Lunarnih in Solarnih mrkov.

 • Aspekti

Učenje o glavnih in manjših planetarnih aspektih, uporaba orbisne narave aspektov in razumevanje planetarnih konfiguracij za praktično astrologijo.

 • Astrološka slovnica in kombinatorika

Vadba v kombiniranju astroloških simbolov in mehanizmov za ustvarjanje konkretne slike dogodka in psiholoških lastnosti skozi tolmačenje karte.

 • Astrološka interpretacija - življenjska področja

Podrobna interpretacija natalnih kart z vpogledom v različna področja, vključno s psihološkim portretom, ljubeznijo, zakonom, kariero in več, ter poglobljeno razumevanje zdravja, vitalnosti in duhovnih potencialov.

 • Astrološka sinteza in odpiranje horoskopa

Odkrivanje prevladujočih elementov in potencialov v natalni karti ter povezovanje vseh elementov v smiselno in celostno interpretacijo.

Ta celovit pristop k študiju astrologije zagotavlja, da boste po zaključku prvega letnika pridobili ne le znanje, ampak tudi globoko razumevanje in spretnosti, potrebne za natančno analizo in interpretacijo astroloških kart. Dobrodošli na začetku vaše astrološke pustolovščine, ki bo razsvetlila vaše razumevanje sebe in sveta okoli vas.

Pred vami je izjemno bogata tapiserija 37 poučnih astroloških lekcij z vajami (skupno 515 strani celotnega materiala), vsaka skrbno oblikovana, da odkrije novo plast znanja - včasih z lahkotnostjo in preprostostjo, drugič z globokim in zahtevnim raziskovanjem. Vsaka lekcija je prežeta z obiljem primerov, ki vam pomagajo razširiti razumevanje in poglobiti vašo prakso, zaključena pa je z domačo nalogo, ki utrjuje in preverja vaše novo pridobljeno znanje.

Ko se podate na to obsežno pot znanja, boste pridobili vsa potrebna orodja za samozavestno branje in interpretacijo katere koli natalne karte. Odklenili boste ključ do nebeških kod astrologije in razvili sposobnost razlaganja življenjskih poti in usod s pomočjo zvezd.

Pridružite se Jupitrovi astrološki šoli, na tem očarljivem potovanju odkrivanja, kjer boste presegli znane meje in vstopili v svet astroloških skrivnosti. Skupaj bomo raziskovali vesolje, se poglabljali v njegove skrivnosti in razkrivali, kako astrologija osvetljuje poti naših življenj.

Kako poteka šolanje?

Ob vaši prijavi in vplačilu za prvi letnik, ki se razteza čez približno eno šolsko leto, se začne vaše edinstveno izobraževalno potovanje. Pomembno je poudariti, da je trajanje prilagodljivo, saj je tempo študija popolnoma prilagojen vašim individualnim potrebam in ritmu. Nekateri udeleženci program zaključijo prej, drugi kasneje, kar zagotavlja, da vsakdo napreduje v skladu s svojim lastnim tempom.

Vsak teden, kot del tekočega procesa učenja, prejmete po elektronski pošti lekcijo, ki ji sledi domača naloga za utrditev pridobljenega znanja. Po vašem tedenskem pošiljanju domače naloge – lahko se odločite za pošiljanje tudi prej ali kasneje – prejmete povratne informacije in novo lekcijo za nadaljnje učenje.

Da bi dodatno podprli vaš napredek, enkrat na mesec organiziramo osebne konzultacije in obnovitvene vaje. Te se lahko odvijajo bodisi preko spleta ali v živo, kar vam omogoča, da pridobite neposredne povratne informacije in dodatne usmeritve. Poudariti želim, da sem vam osebno na voljo kadarkoli, kar pomeni, da lahko vedno računate na moje vodstvo in podporo.

Na koncu prvega letnika vas čaka zaključna vaja oziroma naloga, ki predstavlja most do naslednje faze vaše izobraževalne poti. Uspešno opravljena naloga vam omogoča vpis v naslednji letnik, kjer vas čakajo nove priložnosti za rast in učenje.

To izobraževalno potovanje je zasnovano tako, da vas vodi skozi proces učenja na način, ki spoštuje vaše individualne potrebe in vam hkrati zagotavlja vse potrebne vire za uspeh. Vabljeni, da se mi pridružite na tem razburljivem potovanju osebne, duhovne in profesionalne rasti.

