Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Hoja po žerjavici ob solsticijih

Kdaj: Kje: Kurešček, Zapotok Prispevek: 80€

Vabljeni na izjemno potovanje po poti preseganja in transformacije, ki združuje starodavno modrost z iskanjem smisla v sodobnem svetu, pod zvezdami poletnega in jesenskega solsticija. Letos se podajamo na pustolovščino, osvetljeno z vodilom:

»Usklajenost raziskovanja in preobrazbe: pot k osebnim inovacijam, družbenim spremembam in obnovi vrednot».

 

V obdobju, ko se junijske energije Jupitra in Plutona prepletajo v harmoničnem plesu kozmične moči in nas podpirajo, vabimo vse iskalce, da se nam pridružijo v tem ritualu poguma in odkrivanja notranje moči. Skozi prakse meditacije, plesa in hoje po žerjavici bomo skupaj ustvarjali prostor za osebne inovacije, družbene spremembe in prenovitev vrednot, ki odsevajo naše skupne sanje o svetlejši prihodnosti.

Ne glede na to, ali boste prvič stopili čez žerjavico ali ste že izkušeni v tej globoko simbolični in duhovni praksi, to srečanje je praznik življenja, skupnosti in neomejenih možnosti človeškega duha.

Ali ste pripravljeni odkriti, kaj vse lahko dosežete, ko prestopite svoje meje? Prijavite se zdaj in se nam pridružite na tej čarobni poti odkrivanja. Za več informacij in navodila, kako se nam lahko pridružite, nas prosim kontaktirajte.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za odkrivanje notranje moči, ki presega vse, kar ste si kdaj predstavljali. Komaj čakamo, da z vami delimo izkušnje preseganja in skupaj raziskujemo neznane potenciale, ki se skrivajo znotraj nas vseh.

 

Kdaj? 22. 6. in 21. 9.2024. Ob poletnem in jesenskem solsticiju – dve izjemni priložnosti za skupno doživetje te mogočne izkušnje.

Kje? Kurešček (Zapotok)

Cena: 80 EUR

 

PRIJAVA: 

Napovej svojo prisotnost na dogodku spodaj na obrazcu ali na dogodki@klepetobkavi.si  ali telefonski številki 02 6200 230.

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.