Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Podcast

EPIZODA 154: So maščobe res škodljive? Jasmina Kandorfer

EPIZODA 154: So maščobe res škodljive? Jasmina Kandorfer

Dolgo časa je veljalo, da so maščobe škodljive za naš organizem. V resnici pa je realnost drugačna. Maščobe nujno potrebujemo za delovanje naših možganov. Vendar pa res niso vse maščobe dobre. Danes bomo govorili o izjemno pomembnih maščobah. To so omega 3 maščobe. Dejstvo je, da je v današnji prehrani več omega 6, kot omega 3 maščob in tu je težava. Omega 6 maščobe so nasičene in jih najdemo v pekovskih izdelkih, v mleku in ostalih procesiranih živilih. Zaradi hitrega načina življenja in hitre pridelave izdelkov je teh maščob vedno več, zato moramo za ravnovesje nujno uživati več omega 3 maščob. Idealna rešitev je omega 3 iz mikroalge. V oddaji boste izvedeli na kaj vse delujejo in kako jih lahko popolnoma enostavno uporabljamo.

Preberite več

EPIZODA 153: Alge so rešitev za sodobno izčrpano žensko; Jasmina Kadorfer

EPIZODA 153: Alge so rešitev za sodobno izčrpano žensko; Jasmina Kadorfer

V eni od preteklih oddaj je Simone Godina, strokovnjakinja za ščitnico in hormone povedala, da če ne uporabljamo in uživamo nobenega dodatka, dajmo vsaj alge. Ampak ne katere koli, ampak prave ekološke rjave morske alge. Alge so ogromen vir železa, joda in ostalih esencialnih mineralov. Kaj vse smo v preteklosti o algah že povedali, pa morate nujno slišati še enkrat?

Preberite več

EPIZODA 152: Pomlajevanje z adaptogeni: šisandra, ašvaganda, sibirska čaga + trans-resveratrol

EPIZODA 152: Pomlajevanje z adaptogeni: šisandra, ašvaganda, sibirska čaga + trans-resveratrol

Hormonski program pomlajevanja se izvaja po sistemu holističnega protokola: 1) NAVADE: spanje, voda, zrak, meditacija, disciplina pri sevanjih (wifi, uporaba telefona), počitek, vadba 2) PREHRANA: sezonsko, ekološko, lokalno, fermentirano 3) DOPOLNILA, POMAGALA: kombinacija šisandre, ašvagande, sibirske čage + trans-resveratrola v poliadaptogenski mešanici ADAPTO ANTI-AGE, ki ga prejmete s knjižico Hormonskega pomlajevanja na www.klepetobkavi.si, kjer vpišete: Hormonski program za pomlajevanje.

Preberite več

EPIZODA 151: Resnica o tem, zakaj se ženske staramo hitreje kot moški! Dr. Urška Videmšek

EPIZODA 151: Resnica o tem, zakaj se ženske staramo hitreje kot moški! Dr. Urška Videmšek

Ženske se staramo, moški pa postajajo šarmantni. Kje je pravica? Pa ne samo pravica, kje je “keč”? Moški se resnično starajo počasneje. Pri vsem tem ima veliko opraviti hormon estrogen (ko gre za staranje, se raven hormona estrogena pri ženskah začne zmanjševati veliko prej in veliko hitreje kot raven hormona testosterona pri moških; ta hitrejši upad ravni hormonov je razlog, da se moški starajo počasneje kot ženske). Ampak razlogov za skrb ni! Vsaj ne, če ste pripravljene na malo discipline in dela. Na staranje namreč v 25 % vpliva dednost, v 75 % pa način življenja in vplivi iz okolja! Z ustreznimi pristopi lahko torej upočasnimo staranje! Kaj lahko naredimo za ohranjanje mladosti? Ne zamudite ogleda posnetka!

Preberite več

EPIZODA 150: Zakaj tišina nekatere zdravi, druge pa spravlja ob pamet? Marjeta Šumrada

EPIZODA 150: Zakaj tišina nekatere zdravi, druge pa spravlja ob pamet? Marjeta Šumrada

Znate uživati v tišini,s e poslušati, ali ste tiste vrste človek, ki stalno potrebuje nek šum. Je to radio, televizija ali pa kakšni drugi šumi iz okolja. Dejstvo je, da marsikdo dandanes ne zna uživati v tišini. A zakaj bi morali? Tišina nas namreč nauči spoštovanja, nam pomaga pri rekonstrukciji misli, nas napolni z ljubeznijo, nas nauči človeškosti in nas opogumi. Ampak nekateri od nas se bojijo tišine, kajti v tišini spregovorijo naše misli, pred katerimi ne moremo zbežati. Klepet ob kavi je televizijska oddaja za zdrav življenjski slog, ki se predvaja od ponedeljka do petka na TV3, in sicer ob 18h (premiera) in ob 10:30 (ponovitev), na Planet TV vsako jutro okrog 9h ter popoldan na ARENA TV (18:30) .

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.