Investicija v vašo prihodnost: Šolnina za prvi letnik pri Jupitrovi Šoli Astrologije

Cena šolnine za prvi letnik v naši Jupitrovi šoli astrologije je postavljena na 800 EUR. Zavedamo se pomembnosti dostopnosti izobraževanja, zato vam nudimo prilagodljivo opcijo plačila v treh obrokih, pri čemer znaša vsak obrok 300 EUR. Prvi obrok se plača ob vpisu in tako označi začetek vaše izobraževalne poti. Drugi in tretji obrok sledita po treh oziroma devetih mesecih, kar omogoča udobno tempiranje finančne zaveze.

Vključeno v vašo šolnino: Izjemne ugodnosti Jupitrove Šole Astrologije

Ob vpisu boste deležni celovitega nabora ugodnosti, ki obogatijo vaše prvoletno izobraževanje:

 • Tedenske lekcije preko elektronske Pošte: Prejeli boste tedenske lekcije z domačimi nalogami skozi vseh 10 mesecev šolanja. Po oddaji domačih nalog boste prejeli moje individualizirane povratne informacije, ki bodo pripomogle k vašemu napredku in razumevanju astrologije. Kot vaš mentor sem vam vedno na voljo za vse dodatne informacije ali pomoč, bodisi prek spleta, telefona ali osebnega srečanja.
 • Mesečna obnova in spletna predavanja: Ta živa srečanja ponujajo dodatno razumevanje in pomoč pri razjasnitvi morebitnih vprašanj.
 • Dvomesečne praktične vaje: Omogočajo vam uporabo teoretičnega znanja v praksi, kar je ključnega pomena za celostno učenje.
 • Trije Seminarji za praktični razvoj vašega znanja astrologije: Namenjeni nadgradnji vaših veščin in poglobitvi znanja.
 • Zaključni Seminar ali naloga: Kot zaključek vašega prvega leta, ta segment simbolizira vaš razvoj in pripravljenost na nadaljnje učenje.
 • 7 Modulov: Skupaj vam nudijo 36 lekcij in 5 dodatnih praktičnih vaj, kar zagotavlja bogato in globoko izobraževalno izkušnjo, ter neomejeno število osebnih konzultacij.

Priložnosti za vpis

Vpisno obdobje za prvi letnik se začne 25. marca in konča 25. septembra. Za vse, ki si želijo bolj individualizirano učno pot, omogočamo vpis skozi celo leto.

Pridružite se nam na Poti odkrivanja.

Z vključitvijo v naš program boste skupaj z menoj raziskovali globine astrologije. Vabljeni, da se nam pridružite na tej edinstveni izobraževalni poti, polni odkritij in osebnega razvoja.

Mentor: Doblanovič Dušan Jimmy

Poziv k osebni preobrazbi v času kozmičnega premika

V trenutkih, ko se zdi, da vesolje drhti v svojih temeljih in ko kozmični red zastira tančica kaosa...

Ko osamljenost postane vaš nenehni sopotnik, morda odsev Luninih ciklov, ki nežno božajo skrite plasti vaše duše...

Ko se v srcih bližnjih naseli strah, ki spominja na nevihte, ki jih sproži Uran, pretresajoč temelje vašega bitja...

In ko vaše življenje zavija na meje neurejenosti, plešoč v ritmu retrogradnih planetov...

Prav v takšnih trenutkih, ko planetarni tranziti rišejo svoje najbolj dramatične vzorce, ste vi, svetilnik upanja in stabilnosti, nujno potrebni temu svetu.

Vaša družina, v tihih trenutkih iskanja vaše topline, podobno kot Sonce, ki neutrudno potuje skozi zodiak, išče svoje mesto v vašem srcu...

Vaši prijatelji, v želji po vaši prisotnosti, kot Zemlja, ki črpa življenjsko silo od sončne svetlobe...

Vaši sodelavci, ki v vas vidijo sidro stabilnosti, podobno kot Luna, ki v svojem plesu okoli Zemlje in Sonca išče ravnovesje...

Vaši zaposleni, ki se zanašajo na vašo vodstveno moč, kot galaksije sledijo vlečni sili svojih gravitacijskih središč...

In vsi tisti, s katerimi so se morda poti razšle, a katerih srca še vedno bijejo v sozvočju z vašimi, kot oddaljene zvezde, katerih svetloba še vedno potuje skozi prostranstva vesolja...

