Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

7 DNI ZA DUŠO IN TELO

Kdaj: Kje: Hotel Korinjak, Otok Iž

Vstajali bomo tudi pred sončnih vzhodom in se okopali v prvih sončnih žarkih ob morju ali na bližnjem vrhu Korinjaka.

Dan bomo začeli z osnovnimi joga položaji, ki so primerni za vsakogar, ne glede na starost. Sledila bo vodena meditacija.

Po obilnem zajtrku, ki ponuja nešteto možnosti zdrave in nasitne hrane, bodo sledile različne delavnice, programi in terapije.

Vsa predavanja in delavnice so med seboj povezane, torej se stopnjujejo, saj skupaj sestavljajo pomemben proces.

Namen tega procesa je, da se osvobodite na vseh nivojih in začnete živeti svoje življenje.

Predavanja in delavnice omogočajo, da spoznamo sebe z različnih vidikov, se naučimo hraniti svoje telo z ustrezno hrano, ne samo fizično, temveč tudi dušno hrano. Vključene so tudi meditacije in kristalne kopeli ter druge aktivnosti.

Opoldan se bomo znova usedli za mizo ob juhi in si privoščili popoldanski počitek za kopanje, sprehode in branje.

Ob 18.uri se bomo znova usedli skupaj in pojedli zdravo večerjo. Po kateri sledi prsto za sprehod, druženja, družabne igre, ki nas počasi v družbi podobno mislečih ljudi, s katerimi lahko govorimo karkoli, zaziblje v spanec. 

Skupina počasi začne delovati kot družina. Vzpostavi se zares močna vez in drug drugega podpiramo pri napredku.

Tečaji, delavnice, predavanja se dotikajo najpomembnejših tematik in praktični vaj, ki vam bodo omogočile, da boste osvobodili samega sebe od vsega, kar ne deluje v vaše najvišje dobro. Spremljali nas bodo tudi zvoki kristalnih in drugih instrumentov, tako bomo deležni vsakodnevne zvočne kopeli.

Letos bo z nami na otoku Iž vodila delavnice ter predavanja tudi gostja, ki jo lahko pogosto spremljate v naši oddaji - JELENA DIMITRIJEVIĆ; certificirana nutricionistka in holistična svetovalka za zdravo življenje (obvlada ajurvedo, naturopatijo in tradicionalno kitajsko medicino), sicer pa se ukvarja tudi s karmično diagnostiko, radiestezijo in mnogim drugim energijskim tehnikam in zanimivimi znanji. 
 
 
Nekaj tematik v programu:
 • kako aktiviramo samozdravilne sposobnosti;
 • sinhroniciteta in pomen naključij;
 • karmična razmerja;
 • odnos do sebe;
 • kdaj smo na avtopilotu in kdaj delujemo zavestno;
 • potrebe žensk v različnih obdobjih;
 • prostata in moški;
 • orgazem, spolnost, seksualna energija;
 • samoanaliziranje, samoraziskovanje;
 • obilje, poklicanost, poslanstvo;
 • izražanje skozi ples;
 • spanje in cirkadialni ritem.

 

Na programu za dušo in telo lahko pričakujemo tudi kakšne povratnike, ki so bili z nami že prejšnje leto, saj poročajo, da se jim je življenje tako drastično spremenilo, navznoter in navzven, da si težko predstavljajo poletje brez teh sedmih dni.

Celoten program se prilagaja skupini, tudi ure in aktivnosti se prilagajajo skupini, saj je pomembno, da se v temu procesu osvoboditve duše in telesa usmerimo na glas srca, ne toliko na strukturiran glas naše glave. Vsekakor lahko pričakujete sprostitev, zabavo in mnogo lahkotnosti ter seveda dobre družbe! Znanje, ki vam bo podano tako v teoriji, kot praksi vam bo lahko služilo celo življenje, spodbujamo pa vas tudi, da ga boste delili še z ostalimi!

To so počitnice, na katere te pokliče duša in če te duša kliče, potem pokliči 02 6200 230 ali pa oddaj svojo prijavo spodaj.

Mi poskrbimo za prevoz, hrano, delavnice, za vse, vi se samo odločite in se nam pridružite na počitnicah na dušo, otoku, znanem kot najmočnejša energijska točka Jadrana!

POGOSTE SITUACIJE, ZADRŽKI, VPRAŠANJA

 

Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?

Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.

Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?

Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.

Ali je to bolj stvar za ženske, lahko pridejo tudi moški?

Moški so dobrodošli, je pa res, da je nekaj tehnik primernih samo za lastnice maternice. Ni pa nič odveč, če o tem kaj izvedo tudi moški. Do zdaj smo imeli tudi nekaj moških, so pa v večini ženske. Moški so preživeli, pa še rekli so, da je bilo fino.

Hotel nudi samo vegi hrano, jaz pa jem vse. Zagotovo bo lakota ... 

V vsaki skupini je nekje polovica takšnih, ki meso ter ribe uživajo in vsako leto povedo, da niso niti malo pogrešali. V vsakem primeru so na Ižu tudi restavracije, ki nudijo odlične otoške ribje ter mesne specialitete, tako da ste pripravljeni za vsak slučaj. 

 

CENA:

 

2-posteljna

 • 652€/pp za prijavo in plačilo 1. obroka do 20.4.2020
 • 712€/pp za prijavo in vplačilo do najkasneje 31.5.2020 

 1- posteljna

 • 713€/pp za prijavo in plačilo 1. obroka do 20.4.2020 
 • 762 €/pp za prijavo in plačilo najkasneje do 31.5.20202 

ZA VSE POVRATNIKE PA VELJAJO CENE, KOT SO BILE 2019! Se ne spomniš koliko so bile oziroma si povratnik še od predhodnjih let? Pozanimaj se o točni ceni na dogodki@klepetobkavi.si

 

CENA VKLJUČUJE:
- prevoz v obe smeri
- nočitve v Hotelu Korinjak ***
- polni penzion
- program delavnic
- terapije
- material
- organizacija + DDV

PREVOZ - odhodi/prihodi:
-
Maribor (Mercator center Tabor)
- Celje (Mercator center)
- Ljubljana (Dolgi most)
- Novo Mesto (Qlandia)

Kako smo se imeli na otoku Iž do zdaj, si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Želite na potovanje? Oddajte vašo prijavo

Nazaj

Komentarji

Komentiral OLENKA BIRSA |

Na Ižu bi bila v sobi s Cvetko OZU.

LP Olenka

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.