Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

TEST: MELATONIN

Vprašalnik je vredno izpolniti, če bi želeli najti izvor svoje utrujenosti, slabega spanca ter nadgraditi kvaliteto svojega življanja in navsezadnje tudi svojega izgleda, saj je melatonin hormon mladosti.

Zavedajte se, da nekateri začnejo z raziskovanjem svojega slabega počutja šele takrat, ko je že zelo pozno in tako reševanje zahteva bolj drastične ukrepe in tudi dlje časa. Medtem pa se opaža tudi trend "biohackerjev", ki jih pravzaprav nič ne manjka, imajo pa zavedanje, da je zdravje najpomembnejša vrednota in se počutijo odgovorne do svojega telesa, saj so tudi sicer ugotovili, da so tako bolj uspešni na vseh življenjskih področij in se "splača" živeti zdravo, preventivno.

Na podlagi vaših odgovorov vam bomo ponudili oceno vašega stanja, dodali pa tudi nasvete o tem, kaj lahko naredite sami, da bi nadgradili zdravo tvorbo melatonina in tako nadgradili svoje počutje vsak dan!

1. Izpolnite anketo

 
Ne Nikoli
Malo Redko
Zmerno Redno
Veliko Pogosto
Ekstremno Ves čas
Izgledam starejše, kot sem.
Imam izzive, da zvečer zaspim.
Zbujam se ponoči.
Ko se ponoči zbudim, ne morem zaspati nazaj.
Misli mi vihrajo, ko poskušam zaspati.
Moje noge so ponoči vroče.
Ko se zjutraj zbudim, ni spočitosti.
Spati hodim prepozno in zbujam se prepozno.
Jet-leg oziroma spremembe ure težko toleriram.
Kadim, pijem in-ali uporabljam kakšne tablete oziroma zdravila za spanec.

2. Vnesite email in potrdite anketo

Vaša anketa je bila uspešno izpolnjena. Na vaš e-mail smo vam poslali rezultate ankete.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.