Danes je poštnina brezplačna!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energijske priprave na novo leto 2022

Kdaj: Kje: Poslovna stavba Elma, Ulica 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče Prispevek: 24,00€

KDAJ? Torek, 21. december

Tradicionalen dogodek za vse, ki se zavedate, da vsako leto nosi svoje energije, ki prinašajo izzive in priložnosti.

Tako astrologi, numerologi, karmični diagnostiki vam lahko povedo, da smo prišli do kritičnega trenutka, razpotja, križišča, kjer pa bomo sicer vsi ostali na tem planetu, vendar bomo živeli v malo drugačnih realnostih in dimenzijah. Minuli dve leti ste lahko videli, kako je nekdo živel v popolni apokalipsi in "koncu sveta", medtem ko so drugi zares šele začeli živeti sebe in uživati. Od nas je odvisno katero pot bomo izbrali. Namen tokratnih energijskih priprav je ravno v tem, da se uskladimo z želeno frekvenco, ki prinaša rast, razvoj, obilje, naslednji nivo, da se ne zataknemo v razpadanju sistema, ampak gremo naprej.

 V letu 2021 smo postavljali nove temelje za novo realnost, medtem ko bo zdaj čas za akcijo, konkretno bomo to našo jadrnico pognali v svojo smer. 

Polariteta se še naprej veča, zato je zdaj še toliko bolj pomembno, da jasno postavimo svoj steber.

Zavedanje le teh nam olajša naše življenje in nas prizemljuje ter postavlja na realna tla, tako da si ne mečemo peska v oči, temveč se soočimo s sabo na način, da vidimo kje smo in kam želimo.

Kako potekajo energijske priprave letos?  V ŽIVOOO!

Videli se bomo v živo! Prejšnje leto smo dogodek pripravili online, letos pa ga bomo znova v živo, v našem studio v Ljubljani.

Energijske priprave so mnogo več kot le postavljanje ciljev za naslednje leto.

Gre za voden proces, preko katerega ozavestimo dogajanje v letu 2021, se zavedamo trenutne pozicije in se energijsko naravnamo na leto 2022..

Stari načini delovanja, torej ne bodo več učinkoviti. V letu 2021 smo spoznali "nova pravila igre", zdaj pa je čas, da kreiramo svojo novo realnost!

Vse to nam bo uspelo preko različnih vodenih tehnik, v veliko pomoč pa nam bo tudi zvok, saj bomo v samem procesu energijskega uglaševanja uporabljali tudi vibracije zvokov iz celega sveta.

Uporabili bomo gong, kristalne posode, kristalno sfero, šamanski boben in druge instrumente, ki bodo pomagali naravnati se na ustrezno vibracijo.

Energijske priprave bodo potekale tudi na podlagi sestavljenega programa in oddaj z astrologinjo, numerologinjo, feng shui svetovalko, jasnovidkami in drugimi strokovnjaki, zato bodo energijske priprave potekale zelo celostno.

Mimogrede ... dogodek je odlična priložnost za povezovanje ljudi, ki so na podobni vibraciji kot mi, to bo v prihodnjih letih ključno, da se povezujemo, sodelujemo, živimo z ljudmi, ki so na podobni vibraciji .... pojem skupnosti bo dobil nov pomen! Dobrodošli v naši skupnosti!

KDAJ: 21.12.2021 OB 17.00 uri

KJE:Poslovna stavba Elma, Ulica 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče

PRISPEVEK:24,00 EUR

Za udeležbo na dogodku je potrebno imeti izpolnjen pogoj PCT, vsi udeleženci so dodlžni upoštevati priporočila NIJZ(nošenje maske, razkuževanje rok,..)

Zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna predhodna prijava.

PRIJAVA:  spodaj na obrazcu ali dogodki@klepetobkavi.si  ali 02 6200 230

 

SPLOŠNI POGOJI KLEPET OB KAVI:

***Na dogodek prihajate na lastno odgovornost, vsi udeleženci so dolžni upoštevati priporočila NIJZ.

Za udeležbo na dogodku je potrebno imeti izpolnjen pogoj PCT.

***V primeru reklamacije, če želite povrnitev stroškov, je potrebno reklamacijo podati na sami lokaciji dogodka  in nato dogodek zapustite. Naredi se uradni zapisnik, ki organizatorju ter izvajalcu omogočil, da sproži postopek reklamacije, kot ga določajo splošni pogoji Klepet ob kavi.
S prijavo na dogodek potrjujete, da ste prebrali splošne pogoje in se z njimi strinjate.

 

Energijske priprave na novo leto

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.