Vsi oni iščejo luč v temi, droben žarek upanja, ki bo razsvetlil pot naprej, kot popotniki noči, ki za vodilo izberejo zvezde...

Vi ste tisti, ki lahko premostite strah, bolečino, trpljenje in negotovost, kot neustrašni raziskovalec kozmosa, ki pogumno kroji svojo pot skozi neznano...

Vi ste tisti, ki se zazrete navznoter, kjer vrejo siloviti tokovi vaše duše, kot supernova, ki je pripravljena razkriti skrivnosti vesolja...

In tako začnete tkejo mrežo osebne moči, ki premaguje vsako oviro, kot nebesna telesa, ki v vesoljni temi rišejo poti svetlobe...

Ta notranja moč je darilo, namenjeno deljenju z vsemi, ki to svetlobo potrebujejo, kot zvezde, ki nesebično oddajajo svojo energijo skozi neskončnost...

Postanite svetilnik, ki razsvetljuje poti tistim, ki tavajo v temi - čas je, da svojo svetlobo delite z vesoljem. Začnite pri sebi in postanite viharnik sprememb.

Pridružite se nam na poti notranjega odkrivanja in postanite gonilna sila transformacije, vodeni z zvezdno modrostjo in globokim razumevanjem kozmičnih ritmov. Skupaj bomo odkrivali, kako se v harmoniji z vesoljem vsaka duša lahko znajde na svoji edinstveni poti, vsako srce pa najde svojo orbito v neskončni ples zvezd.

Vabilo v svet zvezdnih skrivnosti in osebne preobrazbe

Jupitrova šola astrologije vam odpira vrata v vesolje, polno zvezd, in vas vabi na potovanje, če:

 • Vaše srce bije za astrologijo: Če ste očarani nad močjo zvezd in želite obvladati veščino branja in prepričljive interpretacije vaše natalne karte, ste na pravem mestu.
 • Želite sebe preoblikovati: Če ste pripravljeni svoja omejujoča prepričanja preobraziti v gradnike svoje najmočnejše verzije, ki vas bo podpirala na poti do izpolnjenega življenja, vas čaka bogata paleta znanj.
 • Vas vleče raziskovanje vaše dušne zgodovine: Raziskovanje skrivnosti natalne karte, da bi razkrili ključna pretekla življenja (vašo preteklost), ki so vplivala na vaše temeljne življenjske vzorce, je srž našega programa.
 • Ste zavezani svojemu razvoju: Če ste odločeni oblikovati in negovati prepričanja, ki bodo služila kot trden temelj vaši najboljši verziji, vam ta program ponuja orodja in znanje za to pot.

Program je idealna izbira za vas, če:

 • Ljubezen do astrologije polni vaše dni, in si želite neskončno poglobiti svoje znanje in razumevanje te starodavne umetnosti.
 • Hrepenite po globljem astrološkem razumevanju, željni raziskati vsak kotiček svoje astrološke karte in odkriti, kako zvezde sooblikujejo vašo pot.
 • Imate strast do osebnega in duhovnega razvoja, saj je naša šola namenjena vsem, ki želijo svoje življenje obogatiti z globokimi uvidi in preobrazbenimi praksami iz astrologije in izbranih duhovnih disciplin.

Dobrodošli v Jupitrovo Šolo Astrologije - prvi Letnik

Odpiramo vam široko odprta vrata v čarobni svet zvezd, kjer je naše poslanstvo obogatiti vaše življenje z globokimi uvidi in transformativnimi znanji iz natalne astrologije, skupaj z izbranimi duhovnimi praksami. Vsak izmed nas sledi svoji edinstveni poti skozi življenje, in ko zares prisluhnemo klicu svojih sanj in src, nas vesolje objame z neskončno podporo in vodenjem.

Pridružite se nam na tem osupljivem potovanju po galaksiji duše in odkrijte, kako lahko astrologija razsvetli vašo pot in vas vodi k življenju, ki si ga resnično želite živeti.

 

Dušan Doblanovič Jimmy - vaš vodnik po poti zvezd: osebna odkritja in duhovna rast

Predstavitev mojega poslanstva

Kot pionir na presečišču duhovnosti, astrologije, psihoterapije, sem avtor, ki je obogatil svet s številnimi članki, dvema knjigama, ustanovitelj založbe za osebno rast in mentor z več kot štirimi desetletji bogatih izkušenj. Moja profesionalna pot je odmev moje globoke predanosti prebujanju zavesti in spodbujanju duhovne evolucije, tako na intimni, osebni ravni, kot tudi v širšem družbenem merilu.

