Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

BREZPLAČEN večer hvaležnosti (Kako prepoznati darilo teme?)

Kdaj: Kje: Poslovna stavba ELMA, Ulica 24 junija 23, VHOD 1-2, Ljubljana - Črnuče

Jasmina vsako leto tradicionalno pripravi večer hvaležnosti, ki je brezplačen za vse udeležence, ki pa se morajo predhodno rezervirati svoje mesto na dogodku, ki je vsako leto v hipu razprodan. 

Ne Večeru hvaležnosti vam razkrijemo najboljše tehnike, metode in načine za dvigovanje kvalitete življenja, Jasmina pa s prisotnimi deli tudi naučene lekcije iz njenih potovanj.

Letošnja posebna tematika soupada z njeno novo knjigo "Darilo teme", zato bo na dogodku predala modrosti razumevanja vseh negativnih dogodkov  v našem življenju. Nihče si ne želi, da bi živel v strahu, jezi, razočaranju, v skrbeh ... nihče si ne želi, da bi zbolel, da bi izgubil službo, se ločil ... a življenje nam vse to prinese, če si tega želimo ali ne. 

Prinese pa nam z namenom, vsaka od teh stvari ima smisel, višji namen in naše razumevanje le tega je ključno, da zrastemo. Da začnemo živeti zavestno in manifestiramo tisto, kar je v naše najvišje dobro.

Kako ostati miren takrat, ko je zavlada panika? Kako ostati miren, ko so vsi ostali živčni, napeti, euforični ali povsem slabe volje?

*Ostati miren v sebi,* ko se zunaj tebe dogajajo prelomne stvari je preizkušnja, s katero se letos vsi soočamo na različnih področjih. 

Naj si bo v službi, doma, v ljubezni, na področju financ. 

*Ostati miren v sebi,* ne glede na to, kaj se dogaja zunaj nas, pa bo še bolj pomembno v prihodnosti, saj vibracija narašča, maske padajo, kolo usode pa se včasih zavrti tako, da marsikaj okrog nas podre. Mnogo se bo dogajalo v svetovnem gospodarstvu, pa tudi mama Zemlja bo nadaljevala in še okrepila svoje čiščenje, ki se pogosto manifestira v obliki poplav, potresov in drugih naravnih katastrof.

*Ostati miren v sebi* pomeni, da ne popademo v strah, temveč ostanemo stabilni v sebi, mirni in povezani s seboj, kar okrepi tudi intuicijo in vse to nam znatno poviša sposobnost prilagoditve in prave izbire odločitev v vsakdanjem življenju.

*Ostati miren v sebi,* ne glede na to, kaj se dogaja zunaj nas … je enostavno neprecenljivo!

Na večeru hvaležnosti pa boste poleg dragocenega znanja za življenje, imeli tudi možnost da prinesete stvari, ki jih želite podarite centrom za pomoč slovenskim otrokom in družinam. Darovane stvari bomo predali ZVEZI PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE, ki so nam tudi sporočili, kaj trenutno najbolj potrebujejo družine v stiski: hrano, ki ima dolgi rok uporabe, ter kakšne nove igrače in oblačila. Donacija ni obvezna. Prispeva lahko vsak, ki želi, ter po svojih zmožnostih. 

Po predavanju pa za vas pripravljamo tradicionalno tržnico, kjer boste imeli priložnost po posebej nizkih cenah kupiti posebne kristale, minerale, knjige, pa tudi druga orodja za zdrav življenjski slog, po posebej dostopnih cenah. 

Za vas imamo pripravljena tudi darila naših gostov, različni vizualizacijski CD-ji, Feng shui priročnik, Rodovna knjiga žensk in marsikaj drugega.

So pa še posebej zaželjene gostje letos tudi srečke nosečke. 

PS: prisluhnili boste lahko tudi terapevtskemu zvoku gonga

Zaradi omejenega števila, so PREDHODNE PRIJAVE obvezne. Prijavite se lahko na 02 6200 230 ali z izpolnitvijo spodnjega obrazca.

Želite na predavanje? Oddajte vašo prijavo

Prijavite se z oddajo obrazca spodaj ali s klicem na 02 6200 230.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.