Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

7 DNI ZA DUŠO IN TELO

Kdaj: Kje: Hotel Korinjak***, Otok Iž Prispevek: 1.200 - 1.300€

Program

7 dni za dušo in telo na Ižu je že mnogim spremenilo življenje. 

Tudi zelo drastično, od tega da so tam spoznali partnerja, sprejeli pomembne karierne odločitve, si končno napolnili baterije, se odtrgali od čustvenih vampirjev in končno postavili zase na ljubeč način, začeli postavljati meje. No, tudi otroke so že uspešno delali na Ižu (nič za šalo, zelo res). Ampak kje je finta? 

Je to zato, ker je to otok ... pa si daleč proč od težav? Morda. 

Je to zato, ker se zberejo res ljudje, ki so sproščeni, brez mask, brez filtrov in se samo prepustijo? Morda. 

Je to zato, ker že Klepet ob kavi toliko let hodi na Iž in nekateri prihajajo že šestič, sedmič in je res takoj od štarta fajn vzdušje? Morda. 

Je to zato, ker je program res narejen po cirkadialnem ritmu od jutra do večera in je to tisto, kar rabi telo?  Morda.

Je to zato, ker je v tem hotelu REESSSS okusna hrana? Morda. 

Je to zato, ker so vsa predavanja, delavnice med sabo povezane in se intutitvno sestavijo, te popeljejo do neke osvoboditve? Morda. 

Zagotovo pa je to, da je tam energija neverjetna. Najmočnejša linija, najmočnejša energijska točka Jadrana je ravno na Ižu. Voda je čista, zrak je čist in v zraku je sproščenost. 

 

Kako izgleda dan?

Vstajali bomo tudi pred sončnih vzhodom in se okopali v prvih sončnih žarkih ob morju ali na bližnjem vrhu Korinjaka.

Dan bomo začeli osnovnimi joga ter pilates položaji, ki so primerne za vsakogar, ne glede na starost.

Sledila bo meditacija, ki je primerna tako za začetnike, kot napredne meditante, izvajali pa bomo tudi nekatere tehnik qi gonga in tai chi-ja.

Po obilnem zajtrku, ki ponuja nešteto možnosti zdrave in nasitne hrane, bodo sledile različne delavnice, programi in terapije.

Vsa predavanja in delavnice so med seboj povezane, torej se stopnjujejo, saj skupaj sestavljajo pomemben proces, skozi katerega vas popeljemo v sedmih dneh. Namen tega procesa je, da se osvobodite na vseh nivojih in začnete živeti svoje življenje, pa seveda, da se imate fajn!  

Predavanja in delavnice omogočajo, da spoznamo sebe z različnih vidikov, se naučimo hraniti svoje telo z ustrezno hrano, ne samo fizično, temveč tudi dušno hrano. Vključene so tudi meditacije in kristalne kopeli ter druge aktivnosti.

Opoldan se bomo znova usedli za mizo ob juhi in si privoščili popoldanski počitek za kopanje, sprehode in branje.

Sledila bo zdrava večerja, po kateri sledi sprehod do energijskih točk na Ižu, ki nas počasi v družbi podobno mislečih ljudi, s katerimi lahko govorimo karkoli, zaziblje v spanec. Vsaj en večer bomo pripravili tudi ogenj, ob katerem bomo peli, plesali in opravljali določene osvoboditvene obrede.

Skupina počasi začne delovati kot družina. Vzpostavi se zares močna vez in drug drugega podpiramo pri napredku. Ogromno udeležencev se vrača že leta in leta, zato je vzdušje res zelo sproščeno, predvsem pa podporno.

Tečaji, delavnice, predavanja se dotikajo najpomembnejših tematik in praktični vaj, ki vam bodo omogočile, da boste osvobodili samega sebe od vsega, kar ne deluje v vaše najvišje dobro. Spremljali nas bodo tudi zvoki kristalnih in drugih instrumentov, tako bomo deležni vsakodnevne zvočne kopeli.

Če z nami na Iž prihajate že drugič, tretjič, četrtič ...  imamo za vas posebno ponudbo, dodaten popust.

Zakaj? Ker že poznate sproščeno energijo in hitreje padete v polje, s tem pa tudi pomagate celotni skupini, da se prepusti, osvobodi.

 

Nekaj tematik v programu:

 • trenutni čas in vibracije, ki prihajajo;
 • kako živeti svojo vibracijo in narediti zaščito pred sistemskimi vdori;
 • kako aktiviramo samozdravilne sposobnosti;
 • ljubeče postavljanje mej do sebe in drugim;
 • kdaj smo na avtopilotu in kdaj delujemo zavestno;
 • hormonski ritmi;
 • karmična razmerja;
 • sinhroniciteta in pomen naključij;
 • potrebe žensk v različnih obdobjih;
 • zdravilna spolnost in moč seksualne energije;
 • samoanaliziranje, samoraziskovanje;
 • obilje, poklicanost, poslanstvo;
 • estatični ples

Celoten program se prilagaja skupini, tudi ure in aktivnosti se prilagajajo skupini, saj je pomembno, da se v temu procesu osvoboditve duše in telesa usmerimo na glas srca, ne toliko na strukturiran glas naše glave. Vsekakor lahko pričakujete sprostitev, zabavo in mnogo lahkotnosti ter seveda dobre družbe! Znanje, ki vam bo podano tako v teoriji, kot praksi vam bo lahko služilo celo življenje, spodbujamo pa vas tudi, da ga boste delili še z ostalimi! Vsekakor pa zagotavljamo, da tudi tisti, ki pridete petič, dobite nekaj novega, novo znanje, nove vpoglede, nove načine, nove izkušnje.

 

Pogoste situcacije, zadržki, vprašanja

Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?
Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.

Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?
Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.

Ali je to bolj stvar za ženske, lahko pridejo tudi moški?
Moški so dobrodošli, je pa res, da je nekaj tehnik primernih samo za lastnice maternice. Ni pa nič odveč, če o tem kaj izvedo tudi moški. Do zdaj smo imeli tudi nekaj moških, so pa v večini ženske. Moški so preživeli, pa še rekli so, da je bilo fino.

 

Kdaj: 06.07.2024 - 13.07.2024

 

Cena: 

Spremljanje, organizacija, celoten program počitnic (predavanja, delavnice, zvočne terapije) za 7 dni: 280 €

Nastanitev in hrana v hotelu Korinjak ***: enoposteljna soba za 7 dni 640 €, dvoposteljna soba za 7 dni 610 €

Prevoz: 155 € (preračunano na 20 oseb, več jih gre, ugodneje je)

Cena enoposteljna soba: 1.075 €

Cena dvoposteljna soba: 1.045  €

 

 

Cena NE vključuje:

 • trajekt v obe smeri (cca 12 €)
 • doplačila po želji: kava, pijača, dodatne storitve, ki niso v programu

 

To so počitnice, na katere te pokliče duša in če te duša kliče, potem pokliči 02 6200 230 ali pa oddaj svojo prijavo spodaj.

Mi poskrbimo za prevoz, hrano, delavnice, za vse, vi se samo odločite in se nam pridružite na počitnicah na dušo, otoku, znanem kot najmočnejša energijska točka Jadrana!

Želite na potovanje? Oddajte vašo prijavo

Nazaj

Komentarji

Komentiral LJUBA MARINČIČ |

Pozdravljeni

Prijavljena sem na počitnice na Ižu. Živim v Celju in me zanima, ali je prevoz organiziran tudi iz Celja.
Najlepša hvala za vaš odgovor
Želim vam lep uspešen dan Ljuba

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.