Začetki Poti

Moje potovanje se je zasidralo v času študija psihologije, ko sem začel snovati in voditi prve programe za osebno rast. Ti programi so bili tkanina mojih lastnih izkušenj, vpogledov in razumevanj, pridobljenih skozi prizmo medosebnih odnosov in introspektivnih odkritij.

Jedro moje misije

V srcu mojega dela je neomajna zavezanost preseganju življenjskih iluzij, da bi razkrili pravo esenco naše eksistence. Moja misija je popeljati vas skozi čaroben svet astrologije v njegovi najčistejši in najbolj pristopni obliki, odmaknjeno od zapletenih terminologij, ki bi lahko odvrnile iskalce globljih resnic.

Vizija

Zastavil sem si cilj, da vas vodim skozi temeljito raziskovanje vaše notranje pokrajine, da bi skupaj našli, kako živeti v popolni harmoniji z univerzumom. Želim vam razkriti, kako zvezde - te daleč svetleče se luči v nočnem nebu - delujejo kot naši večni sopotniki, ki nam razodevajo poti naših duš, življenjske smeri in odločilne prelomnice.

Globoki življenjski cilj

Moje vseživljenjsko poslanstvo je bilo vedno olajšati dostop do neizmerne zakladnice modrosti, ki jo ponuja astrologija, vsem, ki se želijo potopiti v raziskovanje in razumevanje globin svoje biti. S to strastjo in odprtostjo srca ponovno vabim izbrano skupino posameznikov, ki so resnično pripravljeni prevzeti nadzor nad svojo usodo.

Pod mojim vodstvom boste raziskali poti do notranjega miru, jasnosti in poglobljenega razumevanja življenja v njegovi polni razsežnosti. Skupaj bomo zgradili prostor, kjer zadovoljstvo in mir izhajata iz uresničevanja vašega življenjskega namena.

Dobrodošli na poti osebne transformacije in duhovnega prebujanja, ki jo osvetljujejo zvezde. Dobrodošli v moj svet.

Dobrodošli v svet, kjer zvezde šepetajo skrivnosti

Z neizmerno radostjo in odprtim srcem vas vabim v svoj svet, kjer magija astrologije oživi v vsakem trenutku. Jupitrova šola astrologije ni le učna akademija; je kristalizacija mojih najglobljih sanj in strasti, ki so rasle in se razvijale skozi leta mojega raziskovanja in učenja. Rodila se je iz neskončne želje po deljenju čudes in skrivnosti vesolja z vsemi vami, ki čutite neustavljiv klic zvezd in čutite željo po duhovnem prebujenju.

To je kraj, kjer se odpirajo vrata do najglobljih misterijev vesolja, kjer je vsak, ki ga vleče šepet zvezd, dobrodošel, da razširi svoja obzorja in razišče neskončne možnosti, ki jih ponuja astrologija. Ta šola je odraz moje neukrotljive želje po deljenju lepote in globine astrologije, tega dragocenega daru, ki je vodil in oblikoval moje srce in dušo skozi leta.

Ali želite, da postane učenje astrologije vaša avantura, polna odkritij in brez odvečnih težav?

Zamislite si mentorja, ki vam stoji ob strani in vam v enem šolskem letu razkrije skrivnosti, za katere bi samostojno potrebovali leta študija in raziskovanja. Prav takšno potovanje sem zasnoval z tem učnim programom. Ta program je destilacija več kot desetletja mojih izkušenj, raziskav in nepreklicne zavezanosti astrologiji. Oblikovan je bil z mislijo, da vam prinaša starodavno modrost astrologije na preprost, dostopen način, ki povezuje kompleksne koncepte in gradivo na jasen, razumljiv način, s postopnim razvijanjem vašega globljega razumevanja.

Moje ime je Dušan Doblanovič Jimmy, in to je moje povabilo vam, da skupaj odkrijemo, kako globoko lahko zvezde resnično sijajo in kako njihova svetloba lahko razsvetli naše poti. Dobrodošli na začetku neverjetne avanture, kjer boste odkrili sebe in vesolje skozi prizmo astrologije. Dobrodošli v Jupitrovi šoli astrologije.

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.